...VÉGÉΝΟΥΤΡΙΛ είναι μια σειρά παρασκευασμάτων με βάση 100% φυτικές πρωτεΐνες (σόγια ή μπιζέλια), με χαμηλήοξύτητα, χαμηλή αλλεργιογένεση, χωρίς ασπαρτάμη ή γλυκαντικά, για άτομα που εκτιμούν τη φυσικότητα και ενδιαφέρονται για την ευημερία τους:
• Παροχή βιταμινών της ομάδας B: η βιταμίνη B6 συμμετέχει στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, οι βιταμίνες B1, B6 και B12 συμβάλλουν στον ενεργειακό...
...Καφές σε Κόκκους Υψηλής Ποιότητας.
Σακουλάκι με κλειστό μπροστινό μέρος & βαλβίδα για να εξασφαλίσει την καλύτερη διατήρηση των αρωμάτων.
Ένας έντονος και κρεμώδης καφές.
Αυτός ο εσπρέσο προσφέρει μια νόστιμη κούπα με χαμηλήοξύτητα.
Είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σκούρας καβουρδισμένης καφέ.
Επιλογή: Σακουλάκι - 250 γρ...
...Hausbrandt Venezia Μάυρος
Η Hausbrandt Venezia είναι κατάλληλη για καφετιέρες, μηχανές καφέ και καφετιέρες.
Νόστιμο μείγμα Arabica-Robusta από ολόκληρους κόκκους καφέ. Αποτελείται από 65% εξαιρετικούς κόκκους Arabica και 35% εξαιρετικούς κόκκους Robusta. Οι χρησιμοποιούμενοι κόκκοι προέρχονται από τη Βραζιλία και την Κεντρική Αμερική.
Ένας καφές εσπρέσο που διαθέτει πλήρη και ισχυρή γεύση, ενώ ταυτόχρονα έχει χαμηλήοξύτητα.
Αγκαλιάζει τον ουρανίσκο και εντυπωσιάζει με την ισχυρή πικάντικη γεύση και ελαφρώς φρουτώδες άρωμα, με απαλή κρεμώδη υφή.
Με χαρά παραδίδουμε στην επιχείρησή σας.
...Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Picholine της Oleisys,
Ένα εξαιρετικό μονοποικιλιακό ελαιόλαδο: Μια σειρά πιστοποιημένου εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, από τις πιο διάσημες και νόστιμες γαλλικές ελιές "picholines."
Μια ποιότητα πέρα από την αριστεία: Η συλλογή γίνεται με το χέρι και η ψυχρή έκθλιψη εξασφαλίζουν μια σπάνια ποιότητα φυσικών αρωμάτων και χαμηλήοξύτητα (μεταξύ 0.2 και 0.3...
... οξύτητα, ανοιχτό κίτρινο φλοιό και εσωτερικό χρώματος κεχριμπαριού.
Το βρώσιμο σύκο είναι ένα από τα πρώτα φυτά που καλλιεργήθηκαν από τους ανθρώπους. Τα σύκα είναι από τις πλουσιότερες φυτικές πηγές ασβεστίου και φυτικών ινών. Σύμφωνα με τα δεδομένα του USDA για την ποικιλία Mission, τα αποξηραμένα σύκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, χαλκό, μαγγάνιο, μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο και βιταμίνη Κ, σε...
... προελεύσεις από το Τράς-ος-Μόντες.
Το ελαιόλαδο Casa Valbom παράγεται στην φάρμα της οικογένειας Carvalho Neto, που βρίσκεται στο Valbom dos Figos. Από τη σύνθεση των ελιών verdeal, madural, cobrançosa και negrinha de freixo, προκύπτει αυτό το ελαιόλαδο με ήπια γεύση, χαμηλήοξύτητα και καλή πεπτικότητα.
Διαθέσιμες Συσκευασίες: 250ml (γυάλινη φιάλη) / 500ml (γυάλινη φιάλη) / 750ml (γυάλινη φιάλη) / 1L (γυάλινη φιάλη) / 5L (γυάλινη φιάλη) / 5L (πλαστική)...
...Έτσι, η είσοδος στην παραγωγή τυριού και γιαουρτιού γίνεται εύκολη. Όλα όσα χρειάζεστε περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο εκκίνησης.
