Δημοκρατία της Γης και του Ήλιου: Η Οινοποιητική σας Απόδραση
Σεβασμός στη Φύση
Στη Δημοκρατία της Γης και του Ήλιου, συνδυάζουμε το πάθος για την οινοποιία με τον σεβασμό προς τη φύση. Από τρεις γενιές, η οικογένειά μας δεσμεύεται σε μια βιώσιμη οινοποιία, χρησιμοποιώντας οικολογικές μεθόδους για την παραγωγή αυθεντικών κρασιών.
Κρασί για Κοινή Χρήση
Τα κρασιά μας έχουν σχεδιαστεί για να μοιράζο...
...Ο τομέας Terre de Ghaya, ιδιοκτησία 30 εκταρίων που βρίσκεται στο Bédoin, στους πρόποδες του Mont Ventoux στην Νότια Κοιλάδα του Ροδανού, είναι ένα οικογενειακό αμπέλι όπου το πάθος για το κρασί μεταδίδεται από γενιά σε γενιά από τη δεκαετία του 1900. Αυτός ο τομέας, που διευθύνεται από έναν πατέρα και την κόρη του, ξεχωρίζει για μια φιλική προς το περιβάλλον οινοποίηση με τη μέθοδο της βαρύτητας...
Η DS2Vin είναι μια κάβα κρασιών που ειδικεύεται σε ποτά, μπύρες και εξαιρετικά αλκοολούχα ποτά, που βρίσκεται στο Pont d’Ain, Γαλλία. Η Nathalie SCATTARELLI, ειδικός στα κρασιά, σας προσφέρει την τεχνογνωσία της στην επιλογή των καλύτερων terroirs της Γαλλίας και της Ιταλίας για κάθε περίσταση, όπως γάμοι, επαγγελματικές εκδηλώσεις ή εστίαση και ξενοδοχεία, κάβες, εισαγωγές ή άλλοι επαγγελματίες.
... και Chardonnay) που προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση και θα σας συνοδεύσει ιδανικά κατά την διάρκεια του απεριτίφ καθώς και κατά τη διάρκεια του γεύματος!
Ο τομέας: Εάν η οικογένεια Boehler έχει τις ρίζες της στο Molsheim (κοντά στο Στρασβούργο) από το 1650 τουλάχιστον, η οινική περιπέτεια αρχίζει πραγματικά τον 18ο αιώνα όταν ο Antoine Boehler αποκτά το πρώτο κομμάτι αμπελιού που καλλιεργείται...
... παρουσίαση και ευχάριστη εμπειρία.
Οι ρολές θερμικών ετικετών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ζυγαριές, πινακίδες τιμών, συσκευασίες, αποστολές, επισήμανση, γραφείο, λιανική πώληση, συσκευές και κουτιά. Σχεδόν κάθε βιομηχανικός τομέας χρησιμοποιεί ετικετοποιημένα προϊόντα.
Οι θερμικές ετικέτες διαθέτουν χημική επικάλυψη σε χαρτί ή πλαστική βάση, η οποία ενεργοποιείται με θερμότητα. Μπορούν να είναι...
...Οι Χρωστικές FRIZZE είναι μια Καινοτομία στον τομέα των Αλκοολούχων Ποτών. Μέσω της Τεχνολογίας Σχεδίασης, τα χρώματα είναι πιο Ζωντανά και Έντονα. Προσφέρουμε 7 διαφορετικά χρώματα: "ΜΠΛΕ / ΚΟΚΚΙΝΟ / ΠΡΑΣΙΝΟ / ΒΙΟΛΕΤ / ΚΙΤΡΙΝΟ" κ.λπ. και η ζήτησή τους είναι σε PUB, Ντισκοτέκ, Χώρους Γιορτών, Κλαμπ κ.λπ., για διάφορες εφαρμογές ποτών με βάση το Λευκό Κρασί και με Αλκοόλ, Κοκτέιλ, Κρασιά και Λικέρ, Τζιν, Βότκα κ.λπ.
...Ο τομέας Gilles Copéret ανήκει σε δύο παθιασμένους και επιρρεπείς στην απόλαυση, την Annie και τον Gilles Copéret. Βρισκόμενοι στην καρδιά του Beaujolais, στη Régnié-Durette, αυτοί οι δύο λάτρεις του κρασιού σας προσφέρουν μια γκάμα 8 cuvées. Τα κρασιά παράγονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στο terroir και τις παραδόσεις και παράγονται με αγάπη. Η εργασία και η ποιότητα των αμπελώνων είναι...
...Ιδανικός σύντροφος για ευχάριστες στιγμές με φίλους, από το απεριτίφ. Μπορεί επίσης να συνοδεύσει τα ορεκτικά και τα πιάτα ψαριών σας.
