...Η κατσιότα φιορ ντι μποντά είναι ένα φρέσκο τυρί με προσθήκη γαλακτικών βακτηρίων, που υποβάλλεται σε μια σύντομη περίοδο ξηρασίας.
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα τυρί με ημι-σκληρή κρούστα, στο εσωτερικό του είναι κρεμώδες με γλυκιά/ελαφρώς ξινή γεύση και εξαιρετικά νόστιμο. Το παράγουμε επίσης σε παραλλαγές με πιπεριά και ελιές.
Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για να το απολαύσετε μόνο του ή συνοδευόμενο από ψωμί ή κρουτόν, ή σε συνδυασμό με σαλάτες ή ορεκτικά.
Αρώματα της Σικελίας και Τυπικά Προϊόντα: Ελιές, Ελαιόλαδο Νοτσέλαρα του Μπελίτσε, Βιολογικό Μέλι, Κρασί ΔΠΠ ΙΓΠ, Ρίγανη, Κάππαρη, Ξηρός Ζιμπίμπο από την Παντελερία, Μαρμελάδες και Γλυκά, Μαύρο Ψωμί από το Καστελβετράνο, Βαστέντα Μπελίτσινα, Πεκορίνο, Φρούτα Μαρτοράνα, Ξηρές Ντομάτες, Σκόρδο Νούμπια, Πάστα Μπουζιάτε, Αλάτι Τραπάνι, Πικρό Σελινούντα. Όλα τα προϊόντα είναι τοπικά και παραδοσιακά με Ποιότητα και Φυσική Γεύση.
...εξαιρετικό για να ντύνει βραστά ή ψητά κρέατα, στιφάδο, σαλάτες, σούπες. Η τυπική του γεύση και το έντονο άρωμά του απολαμβάνονται καλύτερα βουτώντας λίγο ψωμί σε αυτό. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “OLIOTOLA”, ψυχρής έκθλιψης από ελιές που καλλιεργούνται στη Σικελία (Ιταλία) και μη φιλτραρισμένο είναι 100% ιταλικό προϊόν. Η περίοδος συγκομιδής είναι από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, οι ελιές...