Πακέτο εκκίνησης για γιαούρτι και φρέσκο τυρί που αποτελείται από:
1 πακέτο Yo-Mix 401, 50 DCU για ήπιο γιαούρτι με χαμηλήοξύτητα
1 πακέτο Probat 222, 100 DCU για τυρί cottage, φρέσκο τυρί και ξινή κρέμα
1 φιάλη φυσικού εκχυλίσματος 100 ml για παραγωγή τυριού...
...Μήλα Royal Gala
Φωτεινό κόκκινο χρώμα πλούσιο σε ανοιχτό κόκκινο με κίτρινη βάση και λωρίδες, λείο και καθαρό φλοιό; σχήμα κομμένου κώνου; μικρού-μεσαίου μεγέθους; ιδανικό ως σνακ; κίτρινη-κρεμώδης σάρκα. Το μήλο είναι τραγανό και ζουμερό με χαμηλήοξύτητα, γλυκιά αρωματική γεύση. Διασταύρωση των ποικιλιών Kidd’s Orange x Golden Delicious.
... ικανή να ζυμώνει σε ευρύ εύρος θερμοκρασιών από 10—35OC (σημειώστε ότι η αντοχή στην αιθανόλη μειώνεται σε υψηλές θερμοκρασίες). Αυτή η ποικιλία είναι επίσης ανθεκτική σε δύσκολες συνθήκες ζύμωσης, έχει υψηλή αντοχή στο SO2, παράγει χαμηλή πτητική οξύτητα και έχει χαμηλό αφρισμό.
... και τους αλέθουμε σε επιλεγμένο βαθμό ώστε να διατηρούν το άρωμά τους.
Σας προσφέρουμε τον Aspresso Σουμάτρα, με χαμηλήοξύτητα και φυτικές και μπαχαρίσες νότες, σε ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία 500 γρ. σε κυλινδρική μορφή, αλεσμένο, ώστε να διατηρεί τη φρεσκάδα και το άρωμά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο εκχύλισης ανάλογα με την επιθυμητή ένταση του αρώματος και της γεύσης.
...Ο καφές Mekele Blend έχει απαλή γεύση και χαμηλήοξύτητα, προερχόμενος από κόκκους της Αιθιοπίας. Έχει αποξηρανθεί με φυσικές μεθόδους στην Αιθιοπία. Ο καφές Addis Ababa έχει ετοιμάσει αυτό το 'Blend' ειδικά για τους πελάτες που προτιμούν την απαλή γεύση. Είναι η σωστή επιλογή για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Στον καφέ Addis Ababa, όλοι οι κόκκοι καβουρδίζονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες και χρόνους ανάλογα με το άρωμά τους.
Ο καφές Mekele Blend έχει παραχθεί από κόκκους καφέ Αιθιοπίας με ελαφρύ καβούρδισμα.
...Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από σταφύλια που καλλιεργούνται στην περιοχή του Αιγαίου, εξάγονται σε πολλές περιοχές της Ευρώπης με χαμηλήοξύτητα, υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.
... σταγονόμετρος και επιπλέον ψεκαστήρας αρνητικής πίεσης για εξοικονόμηση λαδιού. Μία μόνο εφαρμογή αυτού του ψεκαστήρα είναι αρκετή για να καλύψει μια μεγάλη περιοχή.
Μοναδικό λάδι από ροδόσταγμα με εγγυημένες φυσικές παραμέτρους ποιότητας. Χαμηλήοξύτητα (καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη διάρκεια) Υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά απαραίτητα οξέα, βιταμίνες A, E. Στεατικό (υγραντικό και προστατευτικό), υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό (επισκευάζει και προστατεύει το δέρμα σας) και λινολενικό - Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 - (ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος). Ελαιώδες - Ωμέγα 9 - (ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει).
... εσπρέσο. Η μοναδική γεύση αυτού του καφέ είναι αρωματική, ήπια με μια λεπτή φρουτώδη οξύτητα που είναι χαρακτηριστική του αιθιοπικού καφέ.
Μέσω της τοπικής επεξεργασίας, οι Αιθίοπες συμμετέχουν στην προστιθέμενη αξία του καφέ τους. Ο αιθιοπικός καφές θεωρείται παγκοσμίως ο καλύτερος καφές. Συνήθως προστίθεται μόνο σε μικρές ποσότητες για να βελτιώσει τη γεύση.
