...Γέμιση βουτύρου με σκόρδο και μαϊντανό. Ιδανικό για να γεμίσετε τα σαλιγκάρια σας, είναι επίσης τέλειο ως βούτυρο maître d'hôtel για τα ψητά σας πιάτα και plancha.
Βάρος: 5x250g...
...Είτε ντυμένα με μια πλούσια σάλτσα ντομάτας, είτε ανακατεμένα σε ελαιόλαδο με σκόρδο, είτε συνδυασμένα με φρέσκα λαχανικά, αυτές οι κλωστές σπαγγέτι από σκληρό σιτάρι και κουρκουμά παρέχουν μια ευέλικτη και γευστική βάση για τις αγαπημένες σας συνταγές. Υιοθετήστε την παραδοσιακή γοητεία των Σπαγγέτι Νο. 3, φτιαγμένων από αλεύρι σκληρού σίτου με μια πινελιά κουρκουμά, και αναβαθμίστε τις δημιουργίες...
...Αρωματισμένο με φρέσκα βότανα και ελαιόλαδο, αυτό το νόστιμο μεζέ από βιολογικές ντομάτες αποξηραμένες στον ήλιο αποκαλύπτει όλες τις γεύσεις του σε καναπέ πάνω σε πίτα, τοστ ή μπρουσκέτα. Εύκολο στην παρασκευή, θα νοστιμίσει υπέροχα τα ζυμαρικά, τα κέικ, τις πολέντες…
Συστατικά: αποξηραμένες ντομάτες* 95%, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας* 2%, λευκό ξίδι* 2%, ρίγανη* 0,5%, βασιλικός* 0,5%, σκόρδο*, αλάτι (*προερχόμενα από βιολογική γεωργία).
Χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.
Ημερομηνία ελάχιστης διάρκειας: 24 μήνες.
PCB - ΚΟΥΤΙ: 6 μονάδες...
Βρισκόμενη στη Varreddes στην Île-de-France, η φάρμα μας είναι αφοσιωμένη στην ορθολογική καλλιέργεια σκληρού σίτου για τη δημιουργία χειροποίητης ζυμαρικής σε κοντινές διαδρομές. Ιδρυμένη από μια οικογένεια αγροτών εδώ και πολλές γενιές, καλλιεργούμε το σκληρό σιτάρι μας και άλλες καλλιέργειες με σεβασμό προς το περιβάλλον. Το 2020, ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας στην παραγωγή ζυμαρικών στη φάρμ...
... ένα κόκκινο κάρυ με πολύ επιπλέον κρεμμύδι και σκόρδο. Δοκίμασέ το τώρα και φέρε την αφρικανική έκρηξη γεύσης στο σπίτι σου!
Όπως πάντα, φτιαγμένο στο χέρι με τα καλύτερα υλικά από δική μας παραγωγή.
Προϊόντα μπαχαρικών υψηλής ποιότητας, πάντα χωρίς γλουτένη, vegan, χωρίς τεχνητά πρόσθετα ή αρώματα.
100% φυσικό προϊόν.
...Εκτός από τα κοινά βότανα όπως βασιλικό, άνηθο, μαϊντανό και φρέσκο κρεμμύδι, η γκάμα μας περιλαμβάνει επίσης σκόρδο, μέντα, μείγματα βοτάνων και πολλά άλλα.
Ειδικότητες, όπως τα φύλλα καφίρ και το λεμονόχορτο, συμπληρώνουν την προσφορά μας. Τα βότανα επεξεργάζονται φρέσκα από τη συγκομιδή και καταψύχονται με τη μέθοδο IQF.
...Γκάμα νέων σαλτσών: BBQ σάλτσα με μαύρο σκόρδο, Mango Chili πικάντικη και κανονική, Sweet Chili πικάντικη και κανονική, βαλσαμική σάλτσα για σαλάτες...
...Ο ασβέστιο καρβίδιο σε καθαρή μορφή είναι άχρωμο, αλλά τα τεχνικά του κομμάτια είναι γκρι ή καφέ. Αποτελούνται από περίπου 80-85% ασβέστιο καρβίδιο, ενώ το υπόλοιπο είναι οξείδιο του ασβεστίου, φωσφίδιο του ασβεστίου, θειούχο ασβέστιο και νιτρίδιο του ασβεστίου κ.λπ. Το ασβέστιο καρβίδιο εκπέμπει μια δυσάρεστη οσμή που μοιάζει με σκόρδο παρουσία υγρασίας. Αντιδρά βίαια με το νερό.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Ελαιόλαδο, Ελαιόλαδο Πυρήνα, Υψηλό Πολυφαινόλη, Τουρκικό Ελαιόλαδο. Κατασκευαστής Ελαιόλαδου σε Σπρέι, Παραγωγός. Ιδιωτική Ετικέτα Ελαιόλαδου, Εξαγωγέας Ελαιόλαδου.