Τομέας: DOMAINE DE L'EPINAY
Ονομασία: IGP VAL DE LOIRE
Περιοχή: VAL DE LOIRE
Χρώμα: Λευκό
Ποικιλίες: 100% Sauvignon Gris
Τρόπος καλλιέργειας: Βιολογική
Περιεκτικότητα: 75cl
Βάρος: 1 kg
Χαρακτήρας: Ξηρός
Εσοδεία: 2020...
Μικρή οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά των Aspres, κοντά στα ισπανικά σύνορα, ιδανικά τοποθετημένη κοντά στη Μεσόγειο Θάλασσα, τα Albères, το Canigou και τις Πυρηναίες. Όλα μας τα κρασιά προέρχονται από βιολογική γεωργία, καλλιεργημένα στις κοινότητες Passa, Bages, St Jean Lasseille, Brouilla, Laroque des Albères, St Genis des Fontaines, Ortaffa.
Με 57 εκτάρια αμπελώνων στις κοινό...
...Πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή αφρώδους οίνου με
την θυγατρική μας SVM.
- Διαδικασία βασισμένη στη μέθοδο Charmat (η ζύμωση πραγματοποιείται
σε κλειστό δοχείο όπως για γαλλικούς σιδερότυπους ή ιταλικά prosecco)
- Αντιστοίχιση με την παγκόσμια τάση προς γλυκές γεύσεις και τιμές
- Ένας τομέας ανοιχτός στην καινοτομία και στην προσέλκυση νέων καταναλωτών
- Πολλές δυνατές συνδυασμοί...
...Ο τομέας Hewitson, που ιδρύθηκε από τον Dean Hewitson, ξεχωρίζει για την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών στην καρδιά της διάσημης Barossa Valley. Εκμεταλλεύεται ιδιαίτερα παλιές αμπελιές που χρονολογούνται από το 1853, εκ των οποίων ορισμένες είναι καταχωρημένες ως P.P. (προ-φυλλοξέρα).
Ανάμεσά τους, ένα κομμάτι mourvèdre που βρίσκεται στον αμπελώνα 'The Old Garden' συγκαταλέγεται μεταξύ των...
... όπως το μούρο ή το δαμάσκηνο για να αρωματίσουν.
Ο τομέας του Cardona παρασκευάζει το Morèéum από μια επιλογή κόκκινων κρασιών από το Terroir των Corbières, που παλαιώνουν σε βαρέλια από δρυ σε μια φυσική σπηλιά.
Αυτό το ισχυρό άρωμα του κρασιού που έχει παλαιώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μαλακώνει από το μέλι της γαρυφαλλιάς, και η μείωση του χυμού από άγρια μούρα παραπέμπει σε ψευδαισθήσεις περιπάτων σε ένα δάσος γεμάτο μαγεία και μυστήριο.
...ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ
Από το 1919, είμαστε ένας επιτυχημένος παίκτης στη μεταφορά ΚΡΑΣΙΟΥ και ΑΛΚΟΟΛ, ένας πολύ συγκεκριμένος τομέας δραστηριότητας που απαιτεί ειδική εμπειρία.
Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα για κρασί και αλκοόλ: εισαγωγές, τελωνειακές διαδικασίες, αποθήκευση και τελικά διανομή σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο.
Χάρη στην παρουσία μας σε όλες τις στρατηγικές περιοχές του κόσμου του κρασιού και του αλκοόλ (Ευρώπη, Ασία, Νότια Αφρική και άλλα), ελέγχουμε την εφοδιαστική σας αλυσίδα από άκρη σε άκρη.
... τις παραδοσιακές μεθόδους που έχουμε τελειοποιήσει μέσα στους αιώνες. Τα κόκκινα και ροζέ μας αποτελούνται κυρίως από 75% Merlot, 20% Cabernet και 5% Malbec, δημιουργώντας μια συμφωνία γεύσεων που αποτυπώνει την ουσία του εδάφους μας.
Τα λευκά μας, από την άλλη πλευρά, συνδυάζουν 30% Colombard με 70% Sémillon, με αποτέλεσμα κρασιά απαράμιλλης κομψότητας, που αναδεικνύονται από τις παραδοσιακές μας μεθόδους. Επιπλέον, πρόσφατα επεκτείναμε την εμπειρία μας για να παράγουμε ένα Crémant de Loire από την περιοχή του Σαουμούρ, που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων αφρωδών οίνων.
... κρασιά Cahors και δύο κρασιά Pays du Lot. Ανάμεσα σε αυτά τα πέντε κρασιά, ξεχωρίζουν τέσσερα κόκκινα κρασιά και ένα ροζέ. Ο τομέας καλλιεργεί τα 35 εκτάρια αμπελιών του με υπευθυνότητα, χωρίς να χρησιμοποιεί καμία συστηματική θεραπεία, καμία λίπανση, για να διασφαλίσει τον απόλυτο σεβασμό στο terroir του.
