...Ο βιολογικός σιρόπι αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν από τη βιολογική γεωργία. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει σαρκώδη και παχιά φύλλα, τοποθετημένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές ακίδες. Η αγαύη πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι...
...Η οργανική προετοιμασία φυτικών ινών αρωνίας είναι μια χύμα σκόνη με ομοιόμορφη, εύκολα διασπώμενη σύσταση (επιτρέπονται μικρές σβώλοι). Βιολετί χρώμα. Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά της αρωνίας.
Εφαρμογή: Η οργανική προετοιμασία φυτικών ινών αρωνίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την χρώση μαρμελάδων και μαρμελάδων, κρεμών και σαλτσών και κρασιού.
...προκειμένου να αποστειρωθεί το προϊόν και να εξαλειφθεί η ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλεί την αλλοίωση του γάλακτος. Κατά την παραγωγή του UHT γάλακτος, συμβαίνει η αντίδραση Maillard, η οποία μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο χρώμα, τη γεύση και/ή την οσμή. Αφού ανοιχθεί, πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο.