...Η επιλογή μας από κομμάτια και κοπές βοείου κρέατος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και γεύση για κάθε μαγειρική ανάγκη. Από τους ζουμερούς μπροστινούς ώμους μέχρι τους τρυφερούς πίσω ώμους, παρέχουμε κοπές που καλύπτουν τις μαγειρικές σας ανάγκες. Ιδανικές για ψήσιμο, ψητό ή σιγοβράσιμο, οι κοπές βοείου κρέατος μας εξασφαλίζουν μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Κάθε κοπή επεξεργάζεται ώστε να...
...Ένα για πολλούς σκοπούς: Ισχυρή μηχανή αποδερματισμού για μεγάλα και μικρά κομμάτιαβοδινού, μοσχαρίσιου, χοιρινού, γαλοπούλας, αλόγου και θηραμάτων. Η μηχανή αποδερματισμού AMS 533 προσφέρει ιδανικό πλάτος κοπής για την επεξεργασία μεγάλων κομματιών, όπως το βοδινό κομμάτι.
Πλεονεκτήματα
• Ισχυρή για τη μέγιστη απόδοση από τον μικρότερο χώρο εγκατάστασης
• Προϊόν-ειδικοί προαιρετικοί...
... της στα ξηραντήρια μας, αποξηραίνοντας απαλά αυτά τα όμορφα ολόκληρα κομμάτιακρέατος, αλατισμένα και πιπερωμένα στο χέρι. Αυτό το παραδοσιακό αποξηραμένο βοδινό κρέας Aubrac θα βγει από τα ξηραντήρια μετά από 3 έως 4 μήνες για να κοπεί σε λεπτές φέτες και να τοποθετηθεί στην Popine.
Προέλευση: Laissac, Aveyron
Βάρος: 60g
DLC: 90 ημέρες...
... αυστηρές οδηγίες Χαλάλ.
Γιατί να μας επιλέξετε;
Πιστοποίηση Χαλάλ: Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από αξιόπιστες αρχές Χαλάλ, διασφαλίζοντας ότι τηρούν τους ισλαμικούς διατροφικούς νόμους.
Πολυτελής Ποιότητα: Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα του κρέατός μας, προμηθευόμενοι μόνο τα καλύτερα κομμάτια από ζώα που εκτρέφονται σε ανθρωπιστικές συνθήκες.
Εγγύηση Φρεσκάδας: Το κρέας μας παραδίδεται...
...Η Φιλέτο είναι το πιο τρυφερό κομμάτι βοδινούκρέατος. Έχει επίσης λίγη λιπαρή μαρμπλινγκ, γεγονός που το καθιστά αγαπημένο για όσους αγαπούν το μπριζόλα αλλά προσέχουν την κατανάλωση λίπους. Για τους περισσότερους, μια μπριζόλα φιλέτο έχει λιγότερο λίπος από το αντίστοιχο βάρος ενός μηρού κοτόπουλου. Αν προσέχετε το βάρος σας αλλά έχετε επιθυμία για μια τρυφερή μπριζόλα, το φιλέτο είναι η τέλεια...
Η Agaras προμηθεύεται ζώα στη Λιθουανία, τη Λετονία, την Εσθονία και την Πολωνία. Η χωρητικότητα του σφαγείου είναι 40 βοοειδή/ώρα και 120 χοίρους/ώρα. 30-40 τόνοι σφάγιων αποσπώνται στην αίθουσα κοπής κρέατος ανά βάρδια. Η εταιρεία εξάγει το 66% των προϊόντων της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το ISO 14001:2004, το παγκόσμιο πρότυπο BRC για την ασφάλεια τροφίμων και πληροί επίσης τα κ...
... κατανάλωσης για προμήθεια για μακροχρόνιες συμβάσεις.
Επίσης, ζητάμε μια επιστολή προθέσεων (μορφές στην ιστοσελίδα) για να καταγράψουμε την παραγγελία σας και να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο και με την μεγαλύτερη ακρίβεια.
Και πολλά περισσότερα στον τομέα του κρέατος και των μοσχαριών, σας περιμένουμε στην ιστοσελίδα μας αναφοράς.
... κομμένα κομμάτιακρέατος με κατάλληλη γραμματική, κάτι που θα διευκολύνει σημαντικά τη δουλειά στην κουζίνα σας. Διενεργούμε επίσης λιανική πώληση σε εξειδικευμένα σημεία. Διαθέτουμε δύο εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος κοντά στην Κρακοβία, από όπου προμηθεύουμε τους πελάτες μας. Έχουμε δικές μας ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο μεταφοράς. Μπορούμε να παραδώσουμε οποιαδήποτε ποσότητα κρέατος στην επιλεγμένη από εσάς επεξεργασία. Σας προσκαλούμε να συνεργαστούμε!
