Η κρέμα καρύδας είναι μια εναλλακτική λύση χωρίς γαλακτοκομικά και vegan, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα συστατικά περιλαμβάνουν λάδι καρύδας, μη γλυκαντική γάλα καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρέπει πρώτα να ανακατέψετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και να τα βάζετε στο ψυγείο για μία ώρα πριν τα τοποθετήσετε στον εκτοξευτή κρέμας σας. Μια μόνο αναγόμωση θα είναι αρκετή και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή κρέμα για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε πουτίγκα ή κέικ.
400ml γάλα καρύδας
1 κουταλιά της σούπας μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω, χρησιμοποιώντας τον εκτοξευτή κρέμας σας. Αν έχετε έναν εκτοξευτή Exotic Whip, θα έχετε εξωτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας τις Μπίλιες Γεύσης μας χωρίς χημική γεύση λόγω των επαναστατικών μας κυλίνδρων χωρίς ραφές και ο χρόνος αναγόμωσης θα μειωθεί σχεδόν κατά 50%.
Η άλλη κρέμα που θα συζητήσουμε τώρα είναι πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη με πολλούς τρόπους από τον μικρότερο αντίστοιχό της, εκτός από το μέγεθος. Οι κρέμες MagicWhip, ExoticWhip, Fast Gas κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε όταν αποφασίσετε να επαναφορτίσετε τον αναδευτήρα σας με μια μεγαλύτερη κρέμα.
Η χωρητικότητα αυτών των κρεμών μπορεί να κυμαίνεται από 580g έως 640g οξειδίου του αζώτου και σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία της συνεχούς επαναφόρτισης αερίου στο δοχείο σας. Έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη μέγιστη χωρητικότητα του διανομέα σας και μάλιστα με μία μόνο προσπάθεια. Θα το διαπιστώσετε καθώς συνδέετε τον σωλήνα πλήρωσης της κρέμας σας με τον διανομέα κρέμας.
Και ο παράγοντας χρόνου είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικός. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα. Οι μεγαλύτερες κρέμες είναι γνωστό ότι μειώνουν τον χρόνο επαναφόρτισης κατά σχεδόν 50% και είναι ισοδύναμες με 70 συμβατικές κρέμες. Οι μικρές κρέμες πρέπει να βιδώνονται, ενώ οι μεγαλύτερες διαθέτουν ένα βολικό σύστημα ενός κλικ.
Ας ξεκινήσουμε με το πιο εντυπωσιακό, την αγαπημένη μας γλυκιά λευκή κρέμα: την σαντιγί. Λογικά, η πιο νόστιμη σαντιγί παρασκευάζεται με καψούλες σαντιγί και μια σύριγγα σαντιγί. Επειδή το αέριο στις καψούλες σαντιγί εκτοξεύεται στη σύριγγα σαντιγί υπό υψηλή πίεση, όπου αναμειγνύεται με την κρέμα, αυτό δημιουργεί μια νόστιμα αέρινη σαντιγί.
500 ml κρέμα
125 γρ ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Καψούλα κρέμας
–Σύριγγα σαντιγί
Ανακατέψτε την κρέμα, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας στη σύριγγα σαντιγί. Ανακινήστε το όλο πράγμα έντονα ώστε να αναμειχθούν καλά όλα. Όταν αποκτήσει μια ωραία, ομοιόμορφη υφή, είναι ώρα να προσθέσετε την καψούλα σαντιγί, μέσω της κατάλληλης οπής στη σύριγγα σαντιγί.
Και μετά; Ήρθε η ώρα να βγάλετε το αγαπημένο σας κομμάτι κέικ και να προσθέσετε μια νόστιμη κουταλιά φρέσκιας, σπιτικής σαντιγί.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι ένας διανομέας από αλουμίνιο ή ενισχυμένο χάλυβα, ο οποίος εξαρτάται είτε από κυλίνδρους αερίου 8 γραμμαρίων, είτε από τους μεγαλύτερους κυλίνδρους 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει την κασέτα ώστε να διασπάσει αμέσως το αέριο σε υγρά. Μόλις φτάσει στο σημείο όπου η βαλβίδα του διανομέα κρέμας ανοίγει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό εκτοξεύεται από το στόμιο λόγω της υψηλής πίεσης, αυξάνοντας τις φυσαλίδες αμέσως για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, σαντιγί.
