...Φτιαγμένα με φυσικά συστατικά από τοπικούς προμηθευτές στην Ελλάδα. - Οι μπέγγλ μας έχουν καθαρό βάρος 120g. - Οι μίνι μπέγγλ έχουν καθαρό βάρος 60g. Όλοι οι μπέγγλ του Leo είναι vegan εκτός από 3 γεύσεις: - Κράνμπερι με Λευκή Σοκολάτα. - Τυρί Τσένταρ με Χαλαπένιο. - Μύρτιλο με Λευκή Σοκολάτα.
... για το δέρμα και τα μαλλιά.
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά σε σύγκριση με άλλα φυτικά έλαια.
- Παράγεται από ελιές που καλλιεργούνται χωρίς φυτοφάρμακα ή χημικά λιπάσματα, γεγονός που το καθιστά πιο υγιεινό και βιώσιμο προϊόν.
Εφαρμογές του βιολογικού ελαιολάδου:
- Μαγειρική και διατροφή: Ιδανικό για ντρέσινγκ σαλάτας, αργό μαγείρεμα, άλειμμα σε ψωμί κ.λπ. Προσφέρει γεύση και θρεπτικές ιδιότητες.
- Προσωπική φροντίδα: Χρησιμοποιείται στην παρασκευή σαπουνιών, κρεμών,...
...Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδό μας είναι φτιαγμένο από τις καλύτερες ελιές, ψυχρής έκθλιψης για να διατηρεί την φυσική του καλή ποιότητα και γεύση. Με την ζωντανή χρυσή απόχρωση και την αρμονική του σύνθεση φρουτώδους και πιπεράτης γεύσης, αυτό το λάδι είναι βασικό στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας. Είναι ιδανικό για να περιχύνετε σαλάτες, να βουτάτε μεψωμί ή να προσθέσετε μια τελική πινελιά...
...Ανακαλύψτε τη δυνατή γεύση της αγκινάρας σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα της πράσινης ελιάς σε αυτή την κρέμα που παρασκευάζεται με ελαιόλαδο για ένα απεριτίφ γεμάτο φρεσκάδα και ελαφρότητα.
Απολαύστε την κρύα ως απεριτίφ πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Ημερομηνία συντήρησης χωρίς άνοιγμα: 3 χρόνια
Βάρος: 90 γρ
Συστατικά: αγκινάρες 73,8%, πράσινες ελιές 15,4%, ελαιόλαδο 7,9%, αλάτι 2,0%, πιπέρι 1,0%
Η...
...Η κατσιότα φιορ ντι μποντά είναι ένα φρέσκο τυρί με προσθήκη γαλακτικών βακτηρίων, που υποβάλλεται σε μια σύντομη περίοδο ξηρασίας.
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα τυρί με ημι-σκληρή κρούστα, στο εσωτερικό του είναι κρεμώδες με γλυκιά/ελαφρώς ξινή γεύση και εξαιρετικά νόστιμο. Το παράγουμε επίσης σε παραλλαγές με πιπεριά και ελιές.
Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να το απολαύσετε μόνο του ή συνοδευόμενο από ψωμί ή κρουτόν, ή σε συνδυασμό με σαλάτες ή ορεκτικά.
...Συστατικά:
- Σπόροι μουστάρδας*
- Ξύδι αλκοόλης*
- Αλάτι
- 4 % μαύρες ελιές*
- Νερό
* προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Αυτή η μουστάρδα χρησιμοποιείται σε μια βινεγκρέτ για σαλάτα ντομάτας ή για κρέατα στη σχάρα και λευκά κρέατα.
Απλώστε απλά σε ένα κομμάτι ψωμί ως ορεκτικό...
Αυτό το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο σε βάζο των 100 γρ. και 200 γρ.
... Ε.Ε: έντονη φρουτώδης γεύση.
Ιδανικό για χρήση χωρίς μαγείρεμα, με φρυγανισμένο ψωμίμε ντομάτα, πράσινες σαλάτες ή σαλάτες ντομάτας. Αυτό το ελαιόλαδο μπορεί να συνοδεύσει τα λαχανικά σας, ψάρια, κόκκινα κρέατα, ζυμαρικά και πατάτες κ.λπ.
...Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση για μια μπρουσκέτα ή μια βινεγκρέτ, απλά απολαμβάνεται πάνω σε ένα κομμάτι ψωμί ή για να προσθέσει γεύση σε σούπες και λαχανικά. Τα συστατικά που προέρχονται από βιολογική γεωργία επεξεργάζονται σε κρύες συνθήκες για να διασφαλιστεί μια αυθεντική...
... ύλες, ψήνονται σε αρωματικές, τραγανές φραντζόλες, δαχτυλίδια, ψωμάκια, μπρέτζελ και ραβδιά: ψωμάκια με τσίλι, ελιές και ντομάτες, ψωμίμε σπόρους και μπύρα, ψωμάκια με κύμινο ή Silserli, το ελβετικό λουκανικό ψωμί, είναι μόνο μερικά παραδείγματα.
Παρασκευάζουμε όλα μας τα γλυκά εδέσματα χωρίς ζάχαρη! Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν πραγματικά γλυκιά, δελεαστική και γεμάτη γεύση! Αν δεν το ήξερες, ίσως ποτέ να μην το υποψιαζόσουν!
Αρώματα της Σικελίας και Τυπικά Προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο Νοτσέλαρα του Μπελίτσε, Βιολογικό Μέλι, Κρασί ΔΠΠ ΙΓΠ, Ρίγανη, Κάππαρη, Ξηρός Ζιμπίμπο από την Παντελερία, Μαρμελάδες και Γλυκά, Μαύρο Ψωμί από το Καστελβετράνο, Βαστέντα Μπελίτσινα, Πεκορίνο, Φρούτα Μαρτοράνα, Ξηρές Ντομάτες, Σκόρδο Νούμπια, Πάστα Μπουζιάτε, Αλάτι Τραπάνι, Πικρό Σελινούντα. Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και παραδοσιακά με Ποιότητα και Φυσική Γεύση.
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...