...Χαμόν σεράνο με ξήρανση όχι μικρότερη από 18 μήνες, ωριμασμένο σε αποθήκες, αφήνεται να ξεκουραστεί για τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιτευχθεί η συγχώνευση των λιπαρών, οι οποίες έχουν μια λιπαρή εμφάνιση με λαμπερό σεράνο χρώμα. Η χρωματική απόχρωση κατά την κοπή του χαμόν ρεζέρβα κυμαίνεται από κόκκινο μωβ με ελαφρές ραβδώσεις λιπαρών που διεισδύουν στο άπαχο κρέας. Είναι ένα προϊόν με ήπια...
...Ιβηρικός ζαμπόν από ελεύθερη εκτροφή, παρασκευασμένος από ιβηρικά χοίρους που εκτρέφονται σε ημι-εκτατικές συνθήκες. Η φυλετική καθαρότητα του ζώου είναι 50% ιβηρικό με καθαρόαιμη μητέρα. Πιστοποιημένα ποιοτικά κομμάτια που παράγονται σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας του ιβηρικού.
...Στην Jamón Selección, αφιερώνουμε χρόνια σε έναν μόνο σκοπό: να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα από ιβηρικό ζαμπόν, επιλεγμένα με προσοχή και πάθος. Έχουμε συνεργαστεί χέρι-χέρι με τις πιο αναγνωρίσιμες μάρκες και τους πιο φημισμένους κατασκευαστές σε όλη την Ισπανία, μοιραζόμενοι μια κοινή αποστολή: να διατηρήσουμε την αυθεντικότητα και τη συγκριτική γεύση του ιβηρικού ζαμπόν. Σήμερα, μετά από χρόνια εμπειρίας, γνώσης και βαθιάς αγάπης για αυτό το εκλεκτό προϊόν, είμαστε περήφανοι να παρουσιάσουμε τη δική μας σειρά: Η Ειδική Επιλογή μας.
... καλούπι για κοπή, κομμάτια ζαμπόν, ζαμπόντα, κ.λπ. Κατασκευάζουμε επίσης λουκάνικα καθώς και κεφαλή λουκάνικου που είναι ωριμασμένη και καπνιστή, και άλλους τύπους αλλαντικών όπως secallona, σαλάμι pages, ωριμασμένη λουκάνικα, fuet, ωριμασμένο chorizo τύπου sarta, και διάφορους τύπους φρέσκων αλλαντικών (φρέσκια λουκάνικα, λουκάνικες, φρέσκο chorizo). Κάνουμε κοπές σε μορφή 100 γραμμαρίων από ζαμπόν, παλέτα, λουκάνικο, κεφαλή καπνιστού και ωριμασμένου, chorizo και σαλάμι. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας www.pjmayoral.com...