...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένα αλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
...SALAME TOSCANO, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, μέτρια άλεση και λαρδί σε κύβους, συσκευάζεται σε έντερο κολλαγόνου και ωριμάζει.
PROSCIUTTO - μηρός χοίρου "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Προετοιμασμένο με επιλεγμένα κρέατα χοίρου, είναι ένα τυπικό τοσκάνικο αλλαντικό σε έντερο κολλαγόνου αρωματισμένο με σπόρους μάραθου.
PANCETTA από καθαρό χοίρο, τυλιγμένη ή απλωμένη, αλατισμένη και ωριμασμένη στην τοσκάνικη παράδοση.
Το Σαλουμιντίκο Λαβίνια σνκ του Λαβίνια Σάντο Ε. C. στη Μεσοράκα, στην επαρχία Κροτόνε, ασχολείται με την παραγωγή δικών του και χειροποίητων αλλαντικών, με συσκευασία, όπως λουκάνικα, καποκόλο και παντσέτα. Χάρη στο προσωπικό, που είναι καταρτισμένο και έχει αποκτήσει εμπειρία στον τομέα, το Σαλουμιντίκο Λαβίνια καταφέρνει να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Από την ίδρυσή της το 1962, η εταιρεία SACOR ειδικεύεται στις ξηρές αλλαντικές του Νότου της Γαλλίας.
Η SACOR προσφέρει τρόφιμα βασισμένα σε παραδοσιακές και τοπικές συνταγές. Έτσι, η εταιρεία προσφέρει ξηρή λουκάνικα, ξηρό σαλάμι, πιατέλες αλλαντικών, chorizo, ξηρό ζαμπόν, coppa, pancetta, salami, καπνιστό μπέικον κ.λπ.
Η εταιρεία δεσμεύεται υπέρ της διαφάνειας και της αριστείας στη γεύση.