...Επιμήκης και κομψή κοπή από λεπτό καλάμι. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και απαλό λίπος. Κομμάτια που παρασκευάζονται χειροποίητα, χαμηλά σε αλάτι και μεωρίμανση 24-28 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ωρίμανση σε κελάρι.
Συστατικά: Ώμος χοίρου από βελανίδια και θαλασσινό αλάτι.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε...
...που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη των χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση (ερβορινατούρα). Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσαφί, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονων λαμπερών πράσινων μούχλας. Έντονη πικάντικη γεύση, χαρακτηριστική.
Μέσο βάρος: 12 κιλά
Ελάχιστη ωρίμανση: 90 ημέρες...
Η αποστολή της Food Ingredients Technologies έγκειται στη δημιουργία και την κατασκευή προσαρμοσμένων γεύσεων και αρωμάτων για την εκτέλεση και την επεξεργασία συνταγών τροφίμων.
Στην Food Ingredients Technologies, το φαγητό είναι το πάθος μας, και ξέρουμε ότι είναι και το δικό σας. Όταν λέμε φαγητό, σκεφτόμαστε γεύση.
Η καρδιά της δουλειάς μας είναι η εναρμόνιση της τεχνογνωσίας μας χρησιμοποιώ...
...Στην Ferju μας υποστηρίζει η παράδοση των τεχνών, με γνώση των πιο αρχαίων τεχνικών στην παρασκευή αλλαντικών και αλμυρών προϊόντων. Η πρώτη ύλη είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό στοιχείο για να επιτευχθεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, γι' αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των καλύτερων κρεάτων, μπαχαρικών και συστατικών, και φυσικά στο αλάτισμα και την φυσική ωρίμανση, όλα αυτά...
... υπάρχουν λίγα συστατικά, αλλά είναι όλα ανεκτίμητα, όπως στις συνταγές του παρελθόντος. Η μακρά ωρίμανση μέρα με τη μέρα στην "κατάλληλη απόσταση" για να προσφέρει ένα αναγνωρίσιμο άρωμα και γεύση με το αλάτισμα και τη χειροποίητη δέσμευση. Οι καθημερινές έλεγχοι ποιότητας, η μανιακή προσοχή στη φροντίδα της αριστείας, η αποκλειστική επιλογή των εκλεκτών ιταλικών κρεάτων υψηλής ποιότητας. Αξιακά...
... μορφή διακρίνονται για την άριστη επεξεργασία και την αξιοπιστία τους. Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν την καινοτόμο τεχνολογία και την πρακτική τεχνική. Οι προηγμένες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούνται για αλάτισμα, ξήρανση, καπνίσμα, ωρίμανση, κρύο κάπνισμα και επαναωρίμανση.
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανση ζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...