Αριθμός προϊόντος: 102006...
... υποστεί καμία επεξεργασία (ραφινάρισμα) είναι φυσικός χυμός ελιάς. Είμαστε δεκτικοί και πρόθυμοι οποτεδήποτε, για οποιοδήποτε έλεγχο του προϊόντος μας. Η ποικιλία μας, αλλά και το πλούσιο εξαιρετικά έδαφος των ελαιώνων μας, σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη τεχνογνωσία για την φροντίδα των ελαιόδεντρών μας, μας κάνουν να υπερηφανευόμαστε και για την ποιότητα του αγουρέλαιου. Η πολύ χαμηλήοξύτητα και η αψάδα στην γεύση του, χωρίς την έντονη πικρίλα, θα αποζημιώσει τους λάτρεις του είδους.Ελαιόλαδο Νέα Επίδαυρος - ΕλλάδαΤηλ: 6946 707634Email: info@oliveoil-epidavros.gr...
... Arabica που έχουν πλυθεί και προέρχονται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, ιδιαίτερα ελαφρούς, γλυκούς, εξαιρετικά ισορροπημένους, με έντονο λουλουδάτο άρωμα, νότες μπαχαρικών και κακάο, που προσφέρουν στον καφέ χαμηλήοξύτητα με επίγευση που διαρκεί. Όλοι οι καφέδες από διαφορετικές προελεύσεις επεξεργάζονται ξεχωριστά με το σύστημα που ονομάζεται "αργή καβουρδιστική" (διάρκεια 15/20 λεπτά), μεταβάλλοντας αυτόματα τους χρόνους εξόδου της "ψημένης" ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε ποιότητας.
... συσκευασία. Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Σικελία, στις εξής επαρχίες, στις πλαγιές του Έτνα. Η ποικιλία: Nocellara Etnea. Πολυλειτουργική ποικιλία καθώς είναι κατάλληλη για την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλήοξύτητα, καθώς και για την επεξεργασία ελιών για επιτραπέζια χρήση. "Το ελαιόλαδό μας είναι 100% ιταλικό". Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την καλλιέργεια των...
Η Anolive παράγει 100% καθαρό και φυσικό ελαιόλαδο από ελιές που δεν έχουν υποστεί χημική λίπανση, χημική επεξεργασία και χημική ψεκασμό, σε περιοχές μακριά από την κυκλοφορία, τη βιομηχανία και τη ρύπανση των πόλεων. Τα ελαιόλαδά μας, με χαμηλήοξύτητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε υπεροξείδια, προσφέρουν υψηλή γεύση, αποδεδειγμένη με δοκιμές καθαρότητας. Διατίθενται σε κομψές φιάλες των 250 Ml...
... μείγμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις και συγκινεί έχει τελειοποιηθεί σε χρόνια έρευνας και πειραματισμού, συνεργαζόμενο με ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου, σεφ και γαστρονομικούς κριτικούς με μόνο στόχο να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό λάδι που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.Λάδι με πολύ χαμηλήοξύτητα από ψυχρή έκθλιψη και κατάλληλο για κάθε τύπο...
... συλλέγονται με το χέρι και μεταφέρονται αμέσως στο ελαιουργείο και αλέθονται κάθε βράδυ για να διασφαλιστεί πολύ χαμηλήοξύτητα και να διατηρηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά του και η χαρακτηριστική του γεύση, τυπική του σικελικού ελαιολάδου.
... καλλιεργούν σύκα, με υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτά στερεά και ζάχαρη, χαμηλήοξύτητα, ανοιχτό κίτρινο φλοιό και αμυγδαλωτό χρώμα στο εσωτερικό τους. Από την ίδρυσή της, η επωνυμία Natura αντιπροσωπεύει τα premium νόστιμα αποξηραμένα σύκα. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στο κέντρο των παγκοσμίως διάσημων οπωρώνων σύκων. Σε αυτό το πλαίσιο, συμμετέχουμε ενεργά σε όλα τα στάδια της διαδικασίας για να διασφαλίσουμε ανώτερη ποιότητα για τους πελάτες μας.
