... και διανομή, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις ένα φυσικό προϊόν, ποιότητας και παρασκευασμένο 100% στην επαρχία της Κόρδοβα. Οι ελιές μας προέρχονται από ελαιόδεντρα της Ανδαλουσίας. Η καλύτερη ελιά Χοχίμπλανκα και Οκάλ, την οποία επεξεργαζόμαστε με προσοχή για να μπορέσεις να απολαύσεις το καλύτερο προϊόν. Πάνω από 30 χρόνια αφιερωμένα στον τομέα. Δοκίμασε την Οκάλ γεύση μελιτζάνας, τα chupadeos...
Αγορά - Πώληση Ξυλείας
Είμαστε τοποθετημένοι στη Βαλένθια (Ισπανία). Προμηθεύουμε χύμα απευθείας στις επαρχίες: Βαλένθια και Καστεγιόν, Ξυλεία σε παλέτες και επαγγελματίες σε όλη την Ισπανία. Αγοράζουμε, Πουλάμε και Προμηθεύουμε Ξυλεία σε όλη την Ισπανία και την Ευρώπη. Πουλάμε Ξυλεία των εξής τύπων: * Πορτοκαλιά * Πεύκο * Αμυγδαλιά * Ελιά * Βελανιδιά
Σημείωση: Άλλοι τύποι κατόπιν αιτήματος...
... η ελιά.» Η ανθρωπότητα καλλιεργεί περισσότερες από 2.500 ποικιλίες ελιών παγκοσμίως εδώ και περισσότερα από 4.000 χρόνια. Μόνο το 10% του παραγόμενου λαδιού είναι λάδι ελιάς εξαιρετικής ποιότητας. Η BSNS Tarım έχει συνειδητοποιήσει ότι η βιολογική καλλιέργεια ελιάς είναι ένα δάνειο προς τη φύση και ενεργεί ανάλογα παράγοντας ελαιόλαδο με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Επεξεργαζόμενη τις...
... αποκλειστικά με το χέρι για να αποφύγουμε οποιαδήποτε επαφή με το έδαφος και να διατηρήσουμε όλη την καλή γεύση και την αρωματικότητα. Στη συνέχεια, η συγκομιδή μεταφέρεται γρήγορα στο ελαιοτριβείο και, φτάνοντας στο εργοστάσιο, μετά από τόση δουλειά και κόπο, κάθε ελιά καθαρίζεται προσεκτικά, πλένεται και στη συνέχεια θρυμματίζεται. Η άλεση γίνεται εντός 24/48 ωρών από τη συγκομιδή.
Η Tropic Apéro τοποθετείται ως ηγέτης στην αγορά της ελιάς 4ης γενιάς στα μεγάλα και μεσαία καταστήματα. Η αποστολή της Tropic Apéro είναι να εμπλουτίσει την ελιά με λαχανικά, καρυκεύματα, μπαχαρικά και σάλτσες. Η συσκευασία των παρασκευών μας χρησιμοποιεί τις δύο τεχνικές που διατηρούν καλύτερα τη φρεσκάδα και την ποιότητα: η άλμη και η προστατευτική ατμόσφαιρα.
...Η εταιρεία Oliviers&co είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της αγροδιατροφής. Ειδικεύεται σε προϊόντα διατροφής με βάση την ελιά, τα προϊόντα της κυμαίνονται από ελαιόλαδο, επιτραπέζιες ελιές, μέχρι καλλυντικά προϊόντα. Μετά την κυριαρχία της σε όλες αυτές τις κατηγορίες προϊόντων, του κύριου συστατικού τους οποίου είναι η ελιά, η εταιρεία έχει διευρύνει τις γκάμες της, προσφέροντας ποικιλίες διαφορετικών τροφίμων, όπως καρυκεύματα, γλυκίσματα, σάλτσες και πολλά άλλα προϊόντα....
... στη φύση, είναι απαλλαγμένα από συστατικά όπως ορυκτά έλαια, σιλικόνες, parabens, χημικούς χρωστικούς, PEG, SLS και ζωικά υλικά. Τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι φυτικά έλαια (jojoba, αβοκάντο, ελιά, αμύγδαλο, σπόρος σιταριού) ή αιθέρια έλαια (Tea Tree, γαρίφαλο). Τα φυτά και τα φρούτα είναι φυτικά εκχυλίσματα σε υγρή ή ξηρή μορφή (μακρύ πιπέρι, βερβένα, σαφράν, σανταλόξυλο, αλόη βέρα, neem).
