...Η υπέροχα φρέσκια σάλτσα λεμονιού-άνηθου με λεμόνι και φρέσκο άνηθο έχει υπέροχη γεύση με τηγανητό, πανέ ή ψητό ψάρι. Το άρωμα του λεμονιού συνδυάζεται τέλεια με τον άνηθο και κάνει το ψάρι μια λιχουδιά.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σάλτσα με οποιοδήποτε είδος ψαριού, όπως π.χ. ροφός, μπακαλιάρος ή και γαρίδες, αλλά και για να δώσεις γεύση σε λαχανικά ή πατατοσαλάτες.
Περιεχόμενο: 20,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 500019
Ενέργεια: 1640 kJ/390 kcal
Λίπος: 11,1 γρ
εκ των οποίων κορεσμένα: 5,9 γρ
Υδατάνθρακες: 61,0 γρ
εκ των οποίων ζάχαρη: 4,8 γρ
Πρωτεΐνη: 10,1 γρ
Αλάτι: 4,2 γρ...
...Γκουρμέ ΣάλτσαΨαριού
Είτε πρόκειται για κλασική σάλτσαψαριού είτε ως βάση για σάλτσα άνηθου ή εκλεπτυσμένη σάλτσα σαφράν, με τη γκουρμέ σάλτσαψαριού μας είστε πάντα σε καλό δρόμο. Απλή εφαρμογή.
Χωρίς υποχρεωτικά δηλωτέα πρόσθετα συστατικά σε μενού (σύμφωνα με το § 9 Κανονισμού Έγκρισης Πρόσθετων Συστατικών Γερμανίας).
Hela. Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για γεύση και σύγχρονα...
... κρύα λαχανικά.
Ο θυμαρίσκος μπορεί να ενσωματωθεί σε μικρή ποσότητα σε μια σάλτσα γιαούρτι με αγγούρι για να προσφέρει φρεσκάδα.
Χρησιμοποιείται επίσης τακτικά για να αρωματίσει ορισμένα πιάτα όπως λαζάνια, ρατατούι, πίτσες…
Ο θυμαρίσκος χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή του ζάταρ, ενός μείγματος μπαχαρικών από τον Λίβανο που γίνεται από καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού και σούμακ, το οποίο χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει πιάτα κρέατος, ψαριού και λαχανικών.
Ανακαλύψτε το λουλούδι του θυμαρίσκου μας.
Συσκευασία: 8Kg...
...Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: Απεριόριστος
Διάρκεια: 3 ώρες
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Παράδειγμα μενού
Παράδειγμα Μενού:
Σούπα ψαριού στυλ Ζεμπρούγκε
****
Λεμονάτη γλώσσα με πράσο, σάλτσα λευκού κρασιού και ντομάτες
****
Παγωτό επιδόρπιο
Ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος του μεσαιωνικού υπαίθριου μουσείου
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια μας
Είτε αναζητάτε ένα εκτενές πρόγραμμα είτε κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες, κάνουμε την απόδρασή σας τέλεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ...
...\nψάρι σε σάλτσα, φουά γκρα, Beaufort d’Alpage\nΗ συμβουλή του οινολόγου: σερβίρεται στους 12°C\nΠοσοστό αλκοόλ: 12,5°\nΧρόνος παλαίωσης: πάνω από 10 χρόνια\nΣυσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl\nΚτήμα: Claude Quenard et Fils\nΠροέλευση: Chignin-Bergeron\nΈτος: 2017\nΠοικιλία: Roussanne\nΚαλλιέργεια: Βιοδυναμία\nΕτικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης"}...
...Είναι τέλειο για να συνοδεύσει ψητά λαχανικά και μια ποικιλία κρεμμυδιών που ονομάζεται Calçots. Η σάλτσα Romesco παρασκευάζεται με μια παραδοσιακή συνταγή που βασίζεται σε λάδι, κρεμμύδι, ντομάτες, ξηρούς καρπούς και ξίδι λευκού κρασιού. Είναι 100% φυσική σάλτσα. Δεν περιέχει γλουτένη.
Βάρος: 0.140 γρ...
...Maiski vispannetje de luxe, μαλακά ατμισμένα κομμάτια φιλέτου σολομού, μπακαλιάρου και ρολών γλώσσας, όλα χωρίς κόκαλα, μαζί με νόστιμες γαρίδες σε μια κρεμώδη, ελαφρώς ντοματένια σάλτσαψαριού, τελειωμένη με κομμάτια ντομάτας και μαϊντανό. Σε αυτή τη φωτογραφία παρουσιάζεται με πράσινες σπαράγγους και μια ζύμη βιδέ.
...Μία από τις πιο παραδοσιακές σάλτσες της ακτής της Ταραγόνα. Με θαλασσινή προέλευση, αυτή η παραδοσιακή σάλτσα παρασκευάζεται με μια πλούσια βάση από ντομάτα, σκόρδο και καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς που της προσδίδουν μια μοναδική και απαράμιλλη γεύση. Η σάλτσα Ρομέσκο είναι ιδανική για να συνοδεύει πιάτα ψαριού, λαχανικά στη σχάρα ή σαλάτες.
...Φανταστείτε το ως μια «εργαλειοθήκη» μαγειρικής, η "Cooking Box" συγκεντρώνει την επιλογή των καλύτερων βάσεων, φουμέ και ζωμών νέας γενιάς από τη Saveur! - Σύνθεση χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς ενισχυτικά γεύσης - Περιεκτικότητα σε αλάτι προσεκτικά μελετημένη - Μια δήλωση Φυσικών Αρωμάτων σύμφωνα με τη νέα ισχύουσα νομοθεσία
Εφαρμογή:
Βάσεις σάλτσας Έτοιμα πιάτα Σούπες Θαλασσινά Καρυκεύματα λαχανικών ή σαλατών
Βάσεις, ζωμός, φουμέ ψαριού, φυσικά αρώματα, μείωση αλατιού, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, συστατικά 100% φυσικής προέλευσης...
... ταιριάζουν επίσης πολύ καλά με τα πιο ξηρά ροζέ. Όσον αφορά το κύριο πιάτο, τα ροζέ με ανοιχτόχρωμο χρώμα, πιο ελαφριά, ταιριάζουν τέλεια με πικάντικα πιάτα και εξωτική κουζίνα όπως κους κους, κάρυ, αϊόλι, και ανατολικές σπεσιαλιτέ. Τα πιο ισχυρά και με περισσότερο χαρακτήρα ροζέ θα απολαύονται ως πιάτο αντίστασης. Συμβαδίζουν εύκολα με πιάτα σε σάλτσα (ιδίως σάλτσα ντομάτας) και με την κουζίνα του Νότου. Ρατατούι, μελιτζάνες παρμεζάνας, λαζάνια, πίτσες και αρνί σε σάλτσα θα γίνουν ακόμα πιο υπέροχα! Κρασί βασιλιάς των μπάρμπεκιου.
...Το μείγμα μπαχαρικών Chakalaka είναι ιδανικό για λαχανόσουπες, για ψήσιμο, για ντιπ και για καρύκευμα κρέατος, ψαριού και λαχανικών.
Το Chakalaka είναι μια παραδοσιακή αφρικανική σάλτσα μπαχαρικών και ένα από τα πιο γνωστά πιάτα αυτής της κουζίνας.
Το μείγμα μπαχαρικών Chakalaka είναι ιδανικό για λαχανόσουπες, για ψήσιμο, για ντιπ και για καρύκευμα κρέατος, ψαριού και λαχανικών.
Η βάση είναι...
Η εταιρεία «Προϊόντα Habi» είναι μια οικογενειακή ΜΜΕ που δραστηριοποιείται από το 1914 στον τομέα της παραγωγής ποιοτικών κονσερβών τροφίμων. Διαθέτουμε τα προϊόντα μας με την επωνυμία Habi σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και στον τομέα HORECA και της γρήγορης εστίασης, αλλά και υπό ιδιωτική ετικέτα. Δημιουργούμε για τους πελάτες μας έτοιμα γεύματα, σάλτσες, βάσεις σάλτσας και άλλα. Τα πρ...