... τσαγιού παράγεται μέσω απόσταξης με ατμό από φρέσκα φύλλα και κλαδιά του δέντρου τσαγιού. Χαρακτηρίζεται από φρέσκο, βοτανικό άρωμα και άχρωμο ή ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Το έλαιο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως ένα από τα πιο ισχυρά συστατικά κατά των ιών.
...Η αλεύρι γλουτένης καλαμποκιού είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τη διαδικασία υγρής άλεσης του καλαμποκιού κατά την παραγωγή αμύλου καλαμποκιού.
Το τελικό προϊόν είναι μια ομοιογενής λεπτή σκόνη κίτρινο-πορτοκαλί χρώματος. Έχει άρωμα φρέσκου δημητριακού. Η αλεύρι γλουτένης καλαμποκιού είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και αρκετά πλούσια σε μεθειονίνη, η οποία είναι πολύτιμη για τις κότες που γεννούν. Η σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε κίτρινες ξανθοφύλλες καθιστά την αλεύρι καλαμποκιού με γλουτένη μια δημοφιλή επιλογή για την χρωματική απόχρωση των πουλιών.
...Η ίνα βρώμης είναι μια παρασκευή που προέρχεται από το φλοιό βρώμης μέσω καθαρισμού, αποστείρωσης και μικροποίησης.
Περιγραφή της παρασκευής: η παρασκευή ίνας βρώμης είναι μια χαλαρή σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Κίτρινο χρώμα. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά της βρώμης, χωρίς ξένες οσμές και αρώματα.
Εφαρμογή: η παρασκευή ίνας βρώμης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή ίνας σε ψωμί και μπισκότα.