...Η αυθεντική Ελληνική ρίγανη διαθέτει μοναδική πικάντικη γεύση και έντονο άρωμα λόγω των εξαιρετικά υψηλών συγκεντρώσεων σε αιθέρια έλαια.
Η βιολογική ρίγανη AΔΟLO καλλιεργείται στους πρόποδες του Ερυμάνθου σε ιδανικές εδαφοκλιματικές συνθήκες που ευνοούν την άριστη ποιότητα αυτού του εγχώριου βοτάνου. Η φυσική και παραδοσιακή αποξήρανση χαρίζει στη ρίγανη AΔΟLO το γνήσιο χρώμα της.
... λεία.
Το IcePeach είναι διάσημο για την εξαιρετική, γλυκιά γεύση του που οφείλεται σε υψηλά επίπεδα ζάχαρης, χαμηλή οξύτητα και τραγανή υφή. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι καταναλωτές όταν αγοράζουν ροδάκινα.
Το IcePeach είναι πολύ ανθεκτικό σε ασθένειες, επομένως είναι κατάλληλο για βιολογική καλλιέργεια. Είναι μια πολύ παραγωγική ποικιλία, με φρούτα που...
... απο τις καλλιέργειες μας.
Το προϊόν βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο καλλιέργειας απο την συμβατική στην Βιολογική Γεωργία.
Είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από τον φιλόσοφο Θεόφραστο και τον γιατρό Διοσκουρίδη. Κατά μια εκδοχή, πήρε το όνομα σιδερίτης γιατί αποτελεί φυσική πηγή σίδηρου. Έχει υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα και μπορείτε να το απολαύσετε κρύο ή ζεστό, σκέτο, με μέλι, με κανέλλα,με τζίντζερ και λεμόνι.
... καθιστά το EVOO ισορροπημένο.
Γενικά, ένα ισορροπημένο EVOO θεωρείται το καλύτερο για την παρασκευή σαλτσών, χρησιμοποιώντας ως ντρέσινγκ ή δημιουργώντας ελαφρύτερα πιάτα. Αυτό συμβαίνει επειδή η γεύση του είναι πιο ήπια και πιο λεπτή, χωρίς να καλύπτει την ένταση άλλων συστατικών που χρησιμοποιούνται.
... απίστευτο άρωμα και την εξαίρετη γεύση της βιολογικής μαρμελάδας ροδιού που θα σας ενθουσιάσει.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μέσα από μια μαρμελάδα εξαιρετικής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης, τα αναρίθμητα διατροφικά οφέλη του ροδιού. Με την προσθήκη αγνών συστατικών και βιολογικής καστανής ζάχαρης εμπλουτίζουμε τα φυσικά σάκχαρα του ροδιού με εκπληκτικό αποτέλεσμα την ασύγκριτη γεύση της βιολογικής μας μαρμελάδας από ρόδι.
Απολαύστε την καθημερινά στο πρωινό σας μαζί με ένα ποτήρι βιολογικό χυμό ρόδι για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και ένα απόλυτα θρεπτικό πρωινό.
... γωνιά του τόπου μας, συνθέτουν μια σειρά αρωματικών μελιών με μεστή γεύση, κεχριμπαρένιο χρώμα και ξεχωριστό άρωμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει το μέλι ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι να διατηρήσει όλη την βιολογική του αξία, αφού συσκευαστεί. Το Μέλι Μούσες, πέρα από την πλούσια γεύση του, διασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του μελιού. Η σταθερή ποιότητα του...
... επιτραπέζια ποικιλία Καλαμών, γνωστή και ως η βασίλισσα της ελιάς, είναι η πιο εύγευστη και τραγανή φυσική μαύρη ελιά. Η βιολογική μέθοδος παραγωγής και μεταποίησης -σε συνδυασμό με το αλάτι από τις Αλυκές Μεσολογγίου- δημιουργεί ένα αξεπέραστης ποιότητας τελικό προϊόν. Στο υποκατάστημα μας στην οδό Σπύρου Μουστακλή 32 στο Μεσολόγγι, μπορείτε να δείτε να δοκιμάσετε και να ενημερωθείτε για τα...
... αποκλειστικά με παγίδες, κλπ. Ψυχρή έκθλιψη Ο καρπός συλλέγεται το πρωί και το απόγευμα μεταφέρεται στο ελαιοτριβείο. Το ελαιόλαδο παράγεται την ίδια μέρα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης. Έτσι, τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση του ελαιόλαδου LACON παραμένουν αναλλοίωτα. Αποθήκευση Το ελαιόλαδο LACON αποθηκεύεται σε ιδανικές συνθήκες αμέσως μετά την παραγωγή του...