... κρύα λαχανικά.
Ο θυμαρίσκος μπορεί να ενσωματωθεί σε μικρή ποσότητα σε μια σάλτσα γιαούρτι με αγγούρι για να προσφέρει φρεσκάδα.
Χρησιμοποιείται επίσης τακτικά για να αρωματίσει ορισμένα πιάτα όπως λαζάνια, ρατατούι, πίτσες…
Ο θυμαρίσκος χρησιμοποιείται επίσης για την παρασκευή του ζάταρ, ενός μείγματος μπαχαρικών από τον Λίβανο που γίνεται από καβουρδισμένους σπόρους σουσαμιού και σούμακ, το οποίο χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει πιάτα κρέατος, ψαριού και λαχανικών.
Ανακαλύψτε το λουλούδι του θυμαρίσκου μας.
Συσκευασία: 8Kg...
...\nψάρι σε σάλτσα, φουά γκρα, Beaufort d’Alpage\nΗ συμβουλή του οινολόγου: σερβίρεται στους 12°C\nΠοσοστό αλκοόλ: 12,5°\nΧρόνος παλαίωσης: πάνω από 10 χρόνια\nΣυσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl\nΚτήμα: Claude Quenard et Fils\nΠροέλευση: Chignin-Bergeron\nΈτος: 2017\nΠοικιλία: Roussanne\nΚαλλιέργεια: Βιοδυναμία\nΕτικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης"}...
...Φανταστείτε το ως μια «εργαλειοθήκη» μαγειρικής, η "Cooking Box" συγκεντρώνει την επιλογή των καλύτερων βάσεων, φουμέ και ζωμών νέας γενιάς από τη Saveur! - Σύνθεση χωρίς φοινικέλαιο και χωρίς ενισχυτικά γεύσης - Περιεκτικότητα σε αλάτι προσεκτικά μελετημένη - Μια δήλωση Φυσικών Αρωμάτων σύμφωνα με τη νέα ισχύουσα νομοθεσία
Εφαρμογή:
Βάσεις σάλτσας Έτοιμα πιάτα Σούπες Θαλασσινά Καρυκεύματα λαχανικών ή σαλατών
Βάσεις, ζωμός, φουμέ ψαριού, φυσικά αρώματα, μείωση αλατιού, χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, συστατικά 100% φυσικής προέλευσης...
... ταιριάζουν επίσης πολύ καλά με τα πιο ξηρά ροζέ. Όσον αφορά το κύριο πιάτο, τα ροζέ με ανοιχτόχρωμο χρώμα, πιο ελαφριά, ταιριάζουν τέλεια με πικάντικα πιάτα και εξωτική κουζίνα όπως κους κους, κάρυ, αϊόλι, και ανατολικές σπεσιαλιτέ. Τα πιο ισχυρά και με περισσότερο χαρακτήρα ροζέ θα απολαύονται ως πιάτο αντίστασης. Συμβαδίζουν εύκολα με πιάτα σε σάλτσα (ιδίως σάλτσα ντομάτας) και με την κουζίνα του Νότου. Ρατατούι, μελιτζάνες παρμεζάνας, λαζάνια, πίτσες και αρνί σε σάλτσα θα γίνουν ακόμα πιο υπέροχα! Κρασί βασιλιάς των μπάρμπεκιου.