... δέρμα κροκοδείλου, και προσφέρει στην τσάντα αυτή μια κομψή σχεδιαστική εμφάνιση. Διαθέσιμη σε Terra Cotta Πορτοκαλί, Σκούρο Ελιά και Petrol Blue. Η τσάντα Let's get Lost Travelbag με ένα ανάγλυφο σχέδιο από πυξίδα είναι ο απόλυτος σχεδιασμός για μια τσάντα ταξιδιού. Σε Σκούρο Ελιά και Σκούρο Μπλε Τζιν. Έχεις λιγότερα να μεταφέρεις και η τσάντα δεν είναι εντελώς γεμάτη; Μείωσε την τσάντα με τους...
Kaltgepresst-Shop UG - Γενικός εισαγωγέας με έδρα το Bad Homburg von der Höhe για φυσικά προϊόντα (Βιολογικά προϊόντα) από ελιά, αποκλειστικά ελαιόλαδα, σάλτσες, μαρμελάδες, προϊόντα περιποίησης, σαπούνια, κεριά, μέλι κ.ά. Υγιεινά τρόφιμα χωρίς πρόσθετα συντηρητικά. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
...Ένα μέρος αυτής της παραγωγής ακολουθεί τις αρχές της ολοκληρωμένης και/ή βιολογικής καλλιέργειας, με πλήρη σεβασμό στο αρχικό οικοσύστημα και στους πιο αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανόνες. Οι ελιές, της οποίας η κυρίαρχη ποικιλία είναι η μαύρη ελιά Κολλετόρτο, συλλέγονται με το χέρι και/ή με μηχανικά μέσα, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθεί η επαφή με το έδαφος. Οι ίδιες ελιές...
... χρησιμοποιεί κυρίως ξύλα όπως κέδρο, άρκευθο, καρύδι, ιρόκο, μαζέλ, κάστανο, μαύρη λεύκα και ελιά, που είναι τόσο ανθεκτικά όσο και με όμορφα σχέδια. Στις επιφάνειες των προϊόντων χρησιμοποιείται ειδικά το καλύτερο φυσικό ξύλινο λάδι από την Ευρώπη, το οποίο έχει επαναστατήσει στον τομέα του ξύλου. Χάρη σε αυτό το λάδι, η πραγματική υφή των προϊόντων μπορεί να γίνει αισθητή με όλη της τη φυσικότητα, προσφέρει αντοχή στο νερό και αντέχει σε θερμοκρασίες έως 100 °C. Επιπλέον, χάρη σε αυτό το ειδικό ξύλινο λάδι, οι επιφάνειες των προϊόντων που έχουν γρατσουνιστεί ή φθαρεί μπορούν να επισκευαστούν εύκολα.
... ελέγξουμε όλες τις πτυχές της, από την ελιά, τη συλλογή των ελιών, στη συνέχεια τη διαδικασία άλεσης και την εμφιάλωση, προκειμένου να αποκτήσουμε το υψηλότερης ποιότητας λάδι.
Το όνομα μάρκας ÁGURA προέρχεται από τη συγχώνευση των οικογενειακών ονομάτων AGUILAR και SEGURA.
Ακολουθώντας μερικά χρόνια επιχειρηματικής εκπαίδευσης και την συλλογική ανάπτυξη μιας απτής ιδέας, οι πολυάριθμες απόψεις μας...
Επιλέγουμε τις καλύτερες ελιές από την Ισπανία (Αραγωνία και νότια Ισπανία) για να διασφαλίσουμε ελιές υψηλής ποιότητας. Μια ευρεία γκάμα τουρσιών συμπληρώνει την οικογένεια προϊόντων José Lou, καθιστώντας την εταιρεία μας σημείο αναφοράς ως προμηθευτής και διανομέας ελιών και τουρσιών. Διαφορετικές όπως πάντα. Οι γιοί του José Lou διατηρούν στην αποθήκη του χρόνου τη γεύση της παράδοσης και ανοίγουν την πόρτα σε νέες γκουρμέ δημιουργίες με βάση την ελιά: πατέ ελιών και μαρμελάδα ελιών.
... καταναλώνεις το λάδι απευθείας από την ελιά στο τραπέζι σου, χωρίς μεσάζοντες. Για αυτό, έχουμε τη στήριξη και την υποστήριξη των καλύτερων συνεταιρισμών της Χαέν που παράγουν το καλύτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
... OLIBERICO είναι ακόμα ξηρό ελαιόλαδο. Ενδιαφέρον είναι ότι τα άγρια πουλιά που τρώνε ελιές προτιμούν τις άγριες ελιές. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτά τα πουλιά ως γκουρμέ. Δοκιμάστε το παλιό ιβηρικό ελαιόλαδο και κρίνετε μόνοι σας, προσθέστε το σε σαλάτες και εκλεκτά γεύματα. Η ιβηρική ελιά είναι αυτή που υπήρχε στην ιβηρική χερσόνησο πριν από την άφιξη νέων ειδών υπερπαραγωγικών νάνων...
