...Το σκούρο χρώμα καστανιάς και η λάμψη του Pommeau de Normandie είναι αξιοσημείωτα. Το άρωμά του είναι κομψό, απαλό και κολακευτικό με γλυκές νότες από μπισκότο τζίντζερ και αποξηραμένα δαμάσκηνα. Στο στόμα είναι στρογγυλό και απαλό, απελευθερώνοντας αρώματα από μαγειρεμέναφρούτα με μια ισορροπημένη και πολύπλοκη επίγευση. Σερβίρεται κρύο, βρίσκει τη θέση του ως απεριτίφ, με τυριά της Νορμανδίας και με ένα επιδόρπιο.
Μεικτό βάρος: 1100g
Βάρος της συσκευασίας των 6: 7kg...
...Το Patxaran Egiazki είναι ένα χειροποίητο λικέρ με ισορροπημένα και λίγο γλυκά αρώματα που έχουν πείσει όλους τους λάτρεις του βασκικού λικέρ! Με έντονο χαρακτήρα στην αρχή, το Patxaran μας μαλακώνει με μια διακριτικά ανισμένη και μπαχαρένια μύτη. Στο στόμα, οι νότες από μαγειρεμέναφρούτα ενισχύονται από τη δύναμη και τη ζεστασιά του αλκοόλ που είναι τέλεια ενσωματωμένες. Δημιουργήθηκε το 2014...
... είναι επίσης η πηγή πολλών συνταγών νουγκατ με φρούτα.
Νουγκατ Καραμέλας με Αλάτι Γκεράντ συσκευασμένο σε σακούλα 200g με χάρτινο πάτο, περιέχοντας περιτυλίγματα νουγκατ.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι Γλυκόζης, Μέλι, Αμύγδαλα, Καραμέλα με Αλάτι (8.7%), Ζάχαρη Άχνη, Άμυλο Πατάτας, Άζυμο Ψωμί (νερό, ελαιόλαδο, αλεύρι), Ασπράδια Αυγών, Φυσική Εκχύλιση Βανίλιας.
Μέθοδος Παρασκευής: Το μέλι και το...
...Ο οινοπνευματώδης: Αυτό το Cognac VSOP από το σπίτι Guy Lhéraud παίζει τέλεια το χαρτί της ισορροπίας και της γλυκύτητας. Αποτελούμενο από ένα μείγμα eaux-de-vie που έχουν ωριμάσει τουλάχιστον 5 χρόνια σε βαρέλια, αυτό το νόστιμο οινοπνευματώδες αποκαλύπτει στον ουρανίσκο αρώματα από μαγειρεμένα λευκά φρούτα, καραμελωμένες φλούδες πορτοκαλιού καθώς και γλυκές νότες βανίλιας. Η υφή αυτού του...
...Δυνατό κρασί με στέρεες τανίνες και αρώματα από μαγειρεμέναφρούτα. Πολύ παλιές αμπελώνες σε χαλίκια. Μπορεί να καταναλωθεί στην νεότητά του.
Δημοσίευση: DOMAINE DAMIEN LORIEUX
Ονομασία: BOURGUEIL
Περιοχή: VAL DE LOIRE
Χρώμα: Κόκκινο
Ποικιλίες: 100% CABERNET FRANC
Τρόπος καλλιέργειας: Λογική γεωργία
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χρονιά: 2020
Χαρακτήρας: ελαφρύ / φρουτώδες...
...Τα κρασιά του Château Lamothe-Cissac παρουσιάζουν στη νεότητά τους ένα όμορφο βαθύ ρουμπινί χρώμα. Με την αερισμό, βρίσκουμε μια ευρεία αρωματική παλέτα που συνδυάζει νότες από κόκκινα φρούτα (μαύρη σταφίδα), μαγειρεμέναφρούτα και γλυκές μπαχαρικές. Οι βανιλιές είναι πολύ καλά ενσωματωμένες. Στον ουρανίσκο, το σύνολο είναι ισορροπημένο, οι μαλακοί και πολυάριθμοι τανίνες αφήνουν χώρο σε μια πολύ λεπτή επίγευση. Με καλή ικανότητα παλαίωσης, αυτό το κρασί εκφράζει με την πάροδο των ετών νότες από δέρμα, υποβρύχιο και πολύπλοκες αρωματικές νότες.
ΕΤΟΣ:* 2017...
... του τομέα τροφίμων, μαγειρεμέναφρούτα για τη μαζική εστίαση, μαγειρεμέναφρούτα για επαγγέλματα του τομέα τροφίμων, κύβοι μήλων βανίλιας για τη μαζική εστίαση, κύβοι μήλων βανίλιας για επαγγέλματα του τομέα τροφίμων, μαγειρεμένα μήλα σε φέτες για τη μαζική εστίαση, μαγειρεμένα μήλα σε φέτες για επαγγέλματα του τομέα τροφίμων καθώς και μήλα με κανέλα για τη μαζική εστίαση.
... Πικαρδία, την μαύρη τρούφα από το Περικόρντ και όλα τα γαλλικά κρασιά. Μην ξεχνάμε επίσης τα καρυκεύματα, τις μουστάρδες με τρούφα, το αλάτι από την Γκεραντ, τα λάδια και τα ξίδια, το βαλσαμικό ξίδι και το ελαιόλαδο, τις μαρμελάδες από φρέσκα φρούτα.