Τα κρασιά μας, που παράγονται με τη μεγαλύτερη φροντίδα, είναι κρασιά μεγάλης ποιότητας. Τα...
...% βιολογικών κρασιών. Οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι ο Sauvignon blanc, η muscadelle, ο mauzac, ο len de l'el, ο merlot, ο duras, η syrah, ο braucol και ο gamay. Ο τομέας παράγει κόκκινα, ροζ, ξηρά λευκά και γλυκά λευκά κρασιά.
Ο οικογενειακός τομέας, της ιστορίας του οποίου η αρχή χρονολογείται στον 19ο αιώνα, βρίσκεται στους πρόποδες των πιο γνωστών αμπελώνων της περιοχής. Η γκάμα των κρασιών παρουσιάζει ποικιλία: Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Chardonnay, Pinot Gris, Riesling, Muscat Ottonel, Gewürztraminer, Gris de Gris, Pinot Noir και Saint Laurent είναι διαθέσιμα. Επιπλέον, υπάρχουν εξαιρετικά κρασιά...
...Ο τομέας μας παράγει κρασιά AOC "COTES DU JURA" ΛΕΥΚΑ-ΚΟΚΚΙΝΑ-ΡΟΖΕ-ΚΙΤΡΙΝΑ-ΣΤΕΦΑΝΩΤΑ, χρησιμοποιώντας τα πέντε ποικιλίες σταφυλιών του Jura: Chardonnay, Savagnin, Poulsard, Pinot και Trousseau.Αλκοολούχα ποτά και πνευματώδη, Σαμπάνια και αφρώδη κρασιά, Αφρώδη κρασιά, Μη αλκοολούχα απεριτίφ, Αλκοολούχα ποτά και πνευματώδη, Κρασιά - Jura και Savoie, Κρασιά - Γαλλία, γαλλικά κρασιάΚρασιά...
... τελευταία ιδιοκτησία που αποκτήθηκε είναι το Château Moulin de Cassy.
Ο αμπελώνας COMPAGNET βρίσκεται στην περιοχή της Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης Μεντόκ και στην περιοχή της Ελεγχόμενης Ονομασίας Προέλευσης Bordeaux Blanc Sec. Έτσι, ο τομέας παράγει έξι διαφορετικά κρασιά, εκ των οποίων πέντε είναι κόκκινα AOC Μεντόκ και ένα λευκό AOC Bordeaux Blanc Sec. Οι αμπελώνες που προορίζονται για την...
Το CHÂTEAU DU TARIQUET είναι μια οικογενειακή οινοποιία που βρίσκεται στο Gers. Ο τομέας παράγει μια ευρεία γκάμα λευκών και ροζ κρασιών καθώς και μια ευρεία γκάμα Bas Armagnacs.
Ο τομέας του TARIQUET είναι δεσμευμένος υπέρ του περιβάλλοντος, το γυαλί των μπουκαλιών του, το αλουμίνιο των καπακιών, το χαρτί των ετικετών και το χαρτόνι των συσκευασιών είναι 100% ανακυκλώσιμα υλικά. Η χρήση φυτοφαρμάκων έχει επίσης μειωθεί κατά σχεδόν 40%. Αυτή η δέσμευση επιτρέπει στον τομέα να διατηρεί το περιβάλλον του, να σέβεται τον καταναλωτή του και να παράγει κρασιά εξαιρετικής ποιότητας.
Οι Οινοπαραγωγοί της CAVE SAINT LUC παράγουν και εμπορεύονται κρασιά που προέρχονται από ολόκληρο τον γαλλικό αμπελώνα, σε βασική, μεσαία και υψηλή κατηγορία. Έχουμε δύο ειδικότητες: τα βιολογικά κρασιά και τα Bourgogne. Στη Γαλλία, η πελατεία μας είναι πολύ ποικιλόμορφη: ιδιώτες από τα οινοποιεία μας, οι συλλογικότητες, η μεγάλη διανομή, ο παραδοσιακός τομέας και ο αθλητικός συλλογικός τομέας...
... της επικάλυψης με προστατευτικά αέρια επιτυγχάνεται μακροχρόνια διατήρηση της φρεσκάδας του κρασιού. Επιπλέον, κατασκευάζουμε σφραγιστικά με και χωρίς βαλβίδα υπερπίεσης για βαρέλια μπύρας 5L. Ένας άλλος τομέας προϊόντων περιλαμβάνει ιατρικά βοηθήματα (συσκευές ρινικής πλύσης, συστήματα βεντούζας κ.λπ.). Όλα τα προϊόντα προορίζονται για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση. Εξάγουμε μεταξύ άλλων τις μάρκες 'Champagne Fresh', 'Corklift', 'Profi Tap', 'Naso Med', 'Vacu Med' και 'Wine Fresh'.
