Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
...Description :
Le blé tendre (Triticum aestivum) que nous produisons est soigneusement sélectionné pour ses qualités boulangères. Il est parfait pour vos moulins. C’est une céréale polyvalente qui sert de base pour les farines de type 45, 55 et 65. Ainsi, il répond à divers besoins en boulangerie et pâtisserie.
En effet, nos variétés sont choisies pour leur grande résistance aux maladies. De plus...
...Ποιότητα: για τρόφιμα
Επεξεργασμένο φυτικό μέρος: ολόκληρο το φυτό
ξηρανθεί με ζεστό αέρα
επιστημονική ονομασία: Triticum aestivum
Το χόρτο σίκαλης είναι το νεαρό πράσινο της φυτείας σίκαλης και καταναλώνεται συχνά με τη μορφή χυμού ή συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε χλωροφύλλη και θρεπτικά συστατικά, προκειμένου να προάγει την υγεία και την ευημερία.
Τα προϊόντα μας...
Η ομάδα σιτηρών AGROS, ιδρυθείσα το 1992, είναι θυγατρική της Agros 98 OOD, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στη Βουλγαρία στον τομέα της μεταποίησης ηλιόσπορου και σιτηρών. Το εργοστάσιό μας είναι εξειδικευμένο στην επεξεργασία φυτών και σπόρων ηλιόσπορου, παράγοντας ψυχρής έκθλιψης ηλιέλαιο. Συνδυάζουμε τον πλήρη κύκλο παραγωγής με σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης σιτηρών. Το εργοστάσιό μας εί...
...Σιτάρι για αλεύρι και σιτάρι ζωοτροφών σε ελκυστική τιμή από τους καλύτερους Ουκρανούς προμηθευτές;
συσκευασία σε μεγάλες σακούλες των 1000 κιλών; αποστολή στην περιοχή CEEMEA με φορτηγό 22 τόνων;...
Το Herbiolys Laboratoire ιδρύθηκε το 2004 από τη συνάντηση βοτανολόγων, εθνοβοτανολόγων και συλλεκτών που είναι παθιασμένοι με τον φυτικό κόσμο. Ειδικός στα εκχυλίσματα βιολογικών φρέσκων φυτών που προέρχονται από τη γαλλική χλωρίδα, το εργαστήριο επιλέγει από την αρχή έναν πρωτότυπο τρόπο παραγωγής: τα φυτά, που συλλέγονται από τις παραγωγούς-συλλέκτριες που συνεργάζονται με την επιχείρηση, τίθεν...
... σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.