Ιταλία, Savignano Sul Panaro
...Πλούσιος σε άρωμα και σώμα, με μια λεπτή γλυκύτητα και χαμηλή οξύτητα.
Χαρτοφυλάκιο (17)
Ιταλία, Milano
...Ο καφές Santa Hedwirges από τη Βραζιλία είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια πρώτη επαφή με τον ειδικό καφέ. Χάρη στην πολύ χαμηλή του οξύτητα, είναι τέλειος για όσους προτιμούν να γεύονται περισσότερη γλυκύτητα στον καφέ τους και συνιστάται ιδιαίτερα για την παρασκευή του καπουτσίνο σας το πρωί. Θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα! Με αυτόν τον καφέ, μπορείτε να...
Χαρτοφυλάκιο (25)
Ιταλία, Giulianova
...Μια μακρά διαδικασία έρευνας και επιλογής των καλύτερων καφέδων Arabica από το Περού, την Ινδία και τη Βραζιλία, ψημένων με απόλυτη ακρίβεια για να δημιουργηθεί μια "ιδανική" στιγμή και να απολαύσουμε τη ζωή μέσα από μια κούπα καφέ. Ένα ελκυστικό μείγμα με πολύ χαμηλή οξύτητα, γλυκιά, εκλεπτυσμένη και αρωματική γεύση, που αναδεικνύεται στην κούπα από τις οσφρητικές νότες της φουντουκιού και των κόκκινων φρούτων.
Χαρτοφυλάκιο (2)
Ιταλία, Marciano Della Chiana
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας που προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη πράσινων ελιών που συλλέγονται και αμέσως αλέθονται: Coltofranto. Διατηρείται υπό άζωτο σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, χαρακτηρίζεται από χαμηλή οξύτητα και υψηλή πολυφαινολική περιεκτικότητα: αυτό το λάδι πληροί την απαιτούμενη προϋπόθεση με συγκέντρωση άνω των 250 mg/Kg υδροξυτυροσόλης, τυροσόλης...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Pisciotta
...Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Τσιλέντο είναι ένα εκλεκτό προϊόν, που παράγεται μέσω μηχανικής άλεσης χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Από την πατρίδα της Μεσογειακής Διατροφής, είναι το ιδανικό καρύκευμα για να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας. Το ελαιόλαδο Ama έχει οξύτητα κάτω από 0,8%, πρέπει να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και χαμηλή περιεκτικότητα σε υπεροξείδια, αυτές οι...
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Sant'agata De Goti
...Το βιολογικό ελαιόλαδο BIO Terre Caudine είναι ένα προϊόν από βιολογική γεωργία που χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλή οξύτητα (0,1%) και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε. Το λάδι παράγεται από τις ποικιλίες ελιάς Ortice, Ortolana και Racciopella, που συλλέγονται απευθείας από τους ελαιώνες μας. Η καλλιέργεια των ελιών γίνεται με βιολογικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο οργανικά λιπάσματα. Μετά τη συγκομιδή στα τέλη Οκτωβρίου, ακολουθεί άμεση έκθλιψη των ελιών με την παραδοσιακή μέθοδο ψυχρής εξαγωγής, ικανή να διατηρήσει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του λαδιού.
Χαρτοφυλάκιο (1)
Ιταλία, Torino
...BxΟξύτητα NFC Χυμός Μήλου ΘΟΛΟΣ Συμπυκνωμένος χυμός μήλου 70 Bx Χαμηλή Οξύτητα 1.1-1.7% (βάρος-βάρος) Μεσαία Οξύτητα 1.7-2.1% (β-β) Αποιονισμένος AJC 70 Bx Πουρές μήλου 12-14 Bx 0.2-1.0% (β-β) Συμπυκνωμένος πουρές μήλου 30-32 Bx 0.2-1.0% (β-β)...
Χαρτοφυλάκιο (10)
... Arabica που έχουν πλυθεί και προέρχονται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, ιδιαίτερα ελαφρούς, γλυκούς, εξαιρετικά ισορροπημένους, με έντονο λουλουδάτο άρωμα, νότες μπαχαρικών και κακάο, που προσφέρουν στον καφέ χαμηλή οξύτητα με επίγευση που διαρκεί. Όλοι οι καφέδες από διαφορετικές προελεύσεις επεξεργάζονται ξεχωριστά με το σύστημα που ονομάζεται "αργή καβουρδιστική" (διάρκεια 15/20 λεπτά), μεταβάλλοντας αυτόματα τους χρόνους εξόδου της "ψημένης" ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε ποιότητας.
Ιταλία, Biancavilla
... συσκευασία. Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Σικελία, στις εξής επαρχίες, στις πλαγιές του Έτνα. Η ποικιλία: Nocellara Etnea. Πολυλειτουργική ποικιλία καθώς είναι κατάλληλη για την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλή οξύτητα, καθώς και για την επεξεργασία ελιών για επιτραπέζια χρήση. "Το ελαιόλαδό μας είναι 100% ιταλικό". Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την καλλιέργεια των...
Χαρτοφυλάκιο (8)
Ιταλία, Caianello
... μείγμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις και συγκινεί έχει τελειοποιηθεί σε χρόνια έρευνας και πειραματισμού, συνεργαζόμενο με ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου, σεφ και γαστρονομικούς κριτικούς με μόνο στόχο να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό λάδι που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.Λάδι με πολύ χαμηλή οξύτητα από ψυχρή έκθλιψη και κατάλληλο για κάθε τύπο...
... συλλέγονται με το χέρι και μεταφέρονται αμέσως στο ελαιουργείο και αλέθονται κάθε βράδυ για να διασφαλιστεί πολύ χαμηλή οξύτητα και να διατηρηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά του και η χαρακτηριστική του γεύση, τυπική του σικελικού ελαιολάδου.
Ιταλία, Milano
... και το εξωτερικό, οι οποίοι μας επιτρέπουν σταδιακά να αυξάνουμε τους όγκους πωλήσεών μας. Στην Ιταλία διανέμουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προερχόμενο από την Ισπανία, περιοχή Ανδαλουσία, το οποίο έχει ως χαρακτηριστικό γνώρισμα μια χαμηλή οξύτητα, ενώ στο εξωτερικό εξάγουμε σε χώρες όπως η Ισπανία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Μεγάλη Βρετανία και η Πορτογαλία προϊόντα με το εμπορικό μας σήμα...
Ιταλία, Campobello Di Mazara
... ποιότητα. Το OLIÁTO προέρχεται από την άλεση υγιών, ακέραιων ελιών που δεν έχουν ωριμάσει ακόμη, που συλλέγονται με αγάπη στους καλύτερους ελαιώνες, μερικοί από τους οποίους καλλιεργούνται άμεσα. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις σημαντικές διαδικασίες συλλογής, μεταφοράς και άλεσης, αυστηρά σε κρύες συνθήκες, στο ελαιοτριβείο της επιχείρησης εντός 24 ωρών από τη συλλογή, επιτυγχάνοντας ένα προϊόν με υψηλή φρουτώδη γεύση και πολύ χαμηλή οξύτητα. Το ελαιόλαδο που προκύπτει, μετά από μια περίοδο φυσικής καθίζησης σε ανοξείδωτους ατσάλινους σιλό, συσκευάζεται λίγο πριν από την αποστολή.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play