Ο τομέας MULLER-KOEBERLE υπήρξε ένα από τα πρώτα οινοποιεία της Αλσατίας. Σήμερα, εκμεταλλευόμαστε περισσότερα από 27 εκτάρια αμπελώνων για να προσφέρουμε πολλές γκάμες κρασιών, όπως τα παραδοσιακά της Αλσατίας, τα φρουτώδη κρασιά, τα κρασιά από το Terroir, τα κρασιά Prestige και Grand Cru, καθώς και τις καθυστερημένες συγκομιδές, το λευκό και ροζέ κρασί Crémant.
Προσφέρουμε επίσης δωμάτια φιλοξενίας στην καρδιά του αμπελώνα της Αλσατίας, στην οδό των κρασιών.
Ο τομέας LAURENS είναι ειδικευμένος στην παραδοσιακή παραγωγή και πώληση κρασιών, απεριτίφ και αλκοολούχων ποτών. Έτσι, ο τομέας παράγει κρασιά AOC Marcillac ροζέ, κόκκινα και παλιά αμπέλια, ραταφιά ροζέ, κόκκινο, λευκό, τζεντιάν και καρέσα, καθώς και αποστάγματα από δαμάσκηνο, άγριο δαμάσκηνο, αχλάδι William, τζεντιάν, σορβιά και μαρκ από Marcillac. Ο τομέας εκτείνεται σε 21 εκτάρια με μέση ηλικία 20 ετών. Ο τομέας LAURENS υιοθετεί μια λογική γεωργία.
Ο τομέας CAUSSE MARINES διαθέτει ένα αμπέλι 12 εκταρίων με βιοδυναμική γεωργία. Σε αυτό το αμπέλι των 12 εκταρίων βρίσκονται οι παρακάτω ποικιλίες: Syrah, Duras, Braucol, Prunelard και Jurançon Mauzac, Ondenc, Loin de l’œil, Muscadelle, Sémillon και Chenin.
Ο τομέας παράγει έτσι ροζέ, κόκκινα, λευκά κρασιά καθώς και αφρώδη και ανθρακούχα κρασιά. Πολλά από τα κρασιά που παράγονται από τον τομέα CAUSSE MARINES είναι κρασιά τραπεζιού, αλλά ο τομέας προσφέρει επίσης κρασιά AOC GAILLAC.
Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΣΙΛΑΚ μεταδίδεται από πατέρα σε γιο από το 1848. Κάθε γενιά έχει καταφέρει να μεταφέρει την εμπειρία της, την τεχνογνωσία της και κυρίως την αγάπη της για το αμπέλι και το κρασί στους απογόνους της. Ο τομέας, με έκταση 12 εκταρίων, αποτελείται από τις πιο ευγενείς ποικιλίες ερυθρού και παράγει ροζέ κρασιά και ερυθρό κρασί AOC CAHORS.
... συνεχόμενη ποιοτική εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης των τρυγητών μας. Τα κρασιά τους παρασκευάζονται σε μια αλυσίδα ποιοτικής ειλικρίνειας και σχολαστικότητας, για ανθρώπους με γούστο που αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη διαφορά.
Το CHÂTEAU SAINTE MARIE είναι μια οικογενειακή οινοποιία που βρίσκεται στην καρδιά του Entre-Deux-Mers κοντά στο Μπορντό. Ο τομέας συνδυάζει τη μοντέρνα προσέγγιση με την τυπικότητα και την παράδοση. Ολόκληρος ο αμπελώνας παράγει 6 κρασιά: Madlys de Sainte Marie (Entre-Deux-Mers), Château Sainte-Marie Alios (Cadillac Côtes de Bordeaux), Château Sainte Marie (Entre deux Mers Vieilles Vignes), Château Sainte Marie (Bordeaux Supérieur Vieilles Vignes), Château Peyredon Lagravette και Château Sainte Marie Bordeaux Clairet.
Ο οικογενειακός τομέας ROTIER βρίσκεται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας, στην Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης GAILLAC. Ο τομέας παράγει βιολογικά κρασιά AOC GAILLAC. Διαθέτει αμπελώνα 35 εκταρίων. 25 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινων κρασιών και 10 εκτάρια στην παραγωγή ξηρών και γλυκών λευκών κρασιών, οι αμπελώνες είναι περίπου 20 ετών. Για το κόκκινο, χρησιμοποιούνται οι ποικιλίες Duras, Braucol, Syrah και Prunelart, μια αρχαία τοπική ποικιλία. Για το λευκό, βρίσκουμε την ποικιλία Loin de l’œil, μια παλιά τοπική ποικιλία που δεν είναι γνωστή αλλού, και το Sauvignon blanc.