... κομμάτι ωριμάζει με φροντίδα από δύο έως οκτώ εβδομάδες για να αποδώσει τη γεύση και την υφή του στο μέγιστο. Από πάνω, σε δρυ, οξιά ή ξύλινα τσιπ από βαρέλια γεούζ ή μπourbon, τα κομμάτια των πλευρών αποκτούν έτσι μια υποτυπώδη προστιθέμενη αξία στην ανοιχτή κουζίνα.
Ο Πέτερ είναι πολύ περισσότερος από απλώς ένας σεφ κρέατος. Είναι παθιασμένος με τα προϊόντα και τις τεχνικές παρασκευής και γι' αυτό πηγαίνει πέρα από την απλή προμήθεια. Σήμερα σερβίρει λαχανικά, φρούτα, βότανα, κοτόπουλα, χοίρους και αρνιά από δική του εκτροφή και εφαρμόζει εξαιρετικές τεχνικές για τις παρασκευές.
... διαμορφωθεί ένα εργαστήριο για την τμηματοποίηση και τη συσκευασία βοδινού, μοσχαρίσιου, χοιρινού και αρνίσιου κρέατος. Εδώ παράγονται επίσης κιμάς και παρασκευές κιμά, όπως λουκάνικα, χάμπουργκερ, βίνκεν, κ.λπ.
... ποιότητας (Limousin και Blanc-Bleu Belge) είτε νεαρά βοοειδή επιλεγμένα από το πρόγραμμα Premium μας, θα βρείτε πάντα ένα κατάλληλο προϊόν ποιότητας. Προσφέρουμε αυτά τα ζώα όχι μόνο σε κομμάτια αλλά και σε τεμάχια. Έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή πρώτων υλών, όπως για παράδειγμα, κομμένο γουλάς βοδινού, τμήματα 60/40, 70/30, 90/10 καθώς και πλευρές βοδινού και ταύρους και λίπος βοδινού.
Κατασκευαστές. Τεμαχισμός, φιλετάρισμα Κατεψυγμένου Κρέατος Χοίρου, Βοδινού και Κοτόπουλου. Αγοράζουμε τα Φρέσκα Κρέατα για τεμαχισμό και Υπερκατάψυξη, με τα οποία επιτυγχάνουμε Φρέσκο Κατεψυγμένο Κρέας. Διαθέτουμε μια ποικιλία άνω των 100 αναφορών τεμαχισμού σε ολόκληρα κομμάτια και φιλεταρισμένα, πωλούμε σε συσκευασίες των 2, 4 και 8 κιλών και έχουμε μικρότερες ειδικές συσκευασίες για...
Η σφαγή ζώων κρεατοπαραγωγής στις Παλιές Κομπιάλκες διοικείται από την Μποζένα Κεμπέι. Από την αρχή της δραστηριότητάς μας το 1992, ασχολούμαστε με τον επαγγελματικό σφαγιασμό βοοειδών, την αγορά ζωντανών ζώων και την πώληση κρέατος. Προσφέρουμε κρέας βοδινού και μοσχαρίσιου υψηλής ποιότητας. Διενεργούμε επίσης πωλήσεις, μεταξύ άλλων, τεμαχίων βοδινού και εντοσθίων, λιπαρών, μισών σφάγιων, σφαγίων μοσχαριών ή κρέατοςβοδινού σε κομμάτια. Λειτουργούμε με βάση το εφαρμοσμένο σύστημα HACCP.
... ψυγμένων, κατεψυγμένων και μαγειρεμένων προϊόντων βοδινού από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Αυστραλίας, Καναδά, Αργεντινής, Βραζιλίας, Χιλής, Παραγουάης, Ουρουγουάης, Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας. Η Towers Thompson είναι βασικός εισαγωγέας κρέατος αρνιού και προβάτου υψηλής ποιότητας από τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. Προσφέρουμε μια εκτενή γκάμα προϊόντων αρνιού και προβάτου υψηλής...
Η SKARE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής βοδινού και μοσχαρίσιου κρέατος στην Ευρώπη, με ανώτερη ποιότητα. Προτείνουμε μια ευρεία επιλογή από τα τυποποιημένα κομμάτια επιλεγμένου βοδινού και μοσχαρίσιου κρέατος. Με την προώθηση αυτών των κομματιών σύμφωνα με τη βασική μας φιλοσοφία, έχουμε καταφέρει να τα κάνουμε τεκμηριωμένη επιτυχία σε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένων των λιανικών πωλήσεων και...
Η Lemex ιδρύθηκε το 1990 και έχει έδρα το Λέσνο, στην Περιφέρεια Βιέλκοπολσκα. Συνεχίζουμε την μακρά παράδοση παραγωγής και εμπορίας χοιρινού, βοδινού και πουλερικού κρέατος. Η γκάμα μας αποτελείται κυρίως από κρέας Πολωνών αγροτών και το εξάγουμε σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ανατολικής Ευρώπης και της Ασίας.
Τα προϊόντα βοδινού που έχουμε ετοιμάσει για τους πελάτες μας περιλαμβάνουν...