...Ο καφές Santa Hedwirges από τη Βραζιλία είναι ιδανικός για τους λάτρεις του εσπρέσο που αναζητούν μια πρώτη επαφή με τον ειδικό καφέ. Χάρη στην πολύ χαμηλή του οξύτητα, είναι τέλειος για όσους προτιμούν να γεύονται περισσότερη γλυκύτητα στον καφέ τους και συνιστάται ιδιαίτερα για την παρασκευή του καπουτσίνο σας το πρωί. Θα έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα!
Με αυτόν τον καφέ, μπορείτε να...
...Μια μακρά διαδικασία έρευνας και επιλογής των καλύτερων καφέδων Arabica από το Περού, την Ινδία και τη Βραζιλία, ψημένων με απόλυτη ακρίβεια για να δημιουργηθεί μια "ιδανική" στιγμή και να απολαύσουμε τη ζωή μέσα από μια κούπα καφέ.
Ένα ελκυστικό μείγμα με πολύ χαμηλήοξύτητα, γλυκιά, εκλεπτυσμένη και αρωματική γεύση, που αναδεικνύεται στην κούπα από τις οσφρητικές νότες της φουντουκιού και των κόκκινων φρούτων.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας που προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη πράσινων ελιών που συλλέγονται και αμέσως αλέθονται: Coltofranto.
Διατηρείται υπό άζωτο σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα, χαρακτηρίζεται από χαμηλήοξύτητα και υψηλή πολυφαινολική περιεκτικότητα: αυτό το λάδι πληροί την απαιτούμενη προϋπόθεση με συγκέντρωση άνω των 250 mg/Kg υδροξυτυροσόλης, τυροσόλης...
...Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο του Τσιλέντο είναι ένα εκλεκτό προϊόν, που παράγεται μέσω μηχανικής άλεσης χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών. Από την πατρίδα της Μεσογειακής Διατροφής, είναι το ιδανικό καρύκευμα για να εμπλουτίσετε τα πιάτα σας. Το ελαιόλαδο Ama έχει οξύτητα κάτω από 0,8%, πρέπει να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και χαμηλή περιεκτικότητα σε υπεροξείδια, αυτές οι...
...Το βιολογικό ελαιόλαδο BIO Terre Caudine είναι ένα προϊόν από βιολογική γεωργία που χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλήοξύτητα (0,1%) και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες και βιταμίνη Ε. Το λάδι παράγεται από τις ποικιλίες ελιάς Ortice, Ortolana και Racciopella, που συλλέγονται απευθείας από τους ελαιώνες μας. Η καλλιέργεια των ελιών γίνεται με βιολογικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο οργανικά λιπάσματα. Μετά τη συγκομιδή στα τέλη Οκτωβρίου, ακολουθεί άμεση έκθλιψη των ελιών με την παραδοσιακή μέθοδο ψυχρής εξαγωγής, ικανή να διατηρήσει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του λαδιού.
... Arabica που έχουν πλυθεί και προέρχονται από την Κεντρική και Νότια Αμερική, ιδιαίτερα ελαφρούς, γλυκούς, εξαιρετικά ισορροπημένους, με έντονο λουλουδάτο άρωμα, νότες μπαχαρικών και κακάο, που προσφέρουν στον καφέ χαμηλήοξύτητα με επίγευση που διαρκεί. Όλοι οι καφέδες από διαφορετικές προελεύσεις επεξεργάζονται ξεχωριστά με το σύστημα που ονομάζεται "αργή καβουρδιστική" (διάρκεια 15/20 λεπτά), μεταβάλλοντας αυτόματα τους χρόνους εξόδου της "ψημένης" ανάλογα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά κάθε ποιότητας.
... συσκευασία. Οι ελαιώνες μας βρίσκονται στη Σικελία, στις εξής επαρχίες, στις πλαγιές του Έτνα. Η ποικιλία: Nocellara Etnea. Πολυλειτουργική ποικιλία καθώς είναι κατάλληλη για την παραγωγή ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας με πολύ χαμηλήοξύτητα, καθώς και για την επεξεργασία ελιών για επιτραπέζια χρήση. "Το ελαιόλαδό μας είναι 100% ιταλικό". Η διαδικασία παραγωγής ξεκινά με την καλλιέργεια των...
... μείγμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις και συγκινεί έχει τελειοποιηθεί σε χρόνια έρευνας και πειραματισμού, συνεργαζόμενο με ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου, σεφ και γαστρονομικούς κριτικούς με μόνο στόχο να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό λάδι που θα κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.Λάδι με πολύ χαμηλήοξύτητα από ψυχρή έκθλιψη και κατάλληλο για κάθε τύπο...
... συλλέγονται με το χέρι και μεταφέρονται αμέσως στο ελαιουργείο και αλέθονται κάθε βράδυ για να διασφαλιστεί πολύ χαμηλήοξύτητα και να διατηρηθούν όλα τα πολύτιμα συστατικά του και η χαρακτηριστική του γεύση, τυπική του σικελικού ελαιολάδου.
... και το εξωτερικό, οι οποίοι μας επιτρέπουν σταδιακά να αυξάνουμε τους όγκους πωλήσεών μας. Στην Ιταλία διανέμουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προερχόμενο από την Ισπανία, περιοχή Ανδαλουσία, το οποίο έχει ως χαρακτηριστικό γνώρισμα μια χαμηλήοξύτητα, ενώ στο εξωτερικό εξάγουμε σε χώρες όπως η Ισπανία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Μεγάλη Βρετανία και η Πορτογαλία προϊόντα με το εμπορικό μας σήμα...
... ποιότητα. Το OLIÁTO προέρχεται από την άλεση υγιών, ακέραιων ελιών που δεν έχουν ωριμάσει ακόμη, που συλλέγονται με αγάπη στους καλύτερους ελαιώνες, μερικοί από τους οποίους καλλιεργούνται άμεσα. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στις σημαντικές διαδικασίες συλλογής, μεταφοράς και άλεσης, αυστηρά σε κρύες συνθήκες, στο ελαιοτριβείο της επιχείρησης εντός 24 ωρών από τη συλλογή, επιτυγχάνοντας ένα προϊόν με υψηλή φρουτώδη γεύση και πολύ χαμηλήοξύτητα. Το ελαιόλαδο που προκύπτει, μετά από μια περίοδο φυσικής καθίζησης σε ανοξείδωτους ατσάλινους σιλό, συσκευάζεται λίγο πριν από την αποστολή.