Για να φτιάξετε σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα πάχυνσης (χτυπητή). Αυτή η κρέμα έχει ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρά μεταξύ 27-36%. Κατά τη φόρτιση του N20 διανομέα κρέμας στην κασέτα, το N20 διαλύεται στο λίπος.
Όταν πιέζεται ο διακόπτης, απελευθερώνει την πίεση, κάνοντάς το οξείδιο του αζώτου να επεκταθεί μέσα στο μόριο του λίπους, το οποίο όταν συνδυαστεί οδηγεί στη δημιουργία της σαντιγί.
Η σαντιγί καρύδας είναι μια vegan και χωρίς γαλακτοκομικά εναλλακτική λύση, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα υλικά είναι λάδι καρύδας, γάλα καρύδας χωρίς ζάχαρη, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρώτα πρέπει να ανακατέψετε όλα σε ένα μπολ και να το ψύξετε για μία ώρα πριν το βάλετε στη μηχανή σαντιγί σας. Μια μόνο φόρτιση θα είναι αρκετή και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή κρέμα για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε ένα πουτίγκα ή σε ένα κέικ.
400 ml γάλα καρύδας
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
– 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω χρησιμοποιώντας τον διανομέα σαντιγί σας. Αν έχετε έναν φορτιστή σαντιγί Exotic Whip, θα σας προσφέρει εξωτικές γεύσεις χρησιμοποιώντας τις πέρλες γεύσης μας χωρίς χημική γεύση χάρη στους επαναστατικούς κυλίνδρους μας χωρίς αρμούς και ο χρόνος επαναφόρτισης θα μειωθεί επίσης σχεδόν κατά 50%.
Η σαντιγί καρύδας είναι μια εναλλακτική χωρίς γαλακτοκομικά και vegan, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα υλικά περιλαμβάνουν λάδι καρύδας, μη γλυκανθέν γάλα καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρέπει πρώτα να ανακατέψετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και να τα βάλετε στο ψυγείο για μία ώρα πριν τα τοποθετήσετε στον χτυπητήρα σας. Θα χρειαστεί μόνο μία φόρτιση και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή επικάλυψη σαντιγί για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε ένα πουτίγκα ή μια τούρτα.
400 ml γάλα καρύδας
– 1 κουταλιά μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
– 1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω χρησιμοποιώντας τον διανομέα σας για σαντιγί.
Ας ξεκινήσουμε με την πιο εντυπωσιακή, την αγαπημένη μας γλυκιά λευκή κρέμα: την σαντιγί. Λογικά, η πιο νόστιμη σαντιγί φτιάχνεται με καψούλες σαντιγί και μια σύριγγα σαντιγί. Καθώς το αέριο από τις καψούλες σαντιγί εισάγεται στη σύριγγα σαντιγί υπό υψηλή πίεση, όπου αναμειγνύεται με την κρέμα, δημιουργείται μια νόστιμα αεριωμένη σαντιγί.
500 ml κρέμας
– 125 γρ ζάχαρη
– 2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας
– Καψούλα σαντιγί
– Σιφόν σαντιγί
Ανακατέψτε την κρέμα, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας στο σιφόν σαντιγί. Ανακινήστε το σύνολο έντονα ώστε να αναμειχθεί καλά. Όταν αποκτήσει μια ευχάριστη και ομοιόμορφη υφή, είναι η στιγμή να προσθέσετε την καψούλα σαντιγί, μέσω της αντίστοιχης οπής της σύριγγας για σαντιγί. Και τότε; Είναι η στιγμή να βγάλετε το αγαπημένο σας κομμάτι κέικ και να προσθέσετε μια νόστιμη μερίδα φρέσκιας και σπιτικής σαντιγί.
