...Αν και η ιδέα των μενού μας προέρχεται από σπιτικές συνταγές, υλοποιούμε τα πάντα σε στενή συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογιών Τροφίμων και Ζύμωσης (TFTAK). Μας βοηθούν να ισορροπήσουμε τα συστατικά και τις γεύσεις των γευμάτων, καθώς και να αναλύσουμε τη διάρκεια ζωής των προϊόντων μας. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας και σχεδιάζουμε νέες ολοκληρωμένες λύσεις κάθε μέρα, εμπλέκοντας τόσο τα μέλη του Κέντρου Επιστήμης Τροφίμων όσο και τις Ειδικές Δυνάμεις διαφόρων χωρών και τους καλύτερους παίκτες της βιομηχανίας υπαίθρου στη διαδικασία.
...Αρμάδια ζύμωσης από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 εσωτερικά και εξωτερικά, εκδόσεις 700 και 900, 1 κλειστή πόρτα. Σύστημα Touch control 9" στην πόρτα. Έλεγχος υγρασίας στην καμπίνα με υγραντήρα. Διαθέσιμες διαδικασίες: Ψύξη (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Απόψυξη (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Ζύμωση (αυτόματες και χειροκίνητες προσαρμόσιμες), Συνδυασμένες διαδικασίες...
Είμαστε παραγωγοί μηχανημάτων και επαγγελματικών συστημάτων προγραμματισμένης ζύμωσης, τελικής ζύμωσης, κλιματισμού, γρήγορης κατάψυξης, κατάψυξης και συντήρησης. Ασχολούμαστε με προϊόντα ψωμιού, ζυμαρικών, ωμών ζαχαροπλαστικών, φρέσκων ζαχαροπλαστικών και παγωτού. Η παραγωγή μας κυμαίνεται από ντουλάπια για μικρά εργαστήρια έως μεγάλες εγκαταστάσεις για τις μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων.
...Κλιματικές κάμερες με υπερηχητικό υγραντήρα
Οι κλιματικές κάμερες με υπερηχητικό υγραντήρα είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος εξοπλισμός για την εξασφάλιση σταθερών και ακριβών συνθηκών.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βλάστηση σπόρων, την καλλιέργεια μανιταριών και φυτών, ή δοκιμές τροφίμων. Οι τέλειες κλιματικές συνθήκες επιτρέπουν τη διεξαγωγή δοκιμών σταθερότητας φαρμάκων και καλλυντικών...
Για πάνω από 30 χρόνια, η BAKE OFF εργάζεται για την αναβάθμιση της ποιότητας της μαγειρικής, φροντίζοντας τόσο για τις τεχνικές όσο και για τις λειτουργικές πτυχές, σε πλήρη σεβασμό στις αξίες μας.
Οι αξίες στις οποίες βασίζεται η εργασία μας είναι: καινοτομία, ποιότητα, αποδοτικότητα, επιμέλεια, ακρίβεια, οικολογία, αξιοπιστία και υπευθυνότητα.
Ο κύριος στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση τ...
...Το σύστημα εγκαθιστά μια μεμβράνη που διαχωρίζει το αλκοολούχο υγρό από έναν εκχυλιστή (γενικά νερό). Μια κοινή δράση της διάχυσης και της φυσικής οσμωτικής διαδικασίας επιτρέπει στα μόρια αιθανόλης να μεταναστεύουν στο εκχυλιστικό υγρό, αφαιρώντας την περιεκτικότητα σε αλκοόλ.
Κατάλληλο για: Αφαίρεση αλκοόλ από κρασί, μπύρα ή άλλες υδροαλκοολικές λύσεις; Επανεκκίνηση μιας κολλημένης ζύμωσης; Διόρθωση υγρών που είναι "εκτός ισορροπίας".
Είναι επίσης δυνατή η ρύθμιση αερίου.