...Χαμόν σεράνο με ξήρανση όχι μικρότερη από 18 μήνες, ωριμασμένο σε αποθήκες, αφήνεται να ξεκουραστεί για τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί η συγχώνευση των λιπαρών, οι οποίες έχουν μια λιπαρή εμφάνιση με λαμπερό σεράνο χρώμα. Η χρωματική απόχρωση κατά την κοπή του χαμόν ρεζέρβα κυμαίνεται από κόκκινο μωβ με ελαφρές ραβδώσεις λιπαρών που διεισδύουν στο άπαχο κρέας. Είναι ένα προϊόν με ήπια...
...Ιβηρικός ζαμπόν από ελεύθερη εκτροφή, παρασκευασμένος από ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται σε ημι-εκτατικές συνθήκες. Η φυλετική καθαρότητα του ζώου είναι 50% ιβηρικό με καθαρόαιμη μητέρα. Πιστοποιημένα ποιοτικά κομμάτια που παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας του ιβηρικού.
Η παραγωγή του προσούτο και του culatello Rosa dell'Angelo είναι ειδική ήδη από την προέλευση. Τα κρέατα έχουν διαφορετική ποιότητα, λόγω του τύπου εκτροφής σε εξωτερικούς χώρους και της αρχαίας επεξεργασίας που γίνεται αποκλειστικά με το χέρι, με μόνο αλάτι και μακρά ωρίμανση. Οι μαύροι χοίροι μας από αρχαίες φυλές που σχεδόν έχουν εξαφανιστεί είναι ελεύθεροι να βόσκουν στα δάση. Ελεύθεροι κάτω α...
...Χαλάλ ζαμπόν από αρνί, φτιαγμένο χειροποίητα στην Ανδαλουσία. Αφυγραμμένο και ωριμασμένο σύμφωνα με τους ανέμους των βουνών.
Πωλείται μεμονωμένα σε κενό.
...Φλοκάκι Χοιρινού, ο ευγενής μέρος του χοίρου, κομμένο από τα καλύτερα μέρη των ιταλικών μηρών. Ωριμασμένο για τουλάχιστον ένα χρόνο. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο, με γλυκό, αξέχαστο λίπος, μαλακό αλλά γευστικό.
...Δημιουργία ζαμπόν Bayonne, καθαρού χοίρου από το νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας IGP, που αναγνωρίζεται από την τρυφερή και λεπτή σάρκα του, η οποία προκύπτει από την ωρίμανση 12 μηνών. Ένα ζαμπόν που απολαμβάνει IGP (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη) για την ποιότητά του. Ωριμασμένο σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνική. Το κρέας του είναι τρυφερό και ζουμερό, λιγότερο αλμυρό από τα περισσότερα ξηρά ζαμπόν.
...Στην Jamón Selección, αφιερώνουμε χρόνια σε έναν μόνο σκοπό: να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα από ιβηρικό ζαμπόν, επιλεγμένα με προσοχή και πάθος. Έχουμε συνεργαστεί χέρι-χέρι με τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες και τους πιο φημισμένους κατασκευαστές σε όλη την Ισπανία, μοιραζόμενοι μια κοινή αποστολή: να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα και τη συγκριτική γεύση του ιβηρικού ζαμπόν. Σήμερα, μετά από χρόνια εμπειρίας, γνώσης και βαθιάς αγάπης για αυτό το εκλεκτό προϊόν, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε τη δική μας σειρά: Η Ειδική Επιλογή μας.
...Το προσούτο από την Πάρμα είναι ένα ωριμασμένο χοιρινό κρέας που παράγεται στην επαρχία της Πάρμα, στο βόρειο τμήμα της Ιταλίας. Είναι ένα παραδοσιακό προϊόν με μακρά ιστορία, δημοφιλές και διάσημο στην Ιταλία και πέρα από αυτήν. Το προσούτο από την Πάρμα παράγεται αποκλειστικά από ιταλικούς χοίρους και ωριμάζει για τουλάχιστον 24 μήνες. Αυτό το προϊόν διαθέτει πιστοποίηση ΠΟΠ (DOP).
... καλούπι για κοπή, κομμάτια ζαμπόν, ζαμπόντα, κ.λπ. Κατασκευάζουμε επίσης λουκάνικα καθώς και κεφαλή λουκάνικου που είναι ωριμασμένη και καπνιστή, και άλλους τύπους αλλαντικών όπως secallona, σαλάμι pages, ωριμασμένη λουκάνικα, fuet, ωριμασμένο chorizo τύπου sarta, και διάφορους τύπους φρέσκων αλλαντικών (φρέσκια λουκάνικα, λουκάνικες, φρέσκο chorizo). Κάνουμε κοπές σε μορφή 100 γραμμαρίων από ζαμπόν, παλέτα, λουκάνικο, κεφαλή καπνιστού και ωριμασμένου, chorizo και σαλάμι. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας www.pjmayoral.com...