Η Palamidas Olive Oil ιδρύθηκε το 2006 στη γειτονιά Mecidiye της περιοχής Akhisar στη Μανίσα με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες ελαιοποίησης στους ανθρώπους. Η Akhisar είναι ένα μέρος που έχει τα περισσότερα...
...Ο μεγαλύτερος ολόκληρος ωμός γαρίδας μας. Είναι μεγαλύτεροι από ότι στην εικόνα! Ολόκληρες 2-4 γαρίδες σε κουτί ενός κιλού, καθαρό βάρος 800g, περίπου 200 γραμμάρια ανά γαρίδα, αυτή είναι η μεγαλύτερη ολόκληρη γαρίδα στην ιστοσελίδα μας. Είναι ιδανική για να φτιάξετε γαρίδες με βούτυρο και σκόρδο! Παραγγείλτε μερικές σήμερα και δοκιμάστε τις μόνοι σας με διαθέσιμη παράδοση την επόμενη μέρα. Παρακαλώ σημειώστε ότι είναι κατεψυγμένες σε μπλοκ.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Ψυκτικός Κοντέινερ – 18° Κελσίου
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 24 ΜΗΝΕΣ...
...Μια Ήπια Και Διακριτική Γεύση — Και Υψηλά Εκτιμημένη. Η Μπαραμούντι Είναι Πολύ Ευέλικτη Όσον Αφορά Το Μαγείρεμα: Μπορεί Να Τηγανιστεί, Να Ψηθεί, Να Ψηθεί Σε Σχάρα, Να Γίνει Στη Σχάρα, Να Ψηθεί Στον Ατμό Ή Να Τυλιχτεί Σε Αλουμινόχαρτο Και Να Μαγειρευτεί Σε Καυτές Στάχτες. Δοκιμάστε Την Στον Ατμό Με Τζίντζερ, Σκόρδο Και Κόλιανδρο.
Όγκος: 400γρ (±10%)/ 2τεμ Κατεψυγμένα...
...Προετοιμασία για φαλάφελ και φυτική πίτα με αλεύρι από βύνη ανοιχτού χρώματος. Τα Malti’mix είναι παρασκευές που χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την εκτέλεση αλμυρών και γλυκών συνταγών.
Σύνθεση: Αλεύρι ρεβιθιού*, Αλεύρι βύνης ανοιχτού χρώματος (προερχόμενο από βύνη δημητριακών)* (35%), Ξεφλουδισμένοι σπόροι ηλιόσπορου*, Νιφάδες βρώμης*, Σπόροι chia (Salvia hispanica)*, Σκόρδο*, Κρεμμύδι...
...Μπάγνα καούντα παρασκευασμένη σύμφωνα με την κλασική πιεμοντέζικη συνταγή με ελαιόλαδο, αλατισμένες αντσούγιες και σκόρδο. Μπάγνα καούντα διαθέσιμη έτοιμη σε βάζο 200 γρ., ιδανική μερίδα για μενού δύο ατόμων.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ αυτής της ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ είναι να ενισχύσει τους απεριόριστους πόρους αυτού του εδάφους, εμπνευσμένη από τη φύση και εκφρασμένη σε όλες τις αποχρώσεις της, όπως: Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Just Puglia που προέρχεται από τους αρχαίους ελαιώνες του Καροβίνιο. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τοπικούς καλλιτέχνες και τεχνίτες, για να διασφαλιστούν προϊόντα αριστείας, που αφηγούνται αληθινές, αυθεντι...
...Η παρμεζάνα με μελιτζάνες, επίσης γνωστή ως μελιτζάνες alla parmigiana ή απλά παρμεζάνα, είναι ένα πιάτο που βασίζεται σε τηγανητές μελιτζάνες και ψημένες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, σκόρδο και ένα ή περισσότερα τυριά, συμπεριλαμβανομένων του παρμεζάνα και της μοτσαρέλας, σε βολικές ταψιά των 3,00 κιλών για 9/12 μερίδες. Κατεψυγμένο προϊόν έτοιμο προς χρήση.
...15 έως 20% των Γάλλων πάσχουν από λειτουργικές εντερικές διαταραχές* (κόπωση και αργή πέψη, φούσκωμα και κοιλιακοί πόνοι, προβλήματα μεταφοράς,…). *Πηγή SNFGE Société Nationale Française de Gastro entérologie
Συχνά συγκρίνονται με έναν δεύτερο εγκέφαλο, τα έντερα είναι στο επίκεντρο της σωματικής και ψυχικής μας ευημερίας. Το BLACK DÉTOX, μια βιολογική φόρμουλα με βάση το ζυμωμένο μαύρο σκόρδο...
...Αυτός ο πιεστικός είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρη στη λαβή του, είναι εργονομικός και άνετος στη χρήση. Ακόμα και για άτομα με χαμηλή πρόσφυση ή μικρά χέρια, είναι παιχνιδάκι να ψιλοκόψετε το σκόρδο. Δοκιμάστε το και θα το υιοθετήσετε.
Εύκολος στη χρήση Απλά τοποθετήστε τη ράσπα πάνω στο σκόρδο και πιέστε απαλά μπρος-πίσω. Αυτή η ελαφριά κίνηση θα κάνει το σκόρδο / το τζίντζερ να σπάσει ομοιόμορφα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και κυρίως προσπάθεια.
Εύκολος στον καθαρισμό Απλά ξεπλύνετε το με νερό ή βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων.
Βάρος: 0.120 γ
Διαστάσεις: 20 × 15 × 5 εκ.
...Αυτό το σύνολο λαχανικών αποτελεί τη βάση "φρεσκάδας" μιας εξαιρετικής σούπας αδυνατίσματος. Αποτελείται από ντομάτες, καρότα, σέλινο, πιπεριές, κρεμμύδια, λάχανα και σκόρδο.
Συμβουλές προετοιμασίας
Προσθέστε 1 κύβο ζωμού λαχανικών χωρίς λιπαρά, 1 κύβο ζωμού κοτόπουλου και προσθέστε 1,2 λίτρο νερού.
Βράστε για 10 λεπτά. Συμβουλή: Το να σιγοβράσετε για 1 ώρα καθιστά τη σούπα πιο εύπεπτη. Περάστε...
... ντομάτα ή σκόρδο ή εναλλακτικά χωρίς καρύκευμα.","SAPORE":"νόστιμο, ελαφρώς αρωματισμένο με βότανα.","CONFEZIONAMENTO":"σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα.","SCADENZA":"6 μήνες; ημερομηνία αναγραφόμενη στη συσκευασία."}...
...Αφαιρεί όλες τις κακές οσμές και προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τρόφιμα, τσιγάρα, κατοικίδια, νιπτήρες και οσμές αποχέτευσης. Οι τομείς χρήσης είναι:
- Προέλευση από το σώμα (ιδρώτας, αέρια, κακή αναπνοή, εμετός, πάνες κ.λπ.)
- Προέλευση από το μαγείρεμα/τροφές (τηγανητά και καμένα τρόφιμα, λάδι, ψάρι, κρεμμύδι και σκόρδο)
- Προέλευση από κατοικίδια (οσμές κατοικίδιων ή οσμές από άμμο γάτας)
- Περιβαλλοντική προέλευση (ρύπανση, καπνός, μούχλα, σκουπίδια/απόβλητα, τουαλέτα, αποχέτευση).
Υπάρχουν 4 επιλογές για άρωμα.
...ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Για να συνδυάσουμε τη γεύση και την πρακτικότητα στην κουζίνα, έχουμε ενώσει το εξτρα παρθένο ελαιόλαδο με μεσογειακά καρυκεύματα και όχι μόνο:
Μανιτάρια Πόρτσινι
Σκόρδο
Βασιλικός
Μαύρη Τρούφα
Λευκή Τρούφα
Λεμόνι
Πιπέρι
Δεντρολίβανο...
Η VEGA MANCHA είναι το διεθνές εμπορικό σήμα για τα γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγονται από τις QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS και QUESERIA LAFUENTE. Η παραδοσιακή φάρμα τυριού από πρόβειο γάλα βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό βοσκών, όχι πολύ μακριά από την Αλμπαθέτε, στην περιοχή της Λα Μάντσα. Το τυρί μας παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας τις αρχαίες διαδικασίες που του δίνουν τη...
...Γεννιέται από τα μπούτια ιταλικών χοίρων που έχουν αλατιστεί, στην περιοχή που καλύπτεται από δέρμα, με υγρό αλάτι και, στην άπαχη περιοχή, με ξηρό αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και φυσικά αρώματα. Τα προσούτο τοποθετούνται σε ψυκτική κάμαρα αλατίσματος (θερμοκρασία μεταξύ +1° και +4°, υγρασία 80%), στη συνέχεια σε μια δεύτερη κάμαρα που ονομάζεται "κάμαρα ξεκούρασης". Εδώ, αφού αφαιρεθεί το υπολειπόμενο...
...Επιλογή αλλαντικών και τυριών της ιταλικής παράδοσης. Προσούτο ωρίμανσης 30 μηνών, φιλέτο από λαιμό, σαλάμι με κόκκινο σκόρδο και τυριά πεκορίνο με μαύρη τρούφα, ελιές, πιπεριά και αγελαδινό τυρί. Έτοιμα προς απόλαυση ως σνακ ή για απεριτίφ με φίλους.