... κόκκινο χρώμα, είναι φτιαγμένη από πρώτης ποιότητας υλικά: πιπεριές, κρεμμύδια, αρωματικά βότανα. Το λάδι που περιέχει αυτή η μαρινάδα Acropolis είναι λάδι κανόλας εξαιρετικής ποιότητας, επιτρέποντας στα μπαχαρικά να εναποτίθενται σταδιακά στα κρέατα, προσφέροντας παράλληλα μια προστατευτική επικάλυψη και μια λαμπερή οπτική εμφάνιση στα κρέατα και τις παρασκευές που μαρινάρονται. Αυτή η πρωτότυπη συνταγή θα ικανοποιήσει σίγουρα τις γεύσεις των πελατών σας με τη γλυκιά, γλυκιά και αλμυρή γεύση της.
Αναφορά: ART0029...
...Η μαρινάδα για fajitas είναι ένα γευστικό μείγμα που έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει έντονες, πικάντικες γεύσεις σε κρέατα και λαχανικά για την προετοιμασία fajita. Συνδυάζει μπαχαρικά και βότανα που δημιουργούν ένα καπνιστό, ξινό προφίλ γεύσης.
Γεύση: καπνιστή, ελαφρώς πικάντικη γεύση, με αποχρώσεις αργομαγειρεμένου φαγητού και μια νότα φρεσκάδας
Πώς να χρησιμοποιήσετε: Μαρινάδες για λευκά κρέατα ή λαχανικά...
...Η Μουστάρδα με Μέλι και Εστραγκόν είναι ένα εξαιρετικό καρύκευμα που συνδυάζει τη γλυκύτητα του μελιού με τη μοναδική γεύση του εστραγκόν. Αυτό το τέλειο μείγμα είναι ιδανικό για να αναδείξει τα πιάτα σας, είτε ως βινεγκρέτ, είτε ως μαρινάδα, είτε ως συνοδευτικό κρεάτων. Με καθαρό βάρος 250g, αυτή η μουστάρδα έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η λεπτή γεύση της...
...Ο τέλειος πιπέρι για το μπριζόλα σας, γιατί τι μπορεί να είναι καλύτερο από μια καλή μπριζόλα με καλό πιπέρι;
Το χοντρό μείγμα μπαχαρικών με έντονο άρωμα πιπεριού είναι τέλειο για μπριζόλες και άλλα τηγανητά ή ψητά κρέατα. Ο πιπέρι μπριζόλας μας είναι πολυλειτουργικός, είτε λίγο πριν το τηγάνισμα ή το ψήσιμο, ως μαρινάδα πιπεριού ή φρέσκο στο τραπέζι, πάντα πικάντικος και νόστιμος.
Το κρέας που έχει μαριναριστεί σε μαρινάδα πιπεριού θα πρέπει να μείνει στο ψυγείο για 2-3 ώρες, εδώ απαιτείται υπομονή, ώστε οι γεύσεις να αναπτυχθούν βέλτιστα.
Περιεχόμενο: 50,00 γρ
Αρ. είδους: 390214...
... χέρια σας την καφέ κεφαλή σκόρδου όπως βγαίνει από τον φούρνο, μεταμορφωμένη χάρη στις αντιδράσεις του Maillard.
Το βιολογικό μαύρο σκόρδο συμμετέχει σε πολλές παρασκευές, αλλά μπορεί επίσης να καταναλωθεί και σκέτο. Σάλτσα με μαύρο σκόρδο, μαρινάδα με μαύρο σκόρδο, πουρές μαύρου σκόρδου ή απλά κομμένο σε λεπτές φέτες στα πιάτα ζυμαρικών σας. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλους τους τύπους κρέατος, αλλαντικά, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, λούτσος, μπαρ) και θαλασσινά. Για τους λάτρεις του γλυκού, το μαύρο σκόρδο συνοδεύει υπέροχα τη σοκολάτα και τα εσπεριδοειδή.
... ορισμένα πιάτα.
Για να προσθέσετε μια πινελιά οξύτητας, μπορείτε να το πασπαλίσετε σε ψητό κρέας ή ψάρι, στο τέλος του μαγειρέματος. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως μαρινάδα για κρέας. Το θυμάρι θα προσθέσει φρεσκάδα στα πιάτα σας, όπως στα ψητά λαχανικά, για παράδειγμα.
Για να προσθέσετε ζωντάνια στις σαλάτες ή στα τοστ σας, μπορείτε να πασπαλίσετε ζάταρ από πάνω. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αυτό το μείγμα μπαχαρικών σε φρέσκο τυρί κατσίκας, κάτι που θα προσφέρει γευστικότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βάση για σάλτσα γιαουρτιού.
ΚΟΥΤΙ: 5Kg
ΚΟΥΤΙ: 10Kg...
... να καρυκευτεί με βότανα, μπαχαρικά ή μια απλή μαρινάδα για να ενισχύσει τις φυσικές της γεύσεις.
Ceviche και Sashimi: Η τρυφερή και λεπτή σάρκα της σαρδέλας την καθιστά εξαιρετική επιλογή για ceviche, ένα πιάτο όπου το ωμό ψάρι μαρινάρεται σε χυμούς εσπεριδοειδών. Απολαμβάνεται επίσης ως sashimi, κομμένη σε λεπτές φέτες και σερβιρισμένη με σάλτσα σόγιας, wasabi και τζίντζερ.
Καπνιστή ή κονσέρβα: Η...
...Ο Λόμος μας από Ιβηρικό Χοιρινό είναι έντονα μπορντό με ραβδώσεις λίπους σε περλέ αποχρώσεις, απαλός και λιπαρός στην υφή, με έντονη και διαρκή γεύση, και έντονο και ευχάριστο άρωμα. Η αργή διαδικασία φυσικής ξήρανσης και η μαρινάδα που γίνεται από πάπρικα και φυσικά μπαχαρικά, που χρησιμοποιεί η οικογένεια εδώ και τρεις γενιές, προσδίδουν στον λόμο μας από Ιβηρικό Χοιρινό ένα απαράμιλλο μπουκέτο.
Η προέλευση αυτής της εταιρείας χρονολογείται το 1923, όταν ο Vicente Llopis Espinos ξεκινά μια επιχείρηση με ισπανικά αμύγδαλα στην Αλικάντε.
"Almendras Llopis", όπως είναι γνωστή σήμερα, ιδρύθηκε το 1974, όταν μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Canastell στο Σαν Βισέντε ντελ Ράσπεϊγκ.
Στη δεκαετία του '80 αρχίζει η εξαγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που διατηρείται μέχρι σήμερα.
Και αυτό γιατί...
Η Yalçın Grup, που ιδρύθηκε το 1987, ξεκίνησε το ταξίδι της ως ένας από τους πρώτους προμηθευτές προσθέτων ηλεκτροκαλυπτικών στην Τουρκία. Με πάνω από τριάντα χρόνια πλούσιας ιστορίας, έχουμε συνεχώς βρεθεί στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον τομέα των ηλεκτροκαλυπτικών λύσεων στην Τουρκία και παγκοσμίως. Από το 2006, παράγουμε εγκαταστάσεις επικάλυψης και αναστροφέων, με τη δέσμευσή μας στην κ...
... ευχάριστα εναρμονισμένες.
Οι παραλλαγές μας σε σύνοψη:
FoxMaro® – μαρινάδες με λάδι
FoxMare® – μαρινάδες εμούλσιων
FoxMadry® – ξηρές μαρινάδες
FoxMaris® – μαρινάδες με άμυλο
Εντελώς νέες:
Μαρινάδα FoxMare με Skyr
Οι πέντε προσεκτικά ρυθμισμένες μαρινάδες εμούλσιων με Skyr περιλαμβάνουν 28% Skyr και είναι διαθέσιμες για χοιρινό, μοσχάρι, πουλερικά, ψάρι και λαχανικά. Επιπλέον, το Skyr είναι ένα πολύ...
