...Το σκούρο χρώμα καστανιάς και η λάμψη του Pommeau de Normandie είναι αξιοσημείωτα. Το άρωμά του είναι κομψό, απαλό και κολακευτικό με γλυκές νότες από μπισκότο τζίντζερ και αποξηραμένα δαμάσκηνα. Στο στόμα είναι στρογγυλό και απαλό, απελευθερώνοντας αρώματα από μαγειρεμέναφρούτα με μια ισορροπημένη και πολύπλοκη επίγευση. Σερβίρεται κρύο, βρίσκει τη θέση του ως απεριτίφ, με τυριά της Νορμανδίας και με ένα επιδόρπιο.
Μεικτό βάρος: 1100g
Βάρος της συσκευασίας των 6: 7kg...
...Το πορτογαλικό στιφάδο είναι ένα κλασικό πορτογαλικό πιάτο που αναδεικνύει την αγάπη της χώρας για χορταστικά και γευστικά γεύματα. Η εκδοχή της Monte Safira αυτού του παραδοσιακού πιάτου παρασκευάζεται με μια επιλογή από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, συμπεριλαμβανομένου του χοιρινού, του βοδινού και των λουκάνικων, όλα μαγειρεμένα στην τελειότητα. Το πιάτο είναι μια συμφωνία γεύσεων, με κάθε...
...Το Patxaran Egiazki είναι ένα χειροποίητο λικέρ με ισορροπημένα και λίγο γλυκά αρώματα που έχουν πείσει όλους τους λάτρεις του βασκικού λικέρ! Με έντονο χαρακτήρα στην αρχή, το Patxaran μας μαλακώνει με μια διακριτικά ανισμένη και μπαχαρένια μύτη. Στο στόμα, οι νότες από μαγειρεμέναφρούτα ενισχύονται από τη δύναμη και τη ζεστασιά του αλκοόλ που είναι τέλεια ενσωματωμένες. Δημιουργήθηκε το 2014...
... είναι επίσης η πηγή πολλών συνταγών νουγκατ με φρούτα.
Νουγκατ Καραμέλας με Αλάτι Γκεράντ συσκευασμένο σε σακούλα 200g με χάρτινο πάτο, περιέχοντας περιτυλίγματα νουγκατ.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι Γλυκόζης, Μέλι, Αμύγδαλα, Καραμέλα με Αλάτι (8.7%), Ζάχαρη Άχνη, Άμυλο Πατάτας, Άζυμο Ψωμί (νερό, ελαιόλαδο, αλεύρι), Ασπράδια Αυγών, Φυσική Εκχύλιση Βανίλιας.
Μέθοδος Παρασκευής: Το μέλι και το...
...Γκουρμέ κροκέτες παρασκευασμένες με παραδοσιακό τρόπο στο εργαστήριό μας. Διαθέτουμε πολλές διαφορετικές ποικιλίες:
- Κροκέτες από ιβηρικό ζαμπόν
- Κροκέτες από μανιτάρια μπολέτους
- Κροκέτες από μπλε τυρί
- Κροκέτες από μπακαλιάρο
- Κροκέτες από πράσο με καραμελωμένα φρούτα, χουρμά και καρότο
- Κροκέτες από γαρίδες με σκόρδο
- Κροκέτες χωρίς χorizo (100% φυτικές)
- Κροκέτες από κολοκύθα με κάρυ (100% φυτικές)...
... εμπορικό σήμα Weck®! Φιάλες σε γυαλί με ελαστικούς συνδέσμους και καπάκια σε γυαλί (περιλαμβάνονται). Οι ανοξείδωτοι κλιπς κλεισίματος είναι ως συμπλήρωμα, καθώς μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν σε κάθε αποστείρωση. Οι φιάλες Weck®, η σειρά Tubes® είναι τέλειες για φασόλια, σπαράγγια, μαγειρεμένα πιάτα, φρούτα…
Εγγυημένα 100% χωρίς βισφενόλη και χωρίς φθαλικές ενώσεις.
...Βάζα από γυαλί της μάρκας Weck®! Βάζα από γυαλί με ελαστικές σφραγίδες και καπάκια από γυαλί (συμπεριλαμβάνονται). Οι κλιπς κλεισίματος από ανοξείδωτο χάλυβα πωλούνται ξεχωριστά, καθώς είναι επαναχρησιμοποιούμενοι σε κάθε αποστείρωση. Τα βάζα Weck®, σειρά 'Fête'®, είναι ιδανικά για μαγειρεμένα πιάτα, φρούτα, λαχανικά, σούπες, σάλτσες, χυμούς....
... εξωτικά ή μη εξωτικά φρούτα και/ή λαχανικά μαγειρεμένα με ξίδι, ζάχαρη και μπαχαρικά.
Το χούμους είναι μια δημοφιλής σάλτσα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, που αποτελείται κυρίως από πουρέ ρεβιθιών και ταχίνι (πουρές σουσαμιού). Το χούμους σερβίρεται καλύτερα με πίτα.
