...Προϊόν από λευκό χοιρινό υψηλής ποιότητας που προέρχεται από χοίρους που τρέφονται με καλαμπόκι και δημητριακά, τα οποία χαρακτηρίζουν το ζαμπόν με γεύση του παρελθόντος. Φυλή εμπλουτισμένη με τη διασταύρωση του Duroc για την παραγωγή προϊόντων με υψηλό βαθμό διείσδυσης και ζουμερότητας. Προϊόν που έχει ωριμάσει για περισσότερους από 24 μήνες. Προϊόν που παρασκευάζεται ακολουθώντας τη μεθοδολογία εργασίας που καθορίζεται από την ETG.
... περισσότερο χρόνο να μεγαλώσουν, γεγονός που βελτιώνει την ποιότητα του κρέατος. Οι χοίροι μας είναι διασταυρώσεις μεταξύ του χοίρου Duroc και παλαιών παραδοσιακών φυλών όπως η Bonte Bentheimer και η Mangalitza. Αυτό εξασφαλίζει νόστιμο μαρμαρωτό κρέας με υπέροχη γεύση.