... Haramoun Organic Lebanese Extra Virgin Olive Oil Μέγεθος - 500 ML Καλλιεργούμενο αποκλειστικά σε μία μόνο κτήμα κάτω από τις χιονισμένες κορυφές του Όρους Χερμόν, οι ντόπιες ελιές Σούρι και Μπαλάντι καλλιεργούνται βιολογικά, συλλέγονται με το χέρι και εξάγονται κρύα για να παραχθεί ένα ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με χαμηλήοξύτητα (<0.37%), χαμηλό υπεροξείδιο (<3.98), πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιή πολυφαινόλες. Το Haramoun ισορροπεί την αρωματική φρουτώδη γεύση, την πικρία της φλούδας αμυγδάλου και την ζεστή πιπεριά, και ταιριάζει τέλεια με μια φρέσκια μεσογειακή σαλάτα ή ψητό λευκό ψάρι.
Παράγουμε ελαιόλαδο από τις ελιές που καλλιεργούνται στις ελαιώνες μας στις περιοχές του Αιγαίου και της Εσωτερικής Εύβοιας, όπου παράγονται τα πιο νόστιμα ελαιόλαδα στον κόσμο. Το ελαιόλαδο αυτής της περιοχής έχει χαμηλήοξύτητα και μια μοναδική, ευχάριστη μυρωδιά, προσφέροντας μια διαφορετική γεύση. Στις αρχές Οκτωβρίου, οι ελιές, όταν είναι ακόμα πράσινες, συλλέγονται προσεκτικά κατά την...
... 27 °C. Η έντονη γεύση ελιάς και οι καυστικές ιδιότητες στο λαιμό είναι κυρίαρχες. ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Οξύτητα: Μέγιστο % 0,7 Κορεσμένα Λίπη: 17,45 Γρ. (100 Γρ.) Ενέργεια: 898 Kcal (100 ML) Πρωτεΐνη: % 0,01 Ποια είναι η διαφορά του Φυσικού Παρθένου Ελαιόλαδου Deren από τα άλλα λάδια; Η οξύτητα είναι χαμηλή. (Οξύτητα % 0,7) Στη διαδικασία πίεσης χρησιμοποιούνται μόνο ελιές που έχουν συλλεγεί με το...
... και το εξωτερικό, οι οποίοι μας επιτρέπουν σταδιακά να αυξάνουμε τους όγκους πωλήσεών μας. Στην Ιταλία διανέμουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προερχόμενο από την Ισπανία, περιοχή Ανδαλουσία, το οποίο έχει ως χαρακτηριστικό γνώρισμα μια χαμηλήοξύτητα, ενώ στο εξωτερικό εξάγουμε σε χώρες όπως η Ισπανία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Μεγάλη Βρετανία και η Πορτογαλία προϊόντα με το εμπορικό μας σήμα...
... ποιότητα. Το OLIÁTO προέρχεται από την άλεση υγιών, ακέραιων ελιών που δεν έχουν ωριμάσει ακόμη, που συλλέγονται με αγάπη στους καλύτερους ελαιώνες, μερικοί από τους οποίους καλλιεργούνται άμεσα. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις σημαντικές διαδικασίες συλλογής, μεταφοράς και άλεσης, αυστηρά σε κρύες συνθήκες, στο ελαιοτριβείο της επιχείρησης εντός 24 ωρών από τη συλλογή, επιτυγχάνοντας ένα προϊόν με υψηλή φρουτώδη γεύση και πολύ χαμηλήοξύτητα. Το ελαιόλαδο που προκύπτει, μετά από μια περίοδο φυσικής καθίζησης σε ανοξείδωτους ατσάλινους σιλό, συσκευάζεται λίγο πριν από την αποστολή.
... στίγματα στο φλοιό τους. Αυτοί συνήθως ακολουθούν τους hosuil κατά δύο έως τρεις εβδομάδες. Έτσι, η ωρίμανσή τους ολοκληρώνεται στα μέσα Αυγούστου. Τα φρούτα είναι αρκετά γλυκά, με χαμηλήοξύτητα και τραγανά. Η τρίτη ποικιλία, οι chojurol, είναι μεγαλύτεροι από τις άλλες (μέσος όρος 400 γρ και 8 εκ. διάμετρο) αλλά παραμένουν ζουμεροί και τραγανοί. Αυτή η ποικιλία, που γεννήθηκε στην Ιαπωνία το 1895, είναι η πιο δημοφιλής ποικιλία nashi λόγω του μεγέθους της. Μπορούν να παραμείνουν στο ψυγείο για έως και έξι μήνες.