Η συνταγή αυτού του κέικ αντικαθιστά τα συμβατικά υλικά του κέικ – βούτυρο και λάδι – με το λίπος που περιέχεται στην σαντιγί. Με την υγρή υφή του και την λιώνουσα στο στόμα υφή του, σίγουρα θα σας αφήσει να επιθυμείτε περισσότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μούρες της επιλογής σας για να κάνετε την σαντιγί σας γευστική.
1 φλιτζάνι βούτυρο χωρίς αλάτι σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Η κρέμα σαντιγί με καρύδα είναι μια εναλλακτική χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα και vegan, μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα υλικά είναι λάδι καρύδας, μη γλυκανθέν γάλα καρύδας, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλιας και λευκό ρούμι. Πρέπει πρώτα να ανακατέψετε όλα σε ένα μπολ και να το βάλτε στο ψυγείο για μία ώρα πριν το τοποθετήσετε στον χτύπημα κρέμας σας. Μια μόνο επαναφόρτιση θα είναι αρκετή και σύντομα θα έχετε μια υγιεινή κρέμα για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως σε πουτίγκα ή κέικ.
400ml γάλα καρύδας
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
– 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Υπάρχουν πολλές άλλες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω χρησιμοποιώντας τον διανομέα κρέμας σας.
Πιστός στο όνομά του, ο Exotic Whip Cream Charger είναι εξωτικός με πολλούς τρόπους. Καταρχάς, το μέγεθος των N2O κυλίνδρων είναι μεγαλύτερο σε σύγκριση με άλλους N2O κυλίνδρους στην αγορά. Ενώ άλλοι N2O κύλινδροι περιέχουν συνήθως 580g διξείδιο του αζώτου, οι κάψουλες Exotic Whip είναι γεμάτες με 10% περισσότερη διξείδιο του αζώτου και έχουν συνολική χωρητικότητα 640g. Οι μικρές κάψουλες για διξείδιο του αζώτου συνήθως αγοράζονται σε μεγάλες ποσότητες. Με τις κάψουλες Exotic Whip γλιτώνετε από την συνεχόμενη αντικατάσταση των κάψουλων και αποκτάτε 10% περισσότερη διξείδιο του αζώτου. Αλλά όχι μόνο το μέγεθός του, αλλά και μια άλλη ιδιαιτερότητα καθιστά τον φορτιστή μας ένα από τα πιο μοναδικά του χαρακτηριστικά. Ο φορτιστής κρέμας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τις ειδικές μας σφαίρες γεύσης, οι οποίες μπορούν απλά να προστεθούν στον φορτιστή κρέμας που χρησιμοποιείτε για την προετοιμασία των γαστρονομικών σας δημιουργιών.
Λέγεται ότι αυτό το κέικ ήταν το αγαπημένο κέικ του αείμνηστου Αμερικανού τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ. Ο κέικ της λίρας είναι εξωτερικά αρκετά πυκνός και τραγανός. Στο εσωτερικό του είναι μαλακός, υγρός και τρυφερός. Είναι γλυκός, αλλά όχι υπερβολικά γλυκός. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει εξαιρετικά με σάλτσα καραμέλας, φρέσκα φρούτα και φυσικά με αρωματισμένη σαντιγί.
3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατη βούτυρο, μαλακωμένο
3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
6 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για κέικ, κοσκινισμένο
1 φλιτζάνι βαριά σαντιγί
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1/2 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα λεμονιού
Η συνταγή για αυτό το κέικ αντικαθιστά τα βασικά συστατικά των παραδοσιακών κέικ – βούτυρο και λάδι – με το λίπος που περιέχεται στην κρέμα σαντιγί. Με την αφράτη ψίχα του και την λειωμένη υφή του, σίγουρα θα σας αφήσει με την όρεξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μούρες της επιλογής σας για να δώσετε γεύση στην κρέμα σαντιγί σας.
Λίστα υλικών
1 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού θαλασσινό αλάτι
1 φλιτζάνι παχύρρευστη κρέμα σαντιγί
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Η τήρηση μιας αυστηρής διατροφής δεν σημαίνει πραγματικά ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή – όπως η τούρτα! Αυτή η vegan τούρτα φράουλας δεν είναι μόνο απλή και εύκολη στην παρασκευή, αλλά είναι επίσης αρκετά νόστιμη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι πιο άπειροι ζαχαροπλάστες μπορούν άνετα να δοκιμάσουν να φτιάξουν αυτή την τούρτα με επιτυχία. Αυτές οι συνταγές τούρτας με σαντιγί είναι πολύ εύκολες και γρήγορες και καλύπτουν κάτι για όλους. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους φορτιστές σαντιγί N20 8 g για να εκπλήξετε την οικογένεια και τους φίλους σας με αυτές τις υπερνόστιμες τούρτες. 1 παντεσπάνι 400g φράουλες 200 ml (0,8 φλιτζάνια) vegan σαντιγί 2 κουταλιές της σούπας σταθεροποιητής για σαντιγί 2 κουταλιές της σούπας βανιλίνη
I cilindri più familiari, lunghi e piccoli, e di forma cilindrica, di solito sono venduti in set di 50, 24 e 10. Se li comprate all’ingrosso o all’ingrosso, finirete per risparmiare sul costo. Se vi trovate mai di fronte alla necessità di acquistare caricabatterie di crema di qualità, è necessario conoscere i criteri che la cosa che si desidera acquistare deve soddisfare. I caricabatterie crema di buona qualità sono fatti interamente di acciaio riciclabile e non perdono. È interessante notare che non hanno nemmeno una data di scadenza. Una bottiglia contiene circa 8 grammi di N2O, che è sufficiente per una ricarica adeguata. Quindi, se decidete di acquistare i caricabatterie di crema di cui abbiamo appena parlato, assicuratevi che soddisfino tutti i parametri che abbiamo menzionato.
Η κρέμα καρύδας είναι μια γαλακτοκομική εναλλακτική λύση χωρίς γάλα και vegan, που μπορεί να παρασκευαστεί γρήγορα και εύκολα. Τα συστατικά περιλαμβάνουν λάδι καρύδας, μη γλυκιά καρύδα, εκχύλισμα βανίλιας, παγωτό βανίλια και λευκό ρούμι. Πρέπει πρώτα να αναμίξετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και να τα αφήσετε στο ψυγείο για μία ώρα πριν τα βάλετε στον χτυπητήρα κρέμας σας. Μια φόρτιση αρκεί και έχετε μια υγιεινή κρέμα για τα ποτά και τα σνακ σας, όπως πουτίγκα ή κέικ.
400 ml γάλα καρύδας
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι, σιρόπι σφενδάμου ή ζάχαρη άχνη
– 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Υπάρχουν πολλά άλλα συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε με τον χτυπητήρα κρέμας σας, εκτός από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Αν έχετε έναν χτυπητήρα κρέμας Exotic Whip, μπορείτε να απολαύσετε εξωτικές γεύσεις με τις γεύσεις μας, οι οποίες δεν έχουν χημική γεύση χάρη στους επαναστατικούς μας αδιάβροχους κυλίνδρους, και ο χρόνος αναγόμωσης μειώνεται σχεδόν κατά 50%.
Λέγεται ότι αυτή η τούρτα είναι η αγαπημένη του εκλιπόντος Αμερικανού τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ. Το πλάνεϊκ είναι αρκετά πυκνό και τραγανό εξωτερικά. Από μέσα είναι μαλακό, υγρό και τρυφερό. Είναι γλυκό αλλά όχι τόσο ώστε να γίνεται υπερβολικό. Αυτό σημαίνει ότι ταιριάζει εξαιρετικά με τη σάλτσα καραμέλας, τα φρέσκα φρούτα και, φυσικά, την αρωματισμένη σαντιγί.
3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο
3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια κοσκινισμένο αλεύρι για γλυκά
1 φλιτζάνι βαριά κρέμα για χτύπημα
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
1/2 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα αμυγδάλου
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα λεμονιού
Ας ξεκινήσουμε με την πιο εντυπωσιακή, την αγαπημένη μας γλυκιά λευκή κρέμα, την κρέμα σαντιγί. Λογικά, η πιο νόστιμη κρέμα σαντιγί παρασκευάζεται με καψούλες για σαντιγί και μια σύριγγα για σαντιγί. Το αέριο που περιέχεται στις καψούλες για σαντιγί εισάγεται υπό υψηλή πίεση στη σύριγγα για σαντιγί, όπου αναμειγνύεται με την χτυπημένη κρέμα, και έτσι αποκτούμε μια νόστιμα αεράτη κρέμα.
500 ml κρέμας
125 γρ ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Φορτιστής κρέμας
Σίφων για κρέμα σαντιγί
Ανακατέψτε την κρέμα, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας στη σύριγγα για σαντιγί. Ανακινήστε έντονα το σύνολο ώστε να αναμειχθεί καλά.
Όταν η κρέμα έχει αποκτήσει ομοιόμορφη υφή, είναι καιρός να προσθέσετε την καψούλα κρέμας σαντιγί, από την ειδική θύρα που υπάρχει στη σύριγγα για κρέμα σαντιγί.
Ο άλλος φορτιστής κρέμας για τον οποίο θα μιλήσουμε τώρα είναι πολύ μεγαλύτερος και καλύτερος με πολλούς τρόπους σε σύγκριση με τον μικρότερο ομόλογό του, εκτός από το μέγεθος. Οι MagicWhip, ExoticWhip cream charger, Fast Gas κ.λπ. είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να εξετάσεις όταν αποφασίσεις να επαναφορτίσεις τον σιφόν σου με έναν μεγαλύτερο φορτιστή κρέμας.
Η χωρητικότητα αυτών των φορτιστών μπορεί να κυμαίνεται από 580g έως 640g υποξειδίου του αζώτου και σου γλιτώνει την ταλαιπωρία να γεμίζεις συνεχώς το αέριο στον δοχείο σου. Έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τη μέγιστη χωρητικότητα του διανομέα σου και μάλιστα σε μία μόνο προσπάθεια. Θα το διαπιστώσεις όταν συνδέσεις τον σωλήνα πλήρωσης του φορτιστή κρέμας σου με τον διανομέα κρέμας σου.
Και ο παράγοντας χρόνου είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικός. Δεν θα χρειαστούν περισσότερα από μερικά δευτερόλεπτα. Οι μεγαλύτεροι φορτιστές κρέμας είναι γνωστοί για τη μείωση του χρόνου πλήρωσης σχεδόν κατά 50% και είναι ισοδύναμοι με 70 συμβατικούς φορτιστές.
Η τήρηση ενός αυστηρού διαιτητικού καθεστώτος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή – όπως είναι η τούρτα! Αυτή η vegan τούρτα φράουλας δεν είναι μόνο απλή και εύκολη στην προετοιμασία, αλλά είναι επίσης σχεδόν λαχταριστή. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι πιο άπειροι ζαχαροπλάστες μπορούν να προσπαθήσουν να φτιάξουν αυτή την τούρτα με αυτοπεποίθηση. Αυτές οι συνταγές για τούρτες με σαντιγί είναι πολύ εύκολες και γρήγορες και καλύπτουν κάτι για όλους. Εκμεταλλευτείτε τις N20 8 g κρέμες σας για να εκπλήξετε την οικογένεια και τους φίλους σας με αυτές τις υπέροχες τούρτες.
