... εργαστήριά μας στη Γαλλία
Καλλιέργεια
Ο μαύρος πιπεριάς, που καλλιεργείται για τον καρπό του, ο οποίος συνήθως ξηραίνεται και χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό και καρύκευμα, είναι μια ανθοφόρα αναρριχητική φυτά. Ο καρπός του πιπεριού, που ονομάζεται «κόκκος», είναι σκούρο κόκκινο όταν ωριμάσει. Αποκτά το μαύρο χρώμα του κατά την ξήρανση.
Κατασκευή
Στη Μαδαγασκάρη προμηθευόμαστε τους κόκκους μαύρου...
Η εταιρεία LES SAVEURS DE MAYA είναι το αποτέλεσμα πολλών συναντήσεων. Είναι άνθρωποι που με την τεχνογνωσία τους, δημιουργούν και καινοτομούν. Δημιουργοί, Σεφ, Εστιάτορες, Ναυτικοί, Μηχανικοί... Αυτό που μας ενώνει είναι σίγουρα οι αξίες της κοινής χρήσης και της φιλικότητας, γι' αυτό και εκπροσωπούμε, εδώ στις Αντίλλες, εξαιρετικά προϊόντα, που έχουν δημιουργηθεί και διαμορφωθεί με αγάπη, πάθος ...
Η TOM PRESS προτείνει στους επαγγελματίες όλο τον εξοπλισμό για τη συντήρηση, την επεξεργασία τροφίμων και τη μαγειρική: Νο 1 για τους λάτρεις του σπιτικού.
Η TOM PRESS σχεδιάζει και διανέμει περισσότερες από 5.000 αναφορές εξοπλισμού και προϊόντων για τη συντήρηση, τη μαγειρική και την επεξεργασία τροφίμων. Με αυτόν τον εξοπλισμό, μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε φρούτα και λαχανικά, κ...
...το κέλυφος αφαιρείται πριν αποξηρανθεί κατά τη διαδικασία καθαρισμού. Και η πράσινη πιπεριά συλλέγεται όταν οι καρποί είναι νέοι και περνούν επίσης από τη διαδικασία αποξήρανσης. Ο τελευταίος κόκκοςπιπεριού του μείγματος είναι το ροζ πιπέρι, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ο καρπός ενός δέντρου πιπεριού από το Περού και καλλιεργείται στη Νότια Αμερική. Χάρη στους κόκκους ροζ πιπεριού, η γεύση είναι λίγο γλυκιά, αλλά αυτό δεν είναι κυρίαρχο και η συνολική γεύση είναι ένα σύμπλεγμα όλων των πιπεριών μέσα στο μείγμα.
Συσκευασία: 250g, 500g και χύμα.
...Είναι η πιο ήπια μορφή πιπεριού καθώς ο κόκκοςπιπεριού έχει αφαιρεθεί από την φλούδα του.
Βρείτε το 100% φυσικό λευκό πιπέρι Μαδαγασκάρης συσκευασμένο σε αεροστεγή επανασφραγιζόμενα σακουλάκια:
Επίσης προερχόμενο από τις καλλιέργειες πιπεριών της Ανατολής όπως το μαύρο πιπέρι, το λευκό πιπέρι Μαδαγασκάρης είναι το αποτέλεσμα της κόκκινης φλούδας του κόκκου που έχει ωριμάσει. Ο κόκκος βυθίζεται...
...Ο ήπιος πράσινος πιπέρι από τη Σρι Λάνκα
Στην (πρωτο)δάσος περιοχή της ζεστής Σρι Λάνκα, αναπτύσσονται οι αναρριχητικές φυτείες του πιπεριού. Οι άγουρες πιπεριές συλλέγονται με το χέρι από αρχές Νοεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου και ξηραίνονται προσεκτικά με ροή αέρα ή με κατάψυξη. Έτσι διατηρείται το χρώμα και η γεύση γίνεται πιο έντονη.
Ο πράσινος πιπέρι είναι ο πιο ήπιος κόκκοςπιπεριού και έχει ένα πιο φρέσκο άρωμα με ελαφρές νότες χόρτου. Ταιριάζει σε όλα τα πιάτα που πρέπει να είναι λίγο πιο ήπια και ταυτόχρονα αρωματικά καρυκευμένα.