Πορτογαλία, Santarém
...προσφέροντας μια γεύση της Πορτογαλίας που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Με τα υλικά υψηλής ποιότητας και την προσεκτική προετοιμασία, το πορτογαλικό στιφάδο είναι μια απόδειξη της δέσμευσης της Monte Safira στην αριστεία της παραδοσιακής πορτογαλικής κουζίνας.
Χαρτοφυλάκιο (14)
Ισπανία, Molina De Segura
...Η quinoa χύμα από την Lord Spices Group είναι ένα θρεπτικό και ευέλικτο συστατικό που προσφέρει ήπια γεύση και μοναδική υφή σε οποιοδήποτε πιάτο. Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή σπόρων, προσφέρουμε quinoa της υψηλότερης ποιότητας, διαθέσιμη σε σπόρο. Η quinoa μας δεν περιέχει ΓΤΟ και προέρχεται από τη Λατινική Αμερική, εξασφαλίζοντας τη φρεσκάδα και την αυθεντική γεύση της. Είναι ιδανική για χρήση σε σαλάτες, στιφάδο και μια ποικιλία υγιεινών πιάτων, παρέχοντας στους σεφ και τις εταιρείες τροφίμων ένα αξιόπιστο και υψηλής ποιότητας συστατικό.
Χαρτοφυλάκιο (52)
Ουγγαρία, Budapest
... χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε ισπανικές, μεξικανικές, μεσανατολικές και μεσογειακές συνταγές. Προστίθενται σε στιφάδο φασολιών, στιφάδο λαχανικών, φακές, ντάλ και σάλτσες με βάση την ντομάτα. Στην Ευρώπη, οι σπόροι κύμινου προστίθενται πολύ συχνά σε ψωμιά, όπως μπαστουνάκια ψωμιού και ψωμί καλαμποκιού. Στην Ινδία είναι σχεδόν πάντα ένα συστατικό ενός καλού κάρυ – στην πραγματικότητα είναι μέρος του garam...
Χαρτοφυλάκιο (55)
Πολωνία, Warszawa, Poland
...Ο άμυλος πατάτας παράγεται μέσω μηχανικής απομάκρυνσης άλλων μερών της πατάτας με πλύσιμο, καθαρισμό, ξήρανση και κοσκίνισμα. Το τελικό προϊόν είναι αδιάλυτο σε κρύο νερό. Στη βιομηχανία τροφίμων, ο άμυλος καλαμποκιού είναι το συστατικό σε στιφάδο, σούπες, γέμιση για πίτες, έτοιμα γεύματα, επιδόρπια, κρέμες ζαχαροπλαστικής, κονσέρβες κρέατος και ψαριού και προπακεταρισμένα τριμμένα τυριά. Χρησιμοποιείται επίσης σε πουτίγκες και ζελέ. Ο άμυλος καλαμποκιού χρησιμοποιείται για να βελτιώσει την τραγανή υφή ως συστατικό σε πανάρισμα, κρούστα, μείγματα επικάλυψης και σκόνες τεμπούρα.
Χαρτοφυλάκιο (278)
Γαλλία, Monchy-Lagache, France
... είναι εκλεπτυσμένο άμυλο από τις ρίζες της ταπιόκας ή του φυτού manihot esculenta. Είναι το κύριο συστατικό του πουτίγκας γάλακτος για μωρά και χρησιμοποιείται επίσης για να πυκνώνει σούπες και στιφάδο. προδιαγραφή Τόπος προέλευσης: Κίνα Όνομα μάρκας: OEM Φυσική κατάσταση: Λεπτή λευκή σκόνη % υγρασίας: ≤13,00 % τέφρας: ≤0,26 % λίπους: ≤0,06 Λεκέ: κομμάτια/cm² ≤ 0,30...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Γερμανία, Lüdenscheid
...Χρήση: ψητό κρέας, ψωμί, λαχανικά, ντιπ, σάλτσες, μαρινάδες, στιφάδο Συστατικά: Πίτσα/ντομάτες σε νιφάδες (συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας, άμυλο καλαμποκιού), κάρυ (κόλιανδρος, κουρκουμάς, σπόροι τριγωνέας, τσίλι, κύμινο, τζίντζερ, σκόρδο, αλεύρι ρυζιού, αλάτι), τσίλι, μείγμα μπαχαρικών (καρότα, παστινάκες, μαϊντανός, φρέσκος κρεμμυδάς, ΣΕΛΕΡΙ), καρότα, σκόρδο, ντομάτες, κρεμμύδι, θαλασσινό αλάτι...
Χαρτοφυλάκιο (23)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play