...Το ωμό φαγόπυρο μπορεί να αλεσθεί σε μύλο και έτσι η προκύπτουσα αλεύρι χρησιμοποιείται για ψήσιμο χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και κρέπες. Στις νιφάδες, θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, οι οποίες είναι συγκρίσιμες με τις πρωτεΐνες των οσπρίων και τις ίνες. Η νιφάδα είναι πλούσια σε μαγνήσιο, περιέχει περισσότερα από τη μαύρη σοκολάτα. Η νιφάδα περιέχει εξωγενή αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη που είναι απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης. Το φαγόπυρο περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου, βιταμινών B - B1, B2, B3, B6, PP, βιταμίνη E.
...Η ίνα κακάου είναι μια παρασκευή που προκύπτει από καβουρδισμένα φλούδια κακάου μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η παρασκευή ίνας κακάου είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Καφέ χρώμα. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά του κακάου, χωρίς ξένες γεύσεις και οσμές.
Εφαρμογή: η παρασκευή ίνας κακάου μπορεί να αντικαταστήσει από 50% έως 100% σκόνη κακάου σε αρτοσκευάσματα και σοκολατένια προϊόντα.
Το προϊόν είναι επίσης διαθέσιμο στην έκδοση BIO / Βιολογικό.
...Οι αμύγδαλοι σε σοκολάτα γάλακτος είναι ένας κλασικός συνδυασμός δύο γεύσεων που συμπληρώνουν η μία την άλλη.
Χαρακτηριστικά προϊόντος: Χωρίς γλουτένη, Χωρίς αλάτι
Βάρος: 500g...
...πολλές γεύσεις, τηγανίτες χωρίς γέμιση, γεμιστές: με τυρί, vegan, χορτοφαγικές, με κρέας, με λάχανο, με φρούτα, με σοκολάτα, με μπρόκολο και φέτα, με σπανάκι...