...Η σάλτσα καυτού κοτόπουλου Buldak της Samyang φέρνει τις καυτές γεύσεις του πικάντικου κοτόπουλου σε ένα μπουκάλι! Αυτή η σάλτσα είναι πλούσια σε γεύση κοτόπουλου, συνδυασμένη με σόγια και φασόλια σόγιας, και τελειώνει με μια πικάντικη νότα. Ενισχύστε τις γεύσεις αυτής της σάλτσας και χρησιμοποιήστε την ως μαρινάδα για ψητό κοτόπουλο ή ως γλάσο για κοτόπουλο με γλάσο.
200: γραμμάρια...
...Παραδοσιακή σάλτσα καρύδας-φιστικιού (Maphraw Thaw) με ωραία πικάντικη γεύση, κρεμώδη υφή και γεμάτη γεύση φιστικιού. Είναι τόσο φανταστική και ευέλικτη που δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα.
Συνιστώμενη προετοιμασία:
Η σάλτσα καρύδας-φιστικιού είναι τέλεια για πιάτα ρυζιού, ζυμαρικών ή λαχανικών, ως ντρέσινγκ για φρέσκιες σαλάτες και μπολ, ως καρύκευμα-μαρινάδα σε σούπες και κάρυ, ιδανική...
...Πιο παχύ από τις περισσότερες εισαγωγές, τέλεια γλυκύτητα, όχι πολύ καυτερό, τέλειο ως ντιπ, ως άλειμμα και ακόμη και ως μαρινάδα. Σερβίρετε με κρέας, λαχανικά, πουλερικά και ψάρι.
Χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, χωρίς χρώματα. Αληθινά τσίλι, αληθινές γεύσεις.
Hela International - Νέοι δρόμοι με τον σωστό συνεργάτη στο πλευρό σας από το 1905.
Πάντα ένα βήμα μπροστά, να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις με ευκολία και να ανακαλύπτετε ξανά την απόλαυση - η Hela είναι ο σωστός συνεργάτης στο πλευρό σας για να επιτύχετε αυτούς τους στόχους.
Ως οικογενειακή επιχείρηση, αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις με καρδιά και μυαλό. Οι εξελιγμένες τεχνολογίες και η πολυάρι...
...Η φρουτώδης γεύση και οι πολύτιμες ακόρεστες λιπαρές ουσίες του βιολογικού ελαιολάδου απογειώνουν δημοφιλή μεσογειακά κλασικά όπως ψωμί, ντιπ, σαλάτα, τυρί, πίτσα, ζυμαρικά, χούμους ή ως μαρινάδα.
Το δημοφιλές μεσογειακό κλασικό για ψωμί, σαλάτα, τυρί, πίτσα, ζυμαρικά, χούμους ή ως μαρινάδα. Η φρουτώδης γεύση και οι πολύτιμες ακόρεστες λιπαρές ουσίες του βιολογικού ελαιολάδου απογειώνουν κάθε...
Η CIDS FRANCE προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων CBD που απευθύνονται σε επαγγελματίες (χονδρέμπορους, μεταπωλητές, ...) που επιθυμούν να παρουσιάσουν προς πώληση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Τα προϊόντα μας είναι πλούσια σε κανναβινοειδή: Λουλούδια CBD, Πολτός και Ρητίνες CBD, Έλαια CBD από Κάνναβη ή MCT πλήρους φάσματος, E-liquides πλήρους φάσματος CBD…
Παρέχουμε για όλα μας τα προϊόντα ...
...Φυσική μαρινάδα λαχανικών χωρίς προστιθέμενους κύβους. Οι μαρινάδες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση τον Ιανουάριο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.
...Η μουστάρδα με γλυκιά πιπεριά "Οι γεύσεις της Μάγια" παρασκευάζεται αποκλειστικά από πιπεριές που καλλιεργούνται στη Μαρτινίκα.
Οι πιπεριές προσφέρουν μια νότα εξωτικής φρεσκάδας σε αυτή τη δυνατή μουστάρδα. Χρησιμοποιείται πολύ στην κρεολική κουζίνα.
Αυτή η μουστάρδα με γλυκιά πιπεριά θα συνοδεύσει τα ψάρια σας σε μαρινάδα καθώς και τις σάλτσες για όλες τις σαλάτες σας.
Ιδανική για τα στιφάδο κρέατος και ψαριών σας.