Η σάλσα είναι μια σάλτσα που χρησιμοποιείται συνήθως στην μεξικανική κουζίνα, φτιαγμένη συνήθως με ντομάτες και πιπεριές. Η...
...Ο οινοπνευματώδης: Αυτό το Cognac VSOP από το σπίτι Guy Lhéraud παίζει τέλεια το χαρτί της ισορροπίας και της γλυκύτητας. Αποτελούμενο από ένα μείγμα eaux-de-vie που έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 5 χρόνια σε βαρέλια, αυτό το νόστιμο οινοπνευματώδες αποκαλύπτει στον ουρανίσκο αρώματα από μαγειρεμένα λευκά φρούτα, καραμελωμένες φλούδες πορτοκαλιού καθώς και γλυκές νότες βανίλιας. Η υφή αυτού του...
...Δυνατό κρασί με στέρεες τανίνες και αρώματα από μαγειρεμέναφρούτα. Πολύ παλιές αμπελώνες σε χαλίκια. Μπορεί να καταναλωθεί στην νεότητά του.
Δημοσίευση: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Ονομασία: BOURGUEIL
Περιοχή: VAL DE LOIRE
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: 100% CABERNET FRANC
Τρόπος καλλιέργειας: Λογική γεωργία
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χρονιά: 2020
Χαρακτήρας: ελαφρύ / φρουτώδες...
...Νέα: 6 γυάλινα βάζα WECK Bobine® 700 ml με γυάλινο καπάκι και σφράγιση (οι κλιπ δεν περιλαμβάνονται).
Τα βάζα της σειράς WECK Bobine® είναι οι τελευταίοι που προστέθηκαν από την Weck. Αυτά τα βάζα με την πρωτότυπη και κομψή μορφή θα είναι τέλεια για όλους τους χυμούς σας, φρούτα, σούπες, σάλτσες, μαγειρεμένα πιάτα,…...
...Τα κρασιά του Château Lamothe-Cissac παρουσιάζουν στη νεότητά τους ένα όμορφο βαθύ ρουμπινί χρώμα. Με την αερισμό, βρίσκουμε μια ευρεία αρωματική παλέτα που συνδυάζει νότες από κόκκινα φρούτα (μαύρη σταφίδα), μαγειρεμέναφρούτα και γλυκές μπαχαρικές. Οι βανιλιές είναι πολύ καλά ενσωματωμένες. Στον ουρανίσκο, το σύνολο είναι ισορροπημένο, οι μαλακοί και πολυάριθμοι τανίνες αφήνουν χώρο σε μια πολύ λεπτή επίγευση. Με καλή ικανότητα παλαίωσης, αυτό το κρασί εκφράζει με την πάροδο των ετών νότες από δέρμα, υποβρύχιο και πολύπλοκες αρωματικές νότες.
ΕΤΟΣ:* 2017...
... Weck ®! Βάζα από γυαλί με καπάκι και ελαστικές σφραγίδες από γυαλί (περιλαμβάνονται). Οι κλιπς κλεισίματος από ανοξείδωτο χάλυβα είναι επιπλέον, καθώς είναι επαναχρησιμοποιούμενοι με κάθε αποστείρωση. Τα βάζα Weck ®, σειρά Tubes ® είναι ιδανικά για φασόλια, σπαράγγια, μαγειρεμένα πιάτα, φρούτα…
Εγγύηση 100% χωρίς βισφενόλη και φθαλικές ενώσεις.
... του, που δεν είναι πολύ επιθετικές, διαθέτει καλή ευελιξία, ταιριάζοντας με ωριμασμένα αλλαντικά και τυριά μέσης ωρίμανσης, πιάτα με βάση το κρέας, καθώς και με λευκά και κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε μαγειρεμένα.
Οι μαρμελάδες μας παρασκευάζονται με φρούτα πρώτης ποιότητας, πλυμένα και καθαρισμένα στο χέρι ένα προς ένα, μαγειρεμένα στο εργαστήρι μας με τη σωστή ποσότητα ζάχαρης και αρωματισμένα με λικέρ και μπαχαρικά που τους δίνουν μια προσωπική και μοναδική, τολμηρή και διαφορετική πινελιά.
... του τομέα τροφίμων, μαγειρεμέναφρούτα για τη μαζική εστίαση, μαγειρεμέναφρούτα για επαγγέλματα του τομέα τροφίμων, κύβοι μήλων βανίλιας για τη μαζική εστίαση, κύβοι μήλων βανίλιας για επαγγέλματα του τομέα τροφίμων, μαγειρεμένα μήλα σε φέτες για τη μαζική εστίαση, μαγειρεμένα μήλα σε φέτες για επαγγέλματα του τομέα τροφίμων καθώς και μήλα με κανέλα για τη μαζική εστίαση.
... Πικαρδία, την μαύρη τρούφα από το Περικόρντ και όλα τα γαλλικά κρασιά. Μην ξεχνάμε επίσης τα καρυκεύματα, τις μουστάρδες με τρούφα, το αλάτι από την Γκεραντ, τα λάδια και τα ξίδια, το βαλσαμικό ξίδι και το ελαιόλαδο, τις μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα.