...Το ξανθάνη είναι ένα πολυσακχαρίτη που χρησιμοποιείται ευρέως ως πρόσθετο τροφίμων και κατατάσσεται στην ΕΕ με τον κωδικό E415. Το προϊόν προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ιδιοτήτων τροποποίησης της υφής. Η ξανθάνη παράγεται από φυτά όπως το καλαμπόκι ή τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο μέσω ζύμωσης με βακτήρια Xanthomonas campestris.
...Ανεξάρτητα από το αν είστε οικιακός ζυθοποιός ή επαγγελματίας αποσταγματοποιός, με τον κατάλληλο αναδευτήρα μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη η διαδικασία ζύμωσης σας. Αυτός ο αναδευτήρας από ανοξείδωτο χάλυβα μας βοηθά στην αερισμό και ανάμειξη μπύρας, κρασιού ή άλλων υγρών.
Οι αναδευτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους τύπους ζυθοποίησης. Χρησιμοποιούνται πιο συχνά ως αναδευτήρες...
...Η κάμερα ζύμωσης επιτρέπει πολύ ακριβή έλεγχο της διαδικασίας ζύμωσης της ωμής ζύμης. Το αρθρωτό σύστημα κλιματισμού με ενσωματωμένη ροή αέρα από ανοξείδωτο χάλυβα αποτρέπει την άμεση ροή αέρα πάνω στην ωμή ζύμη. Η πολύ αργή ροή αέρα εξασφαλίζει ένα σταθερό περιβάλλον που υγραίνει και θερμαίνει ολόκληρη τη ζύμη εξαιρετικά ομοιόμορφα – ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται στην κάμερα.
...Ο κύλινδρος ζύμωσης μειώνει τον αριθμό των διελεύσεων που πρέπει να κάνει το τρακτέρ, περιορίζοντας έτσι τα κόστη που σχετίζονται με τον χρόνο εργασίας και την κατανάλωση καυσίμου.
Αυτοί οι κύλινδροι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν κατά την κατασκευή δρόμων ως συμπιεστές εδάφους.
- Ανθεκτική και συμπαγής κατασκευή.
- Θετική επίδραση στη διαδικασία ζύμωσης του χόρτου, και κατά συνέπεια στην...