Νότια Κορέα, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
2000
50-99
...{"Product Description":"Είναι μια σάλτσα καρυκευμάτων που χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα μαλακού τοφού.\n\nΕίναι σε σακούλα 2 κιλών με καπάκι, κατάλληλη για χύσιμο και αποθήκευση με καπάκι.\nΣακούλα 2 κιλών.\n\nΕίναι μια σάλτσα καρυκευμάτων που χρησιμοποιείται για το μαγείρεμα μαλακού τοφού.\nΒάλτε όλα τα υλικά και νερό στην πήλινη κατσαρόλα, είναι νόστιμο αν το βράσετε με τη μαρινάδα.\n\n...
...Ετοιμάστε τη μαρινάδα αναμειγνύοντας 1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικό, 1 πρέζα άνθη θυμαριού, 15 cl ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, αλάτι και πιπέρι στο μίξερ. Ένα ή δύο μικρά χτυπήματα στο μίξερ αρκούν για να συνδυαστούν τα υλικά. Αλείψτε τις γαρίδες με τη μαρινάδα και αφήστε τις να μαριναριστούν στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Λαδώστε ελαφρώς την πλάκα και ζεστάνετέ την. Σοτάρετε τις γαρίδες για 3 έως 4 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάτι ή ζυμαρικά. Καλή απόλαυση!
Η εταιρεία Saucen & Gewürzhandel Klaus Lorenz είναι ο ειδικός σας για Liquid Smoke, σάλτσες, μαρινάδες, μουστάρδες και μπαχαρικά.
Ιδρυθείσα το 2006, είμαστε ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές αρωμάτων καπνού στην Ευρώπη. Τα προϊόντα καπνού μας είναι χωρίς πρόσθετα και είναι ιδανικά για την παραγωγή, την επεξεργασία και την εμπλουτισμένη γεύση τροφίμων.
Προμηθεύουμε με τις μάρκες μας κατασκευασ...
...Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο αρωματισμένο με λεμόνι συνοδεύει ιδανικά όλα τα ψάρια σας, καρπάτσιο, μαρινάδα ψαριού, φρέσκα τυριά κατσικιού… Φέρτε τις μυρωδιές της Μεσογείου στα πιάτα σας και εμπλουτίστε τα με γλυκές λεμονάτες νότες.
Καθαρό βάρος: 0,250 KG
Χωρητικότητα: 25 CL...
... ελαφρώς ξηρή νότα με λεπτό άρωμα μουστάρδας. Σας προτείνουμε το Ramsa Σινάπι με Σπόρους Κολοκύθας με πλούσια κρεατικά πιάτα, κρύο χοιρινό ψητό, κρεατοκεφτέδες, μπρέτλτζαουζε και ως λιχουδιά και για τη μαρινάδα της πατατοσαλάτας. Μυστική συμβουλή του προσωπικού: απλώστε φρέσκο μαύρο ψωμί με σινάπι κολοκύθας, βάλτε μπέικον από πάνω και απολαύστε.
...Η Unagi είναι η ιαπωνική λέξη για την γλυκού νερού χέλι. Αυτή καταναλώνεται στην Ιαπωνία εδώ και περισσότερα από 5.000 χρόνια και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού και της κουζίνας. Η Unagi ψήνεται ή ψήνεται στη σχάρα και περιχύνεται με μια γλυκιά μαρινάδα βασισμένη στη σόγια.
Η Unagi μας εκτρέφεται στην Κίνα και την Ταϊβάν. Στη συνέχεια, μαρινάρουμε το χέλι στη γλυκιά μαρινάδα σόγιας Kabayaki. Το γλυκού νερού χέλι παραδίδεται σε φιλέτα butterfly, με 20% σάλτσα Kabayaki. Χρησιμοποιήστε την Unagi, για παράδειγμα, ως επικάλυψη για sushi unagi (nigiri ή tamaki) ή σε ένα bowl.
...Αφού κόψουμε το φιλέτο σε μερίδες, επεξεργαζόμαστε τον σολομό με μια νόστιμη μαρινάδα. Αφού απορροφήσει τις γεύσεις, βάζουμε τον σολομό σε σουβλάκι και τον συσκευάζουμε σε ένα δίσκο. Έτοιμο προς μαγείρεμα!