...W: 270 ÷ 290. Αλεύρι σίτου τύπου ‘0’. Η ROUTE36 είναι το ιδανικό αλεύρι για την Πίτσα σε Ρόδα και όλες τις παρασκευές που απαιτούν πολύ εκτατά ζυμάρια.
Αλεύρι σίτου τύπου ‘0’ που προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένους σπόρους που έχουν εξαιρετική περιεκτικότητα σε διαλυτές πρωτεΐνες και γλουτενίνες. Μια επιδέξια άλεση είναι επίσης ικανή να ρυθμίσει τις ποσότητες και την αναλογία διαλυτών και...
...Προσεγγίσαμε προσεκτικά τη δημιουργία της granola μας, γιατί στη σύνθεση δεν θα βρείτε συντηρητικά, χρωστικές, αρωματικές ουσίες. Είναι ένα μείγμα νιφάδων βρώμης, κριθαριού, σίκαλης και σιταριού, ψημένο σε φυσικό μέλι, προερχόμενο από το εθνικό πάρκο «Δάση Χομολσάν». Φυσικοί γλυκαντές και τα σωστά συστατικά, υγιεινές προσθήκες και μια πολυσύνθετη σύνθεση - αυτό είναι το ιδανικό πρωινό.
... μονάδα της EG Export & Import και συσκευάζεται προσεκτικά σε πακέτα των 1/25/50 Kg PP Bags, καθιστώντας το προσβάσιμο και βολικό για ένα ευρύ φάσμα πελατών. Με χαρακτηριστικά όπως υψηλή αποτελεσματικότητα, εύκολη μαγειρική και μεγάλη διάρκεια ζωής, το αλεύρι σίτου (Μαΐδα) είναι μια αξιόπιστη και ευέλικτη επιλογή τόσο για οικιακούς μάγειρες όσο και για επαγγελματίες αρτοποιούς. Είτε χρησιμοποιείται σε παραδοσιακές συνταγές είτε σε σύγχρονες γαστρονομικές δημιουργίες, αυτό το αλεύρι έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ποικιλόμορφες ανάγκες των πελατών του.
...Η ζυμαρικά Barilla είναι μια αναγνωρίσιμη μάρκα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ζυμαρικών. Με πάνω από 140 χρόνια εμπειρίας, η Barilla έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας ζυμαρικών παγκοσμίως. Η ζυμαρικά Barilla παρασκευάζεται από την καλύτερη σιμιγδάλι σκληρού σίτου, το οποίο επιλέγεται προσεκτικά για να εξασφαλίσει ανώτερη γεύση και υφή.
Η παρασκευή των ζυμαρικών γίνεται με...
... παρασκευάζεται από σιτάρι χωρίς φύτρο και φλούδα, το οποίο αλέθεται προσεκτικά και στη συνέχεια αλέθεται. Αυτό το προϊόν θεωρείται τόσο θερμιδικό όσο και εύπεπτο. Στην πραγματικότητα, είναι μια εξαιρετική διατροφική πηγή ενέργειας.
Εκτός από τα απαραίτητα αμινοξέα, τις ίνες, τα μέταλλα και τις βιταμίνες, οι σιτάρι είναι πλούσιες σε καροτένιο και βιοτίνη.
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον διευθυντή μας.
ALDENTO: είναι ο συνδυασμός φρέσκου ζυμαρικού και πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης.
ALDENTO, η βάση ενός υγιεινού και ισορροπημένου γεύματος:
Μια διατροφική εναλλακτική, εύκολη στην ενσωμάτωσή της στην καθημερινή ζωή. Γρήγορη στην προετοιμασία και φιλική προς το περιβάλλον.
Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά:
Βιολογικά αυγά, βιολογική σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι Tenebrio Molitor (σκουλήκια αλευριού) που τρέφονται αποκλειστικά με βιολογικά φυτά.
Aldento, μια λύση για να ποικίλετε τη διατροφή σας:
Η οικογένεια, οι κουζίνες συλλογικών γευμάτων, τα γηροκομεία, τα εστιατόρια, οι αθλητές, ...
... προσφέρουν την τυπική υφή της καλύτερης χειροποίητης ζυμαρικής. Φάση ξήρανσης: πάντα σε χαμηλή θερμοκρασία για να μην "αποδομηθούν" οι πρωτεΐνες και οι υδατάνθρακες και για τουλάχιστον 12 έως 36 ώρες, ανάλογα με τον τύπο της μορφής που πρέπει να επεξεργαστεί.
Η επεξεργασία της Φρέσκιας Ζυμαρικής: κάθε προϊόν κατασκευάζεται μέσω ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ προσεκτικά ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ και απορρίπτει κατηγορηματικά τη...
...Έχουμε επίσης μια γκουρμέ σειρά ζυμαρικών με τρούφα, ντομάτα, σπανάκι, μελάνι σουπιάς και μύρτιλα. Είμαστε ανοιχτοί να παράγουμε ζυμαρικά με εκλεκτές σιμιγδάλες κατόπιν αιτήματος, ακόμη και αποκλειστικά και με ιδιωτική ετικέτα. Όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά, ώστε να προσφέρουμε γνήσια και ποιοτικά προϊόντα.