1 σφουγγαρένια τούρτα
400g φράουλες
200 ml (0.8 φλιτζάνια) vegan κρέμα για χτύπημα
2 κ.σ. σταθεροποιητής για σαντιγί
2 κ.σ. ζάχαρη βανίλιας
Η συνταγή αυτού του κέικ αντικαθιστά τα παραδοσιακά συστατικά του κέικ – βούτυρο και λάδι – με το λίπος της κρέμας γάλακτος. Με την ζουμερή του ψίχα και την τρυφερή υφή του, σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μούρες της επιλογής σας για να νοστιμίσετε την κρέμα γάλακτος σας.
1 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 φλιτζάνια κρυσταλλική ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού kosher αλάτι
1 φλιτζάνι βαριά κρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Καμία λίστα με τούρτες με σαντιγί δεν είναι πλήρης χωρίς την προσθήκη μιας επιλογής σοκολάτας. Αυτή η τούρτα σοκολάτας με σαντιγί έχει μια βάση εξαιρετικά γευστική, τρυφερή και μαλακή με μια κρεμώδη γέμιση που την καθιστά αφράτη, ελαφριά και εξαιρετικά νόστιμη. Η πραγματική μαγεία αυτής της τούρτας σοκολάτας βρίσκεται στην κρέμα της. Αν ετοιμάζεις την τούρτα στο σπίτι, χρησιμοποίησε τους φορτιστές σαντιγί N20 8 g για να δημιουργήσεις μια κρέμα επαγγελματικού επιπέδου ως γέμιση της τούρτας.
2 BusyDay Dump Cake, ψημένα σε 2 στρογγυλές φόρμες 8 ιντσών
2 πίντες βαριάς κρέμας για χτύπημα
1/4 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Ο σεβασμός σε μια αυστηρή διατροφή δεν σημαίνει πραγματικά ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή – όπως η τούρτα! Αυτή η vegan τούρτα φράουλας δεν είναι μόνο απλή και εύκολη στην προετοιμασία, αλλά είναι επίσης πολύ νόστιμη. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και οι λιγότερο έμπειροι ζαχαροπλάστες μπορούν να προσπαθήσουν με αυτοπεποίθηση να φτιάξουν αυτή την τούρτα με επιτυχία. Αυτές οι συνταγές τούρτας με κρέμα σαντιγί είναι πολύ εύκολες και γρήγορες και καλύπτουν κάτι για όλους. Απολαύστε τους φορτιστές κρέμας N20 8 g για να εκπλήξετε την οικογένεια και τους φίλους σας με αυτές τις υπέροχες τούρτες.
Λίστα υλικών
1 σφολιάτα
400g φράουλες
200 ml (0,8 φλιτζάνι) vegan κρέμα για χτύπημα
2 κουταλιές της σούπας σταθεροποιητής για κρέμα σαντιγί
2 κουταλιές της σούπας βανιλίνη
Η συνταγή αυτή για την τούρτα αντικαθιστά τα βασικά συστατικά των συμβατικών τούρτων, το βούτυρο και το λάδι, με το λίπος της σαντιγί. Με την υγρή ψίχα της και μια υφή που λιώνει στο στόμα, σίγουρα θα σας αφήσει με όρεξη για περισσότερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες μούρες της επιλογής σας για να δώσετε γεύση στη σαντιγί.
Λίστα υλικών
1 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος για σαντιγί
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Ας ξεκινήσουμε με την πιο εντυπωσιακή, την αγαπημένη μας γλυκιά λευκή κρέμα, την σαντιγί. Λογικά, η πιο νόστιμη σαντιγί φτιάχνεται με καψούλες σαντιγί και μια σύριγγα σαντιγί. Καθώς το αέριο στις καψούλες σαντιγί ψεκάζεται υπό υψηλή πίεση στη σύριγγα της σαντιγί, όπου αναμειγνύεται με την κρέμα, αυτό δημιουργεί μια νόστιμα αέρινη σαντιγί.