Βρισκόμενο στην καρδιά της περιοχής του Aix, το Château Virant είναι ένας βραχώδης λόφος που κυριαρχεί στους λόφους των αμπελιών και των ελαιόδεντρων. Κατακλυσμένο από ήλιο και αγκαλιασμένο από τον Μιστράλ, το κτήμα εκτείνεται σε 123 εκτάρια αμπελιών και 29 εκτάρια ελαιόδεντρων. Το Château Virant παράγει περίπου 7.500 hl κρασιού ετησίως. Η παραγωγή ελαιολάδου είναι πολύ μεταβλητή: κυμαίνεται μεταξύ 15.000 και 22.000 λίτρων ετησίως, καθώς η ελιά είναι ένα δέντρο που εναλλάσσει.
... νόμων και κανονισμών. Μείνετε σε επαφή μαζί μας για να αποκτήσετε το προϊόν που θα εισάγετε πιο αξιόπιστα και πλεονεκτικά υπό τις αυξανόμενες συνθήκες ανταγωνισμού. Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα παρέχοντας μια συνεργασία λύσεων μαζί μας για τα προϊόντα που θέλετε να εισάγετε. Και μπορείτε να εξασφαλίσετε ασφαλές εμπόριο! #τροφίμων #ελιά #ελαιόλαδο #τυρί #πορτοκάλι #ποτό #ποτά #ενεργειακό ποτό #ρεβίθια #φασόλια #οσπρια #λουκάνικο #ζάχαρη #σίκαλη #φρούτα #λαχανικά #ποτό #έπιπλα #ψάρι #εισαγωγή #εξαγωγή #ψάρι #τροφίμων #ελαιόλαδο #ελιά #οσπρια #λαχανικά #έπιπλα #κοτόπουλο #εμπόριο...
...παρασκευάζεται μόνο με ελιές που εξάγονται απευθείας από την ελιά τη στιγμή του βερνικιού, είναι ένα προϊόν που φροντίζεται μέχρι και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, παρακολουθούμε την ιχνηλασιμότητά του από τον ελαιώνα μέχρι το τραπέζι σας, με γεύση και άρωμα αψεγάδιαστα, ελεύθερο από ελαττώματα, ισορροπημένο και με πολύ χαρακτήρα. Εκτός από το περιεχόμενό του, έχουμε επιλέξει μια συσκευασία από...
... ενός καλού ελαιολάδου βρίσκεται πρώτα απ' όλα μια υγιής ελιά που πρέπει να συλλεχθεί στην κατάλληλη ωριμότητα, (συσκευασία), και να αλεστεί εντός είκοσι τεσσάρων ωρών. Η εξαγωγή του ελαίου γίνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης και με τη βοήθεια μηχανικών διαδικασιών τελευταίας τεχνολογίας, χάρη στις οποίες το παραγόμενο προϊόν διατηρεί σχεδόν ανέπαφες όλες τις οργανοληπτικές ιδιότητες της φρέσκιας ελιάς. Η επιχείρηση διαθέτει σχεδόν έναν αιώνα εμπειρίας στον τομέα, χάρη στην σημαντική επαγγελματικότητα που απέκτησε ο ιδρυτής της, ο κ. REMO MONACI.
Στην Bodegas PEÑA S. C. παράγουμε τα κρασιά μας με σταφύλια από τις αυτόχθονες ποικιλίες, που καλλιεργούνται στους αμπελώνες μας στην περιοχή του Ribeiro. Οι εμπορικές μας μάρκες για τα λευκά κρασιά είναι:
SEÑORIO DO LANCERO - Κρασί παρασκευασμένο από σταφύλια των αυτόχθονων ποικιλιών του Ribeiro (Treixadura, Godello, Torrontes) με χρώμα κίτρινο αχυρένιο και πράσινη ελιά, πολύ λαμπερό...
... την εμπειρία και την αφοσίωσή μας. Η επιτραπέζια ελιά είναι ο καρπός καθορισμένων ποικιλιών του καλλιεργούμενου ελαιόδεντρου (Olea Europea Sativa) που είναι υγιές, συλλεγμένο σε κατάλληλη κατάσταση ωρίμανσης και με ποιότητα τέτοια ώστε, υποβάλλοντας το σε μια συγκεκριμένη διαδικασία επεξεργασίας, να παρέχει ένα προϊόν έτοιμο προς κατανάλωση και με καλή συντήρηση. Επεξεργαζόμαστε τις τρεις πιο σημαντικές ποικιλίες επιτραπέζιας ελιάς για εξαγωγή: Γκόρνταλ, Μαντζανίγια και Χοχμπλάνκα, αλλά και άλλες εξίσου εκτιμημένες ποικιλίες.
Το 2020 εισήλθαμε στον τομέα των τροφίμων ως Şahintaş AŞ. Εστιάζοντας κυρίως σε προϊόντα που βασίζονται στην ελιά, ζούμε την περηφάνια να προσφέρουμε παραδοσιακές γεύσεις τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά με την καινοτόμο προσέγγισή μας. Με την επωνυμία Egeoliva παράγουμε υψηλής ποιότητας ελιές και ελαιόλαδο. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες παραγωγής κατά παραγγελία σύμφωνα με τις...
ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΑΝΣΑ ιδρύθηκε το 2006, με την ιδέα να φέρει καινοτομία σεβόμενη την παράδοση ενός προϊόντος της Προβάνσας, ενώ συνδυάζει δραστικές ουσίες που σχετίζονται άμεσα με την ελιά. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Γαλλία και κυρίως στην Προβάνσα.
...Υπερβαίνει την μέση τιμή πολυφαινολών άλλων ποικιλιών ελιάς έως και 300%! Η ελιά Coratina χρησιμοποιείται 100% στο ελαιόλαδό μας "Smeraldo" "έντονα πράσινο φρουτώδες". Ο συνολικός αριθμός των φαινολικών ενώσεων και του α-τοκοφερόλης είναι στα νεαρά, πράσινα ελαιόλαδα, όπως τα επεξεργαζόμαστε, ο υψηλότερος. Έτσι, τα λάδια που παράγονται από αυτές τις ελιές συμβάλλουν σημαντικά στην πρόσληψη πολυφαινολών...
... ίδρυσης της επιχείρησής του, παρήγαγαν 500 τόνους, την περίοδο 2012-2013 (έτος χωρίς ελιά) 400 τόνους, την περίοδο 2013-2014 800 τόνους, και την περίοδο 2014-2015 (έτος χωρίς ελιά) 550 τόνους ελιών. Για την περίοδο 2015-2016, ο στόχος είναι η παραγωγή 1200-1500 τόνων ελιών. Ο Κοράι Καρατσελίκ εργάζεται μαζί με τη σύζυγό του. Εκτός από τις γεωργικές δραστηριότητες, ασχολούνται επίσης με την παραγωγή...
... σχεδιασμό και την παραγωγή νέων λύσεων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Παράγουμε πόρτες για ντουλάπες σε σιδερένια και αλουμινένια πλαίσια. Οι τυπικές πόρτες είναι διαθέσιμες σε χρώμα ασημί και ελιά ή σαμπάνια σε διάφορα μεγέθη. Πόρτες κατά παραγγελία σε οποιοδήποτε μέγεθος και με οποιαδήποτε επένδυση (laminated επιφάνεια, καθρέφτης, lacobel, ρατάν κ.λπ.). Συστήματα για πόρτες σε σιδερένια και...
Παραγωγή λαμπτήρων, τραπεζιών, καθρεφτών, ρολογιών και άλλων οικολογικών καλλιτεχνικών-χειροποίητων αξεσουάρ. Δημιουργία μοναδικών κομματιών, το καθένα με το δικό του όνομα, τη δική του ιστορία και έναν αριθμητικό κωδικό που του ανήκει. Τα διαχρονικά προϊόντα κατασκευάζονται από πολύτιμα ξύλα, όπως Ελιά, Δρυς, Λεμόνι, Κερασιά, Αμυγδαλιά, Μούσμουλο και η σπάνια ουσία της Ερίκας. Επιπλέον, η Ίνα...
... αγοράσετε διαδικτυακά όλα τα μοντέλα μας, επιλέγοντας ανάμεσα σε Ροζάρια από ατσάλι και παρακόρντ, Ροζάρια από ξύλο (έβενος, ελιά, παλίσανδρος), πολύτιμα Ροζάρια που κατασκευάζονται με την τεχνική των κόμπων, Ροζάρια δεκάδας και οικονομικά Ροζάρια... Μπορείτε να αγοράσετε με απόλυτη ασφάλεια χάρη στις διαδικτυακές πληρωμές μέσω της πλατφόρμας PayPal και στο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL.
... μαρμάρου στον κόσμο - και η FADIB κατέχει αυτά τα αποθέματα. Επεξεργαζόμαστε διάφορους τύπους τραβερτίνου και μαρμάρου από τα τέσσερα δικά μας, διαφορετικά λατομεία: Τραβερτίν-Ντενίζλι, Μαύρη Ελιά και Ασημί - Φετίγιε, Κορίδεντα Κρέμα - Αντάλια/Κουμλούκα. Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην ιστοσελίδα μας, υπάρχει η εξής επιλογή μαρμάρου: Τραβερτίν, Αιγαιακό Κόκκινο, Μαύρη Ελιά, Κορίδεντα Κρέμα...