Στην Lezza Foods, είμαστε περήφανοι που είμαστε ο παγκόσμιος προμηθευτής υγιεινών, μοναδικών και νόστιμων σπεσιαλιτέ. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά γεμάτη νόημα: να κάνουμε προσιτή σε όλους τη γεύση και τα οφέλη για την υγεία των σπεσιαλιτέ τροφίμων, μέσω των διαφόρων μας εμπορικών σημάτων. Παράγουμε και παραδίδουμε κατεψυγμένα προϊόντα στις αγορές της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Εκμεταλλ...
... ένας εκτοξευτής κρέμας στην προετοιμασία κρεμών και επιδορπίων.
Εκτός από τη χρήση του στη βιομηχανία τροφίμων και σε αναψυκτικά περιβάλλοντα, το υποξείδιο του αζώτου μπορεί να λειτουργήσει ως αποτελεσματικός κατασταλτικός παράγοντας που, σε συνδυασμό με το οξυγόνο, μειώνει το άγχος στους ασθενείς.
... συνδυασμό σκόνης κακάο, αλευριού, ζάχαρης και φυτικού ελαίου. Η κρέμα συνήθως παρασκευάζεται από ένα μείγμα ζάχαρης άχνης, εκχυλίσματος βανίλιας και φυτικού λίπους. Η ακριβής συνταγή μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με την περιοχή ή την συγκεκριμένη παραλλαγή προϊόντος.
Τα μπισκότα Oreo είναι γνωστά για τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό τους, με μια κυματιστή άκρη και ανάγλυφο λογότυπο στη μία πλευρά της βάφλας. Απολαμβάνονται από ανθρώπους όλων των ηλικιών και μπορούν να καταναλωθούν ως αυτόνομο σνακ ή να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνταγές επιδορπίων.
...Δοσομετρητής κατάλληλος για την παρασκευή κρέμας Αγγλικής και ρυζιού με γάλα - ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ
- Ρύζι με ζεστό γάλα στους 70-80 ºC (υγρό με στερεά).
Κρέμα ζαχαροπλαστικής στους 70-80 ºC.
- Κανένα από τα δύο προϊόντα δεν μπορεί να στάξει μετά τη δοσομέτρηση ώστε να μην λερώσει την άκρη του δοχείου.
- Μορφές διαφόρων διαμέτρων τοποθετημένες σε ένα δίσκο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ...
... αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 955kJ/290kcal, πρωτεΐνες 11.3g, κορεσμένα λιπαρά οξέα 1.3g, υδατάνθρακες 22.9g <strong> Η Chocorella θα λειτουργήσει ως προϊόν για τη λιπαρή επικάλυψη ψωμιού, καθώς και ως προσθήκη στη μαγειρική και διάφορους τύπους επιδορπίων. Η πάστα μπορεί να προστεθεί σε τηγανίτες και βάφλες. Μια υγιεινή εναλλακτική λύση για τις δημοφιλείς σοκολατένιες κρέμες. <strong> Σχόλια </strong> αποθηκεύστε σε θερμοκρασία έως 20 °C. Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 48 ωρών.
... είναι πάντα πιο ελαφρύ, που σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος του επιδόρπιού σας θα έχει πολλές γεύσεις αλλά χωρίς τον πραγματικό όγκο. Αυτό σας επιτρέπει να τρώτε λιγότερο, αλλά να απολαμβάνετε περισσότερο από αυτό!
Ακολουθούν τρεις εύκολες συνταγές επιδορπίων που μπορούν να γίνουν σχεδόν από οποιονδήποτε έχει έναν διανομέα κρέμας και φορτιστές κρέμας στην κουζίνα του.
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΕΣ ΜΕ...
...Η μεσαία κρέμα καραμελέ ταιριάζει τέλεια σε ένα μπουφέ επιδορπίων.
Οι μεσαίου μεγέθους δίσκοι είναι τυλιγμένοι με ρολό σε 3. Η τυπική συσκευασία περιέχει 48 κρέμες καραμελέ σε ένα χαρτόκουτο.
Προετοιμασία Βγάλτε την μεσαία κρέμα καραμελέ από την πλαστική σακούλα. Αφήστε την να ξεπαγώσει στο μικροκύμα σε διαστήματα 30 δευτερολέπτων με μέγιστη ισχύ 750W. Αν ο πάτος του αλουμινένιου σκεύους...
...κρέμα…)
Συμβουλές γευσιγνωσίας
Σοκολάτα κάλυψης για ζαχαροπλαστική.
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Συστατικά
Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, πάστα κακάο*, βούτυρο κακάο*
*προερχόμενο από Βιολογική Γεωργία...
... μας περιλαμβάνει γαλακτοκομικά προϊόντα όπως κρέμα και γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη βιομηχανία delicatessen και τη βιομηχανία τροφίμων.
Το κύριο προϊόν μας είναι το κλασικό ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα. Σε αυτόν τον τομέα θεωρούμαστε ειδικοί και είμαστε προμηθευτής Α της ευρωπαϊκής και διεθνούς βιομηχανίας σοκολάτας και γλυκισμάτων. Η περιεκτικότητα σε λιπαρά και η ξηρή...
... πιστοποιημένες halal ή kosher. Ειδικοί στη ζύμωση, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα συστατικών, όπως σκόνες για γιαούρτι, στραγγιστό γιαούρτι ή ακόμη και ζυμωμένες πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές: γέμιση για σοκολάτες, μους φρούτων και ξινές κρέμες επιδορπίων, καθώς και γέμιση για ζαχαροπλαστική, σάλτσες γιαουρτιού.
...το τυρί κρέμα, η ελαφριά κρέμα, το τυρί κρέμα, το edam και το gouda, - οι γραμμές παραγωγής γιαούρτης, - το γιαούρτι σε ρόφημα, οι γραμμές παραγωγής smeten και κεφίρ, - οι γραμμές παραγωγής κρέμας και βουτύρου, - οι γραμμές παραγωγής γάλακτος σε σκόνη και ορού γάλακτος σε σκόνη, - οι γραμμές παραγωγής παγωτού, οι γραμμές παραγωγής γαλακτοκομικών επιδορπίων, - οι μονάδες CIP (NEP), - οι Ψυχρές...
...παγωτού σε κουτάλι και επιδορπίων παγωτού, σας προσφέρουμε επίσης άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά τυριά, γιαούρτι, τυρί κρέμα, βούτυρο, φρέσκο βουτυρόγαλα, φρέσκο ωμό γάλα, γαλακτοκομικά επιδόρπια όπως ρυζόγαλο, πουτίγκα βανίλιας ή σοκολάτας, κ.λπ.
Σας προσφέρουμε ως οικογενειακή επιχείρηση εξαιρετική εξυπηρέτηση.
... γκάμας τελικών γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτια με θερμική επεξεργασία ή ανακατεμένα με στρώση σάλτσας φρούτου, τυρί κρέμα, κρέμες επιδορπίων κ.λπ. Ένας εξωτερικός δοσομετρητής επιτρέπει επίσης τη συσκευασία ό,τι θέλετε σε οποιοδήποτε δοχείο (π.χ.: μπουκάλι γάλακτος).Θα ήμασταν χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του συσκευαστή: σημαντική ταχύτητα...