500 ml κρέμας
– 125 γρ ζάχαρη
– 2 κουταλιές εκχύλισμα βανίλιας
– Φορτιστής κρέμας
– Σιφόνι κρέμας
Ανακατέψτε την κρέμα, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας στη σύριγγα της σαντιγί. Ανακινήστε έντονα τα πάντα ώστε να αναμειχθούν καλά. Όταν αποκτήσει μια ωραία ομοιόμορφη υφή, είναι η στιγμή να προσθέσετε την καψούλα σαντιγί, μέσω της κατάλληλης οπής στη σύριγγα της σαντιγί.
Ο διανομέας κρέμας σε κάψουλες γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Το χτύπημα της κρέμας γίνεται χάρη στο αέριο κρέμας στον διανομέα κρέμας μια απόλυτη απόλαυση. Η κρέμα έχει ακαταμάχητη γεύση και πετυχαίνει πάντα με τη βοήθεια των κάψουλων κρέμας. Οι κασέτες κρέμας είναι εύκολες στην αντικατάσταση. Οι διαφορετικές κάψουλες κρέμας μετατρέπουν κάθε κοκτέιλ και το πιο απλό επιδόρπιο σε μια απερίγραπτη εμπειρία. Μια ακαταμάχητη κορυφή που δεν αφήνει επιθυμίες ανεκπλήρωτες. Οι κάψουλες αερίου κρέμας μπορούν να παραγγελθούν εύκολα στο διαδίκτυο ή από το Rossmann για κάψουλες κρέμας είτε τοπικά είτε online. Οι κασέτες κρέμας έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.
Κάψουλες N2O
Οι κάψουλες n2o υπόσχονται μια ιδιαίτερα κρεμώδη και έντονη φυσική γεύση. Οι κάψουλες n2o είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο και υπόσχονται μια ιδιαίτερη αφράτη και γευστική εμπειρία. Από εδώ και στο εξής θα θέλεις να απολαμβάνεις το κοκτέιλ και άλλες λιχουδιές μόνο με τις κάψουλες αερίου κρέμας.
Ένα αληθινό κλασικό, αυτή η τούρτα αντιπροσωπεύει καλύτερα την κουλτούρα της βρετανικής κουζίνας. Η συνταγή της είναι αρκετά απλή και κατακτά τις καρδιές όπου και αν σερβίρεται, είτε πρόκειται για οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια ή υπαίθριες εκδηλώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, η σαντιγί είναι κυριολεκτικά η κερασάκι στην τούρτα. Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας κασέτες σαντιγί N20 από μια αξιόπιστη μάρκα.
3 ραβδιά 1 1/2 φλιτζάνια ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο
3 φλιτζάνια λευκή ζάχαρη
6 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλιτζάνια κοσκινισμένο αλεύρι για γλυκά
1 φλιτζάνι βαριά κρέμα για χτύπημα
1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
Ας ξεκινήσουμε με την πιο εντυπωσιακή, την αγαπημένη μας γλυκιά λευκή κρέμα σαντιγί. Λογικά, η πιο νόστιμη σαντιγί παρασκευάζεται με καψούλες σαντιγί και μια συσκευή για σαντιγί. Καθώς το αέριο στις καψούλες σαντιγί εκτοξεύεται με υψηλή πίεση στη συσκευή για σαντιγί, όπου αναμειγνύεται με την κρέμα, δημιουργείται μια υπέροχα αφράτη σαντιγί.
500 ml κρέμα
– 125 γρ. ζάχαρη
– 2 κουταλιές της σούπας εκχύλισμα βανίλιας
– καψούλα κρέμας
– συσκευή για σαντιγί
Αναμείξτε την κρέμα, τη ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας στη συσκευή για σαντιγί. Ανακινήστε καλά ώστε να αναμειχθούν όλα καλά. Όταν το μείγμα έχει αποκτήσει μια ωραία, ομοιόμορφη υφή, είναι καιρός να προσθέσετε την καψούλα σαντιγί από την αντίστοιχη οπή στη συσκευή για σαντιγί. Και μετά; Είναι ώρα να βγάλετε το αγαπημένο σας κομμάτι κέικ και να προσθέσετε μια νόστιμη δόση φρέσκιας, σπιτικής σαντιγί πάνω του.
Η κρέμα σαντιγί είναι ένας τύπος κρέμας που προκύπτει από το χτύπημα της κρέμας με τη βοήθεια ενός μίξερ ή ενός σύρματος. Η κρέμα χτυπιέται μέχρι να γίνει αφράτη και αφρώδης. Αυτό μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω της επέκτασης ενός διαλυμένου αερίου, το οποίο σχηματίζει ένα κολλοειδές.
Η έτοιμη κρέμα σαντιγί παρασκευάζεται σε έναν σιφόν, χρησιμοποιώντας φιάλες N2O. Ένα αέριο, συνήθως το υποξείδιο του αζώτου (N2O), διαλύεται στο λιπαρό υλικό υπό πίεση. Όταν απελευθερωθεί η πίεση, το αέριο φεύγει από το διάλυμα σχηματίζοντας φυσαλίδες.
Η κρέμα σαντιγί αρωματίζεται συνήθως με σοκολάτα, βανίλια, ζάχαρη, καφέ, πορτοκάλι κ.λπ. Είναι μια εξαιρετική γαρνιτούρα για φρούτα και φρέσκα γλυκά, παγωτά, κέικ, cupcakes, βάφλες, milkshakes, ζεστή σοκολάτα, κρέπες και πουτίγκες. Σερβίρεται επίσης στον καφέ και χρησιμοποιείται ως γαρνιτούρα σε κέικ πολλών επιπέδων.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή θερμικά επεξεργασμένο χάλυβα, που λειτουργεί με φιάλες αερίου των 8 γραμμαρίων, ή με μεγαλύτερες φιάλες των 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων για να συμπιέσει τη φιάλη και να απελευθερώσει άμεσα το αέριο στα υγρά. Μόλις φτάσουμε στο σημείο όπου η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίγει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό αναγκάζεται να βγει από το στόμιο υπό υψηλή πίεση, αυξάνοντας τις φυσαλίδες αέρα σε κλάσματα δευτερολέπτου για να μετατρέψει το υγρό σε, για παράδειγμα, σαντιγί. Πώς λειτουργεί πραγματικά ένας διανομέας σαντιγί; Για να φτιάξουμε σαντιγί, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε μια κρέμα που πήζει (για χτύπημα). Αυτή η κρέμα έχει ιδανική περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες μεταξύ 27-36%. Κατά τη φόρτιση του φορτιστή κρέμας N20 στη δεξαμενή, το N20 διασπάται στο λίπος.
Ένας διανομέας σαντιγί είναι μια συσκευή από αλουμίνιο ή σκληρυμένο χάλυβα, η οποία λειτουργεί είτε με κυλίνδρους αερίου 8 γραμμαρίων είτε με τους μεγαλύτερους κυλίνδρους 580 γραμμαρίων ή 640 γραμμαρίων, για να συμπιέσει το δοχείο και να διαλύσει το αέριο άμεσα στο υγρό. Μόλις η βαλβίδα του διανομέα σαντιγί ανοίξει πιέζοντας τον διακόπτη, το υγρό πιέζεται από την υψηλή πίεση μέσω της μύτης, με αποτέλεσμα οι φυσαλίδες αέρα να διευρύνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και το υγρό να μετατρέπεται π.χ. σε σαντιγί.
Πώς παράγει ένας δοχέας σαντιγί την σαντιγί;
Για να παραχθεί σαντιγί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια παχύρρευστη (χτυπητή) κρέμα. Αυτή η κρέμα έχει ιδανικό ποσοστό λιπαρών μεταξύ 27 και 36%. Κατά την πλήρωση της συσκευής φόρτισης κρέμας N20 στο δοχείο, το N20 διασπάται στο λίπος. Όταν πιέζεται ο διακόπτης, απελευθερώνει τη δύναμη που διαστέλλει το υποξείδιο του αζώτου στα σωματίδια λίπους, γεγονός που σε συνδυασμό οδηγεί στη δημιουργία της σαντιγί.