... που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή εγκαταστάσεων διαχωρισμού. Η Corimpex Service διαθέτει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών φιλτραρίσματος για κρασιά υψηλής ποιότητας. Η κινητή υπηρεσία κατ' οίκον είναι μια καινοτόμος ιδέα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε να δοκιμάσει και να επωφεληθεί από τις σύγχρονες τεχνολογίες για την προετοιμασία του κρασιού μέσω: τανγκενσιακής φιλτραρίσματος, ταρταρικής σταθεροποίησης σε μεμβράνη (ηλεκτροδιάλυση), αυτοενίσχυσης των γλεύκων, αποαλκοολώσεως και μικροβιολογικής σταθερότητας.
Η Sfoggiatech είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή μηχανημάτων και βιομηχανικών εργαλείων για την παραγωγή γάλακτος και παραγώγων, κρασιού και ποτών, ελαίου, χημικών και καλλυντικών. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει ολοκληρωμένα έργα «κλειδιά στο χέρι» όπως οινοποιεία, τυροκομεία, γαλακτοκομεία, ζυθοποιεία, κριθαροποιεία, αίθουσες σιροπιών και άλλα. Οι επεξεργασίες που μπορούν να...
... μεμονωμένου κομματιού, χάρη και στη στενή συνεργασία που αναπτύχθηκε με έναν μικρό τεχνίτη της περιοχής που έχει υιοθετήσει πλήρως τη φιλοσοφία μας.
Οι μονάδες αποθήκευσης είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις, ως θήκες κρασιού και στην έκδοση βιβλιοθήκης, βολικές και ως θήκες αντικειμένων. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατόν πιο αρθρωτές, καθώς διαθέτουν ένα σύστημα που επιτρέπει την τέλεια σύνδεση...
...Από το 1978, η επιχείρηση Vitivinicola Il Colle είναι η φυσική εξέλιξη μιας οικογενειακής παράδοσης, που γεννιέται και αναπτύσσεται στο Σαν Πιέτρο ντι Φελέτο στην επαρχία Τρεβίζο, την καρδιά της παραγωγής του Conegliano Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG. Ήδη από τη δεκαετία του '20, οι ιδρυτές της επιχείρησης αφιερώνονταν στην παραγωγήκρασιού, μεταδίδοντας από γενιά σε γενιά σοφία, αξίες και γνώσεις που παρέμειναν αναλλοίωτες στο χρόνο. Σήμερα, το Il Colle είναι συνώνυμο της αδιαμφισβήτητης ποιότητας και σημείο αναφοράς στο τοπίο των τοπικών παραγωγών.
... διαφόρων προγραμμάτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διάρκεια του κύκλου για την επιθυμητή μείωση βάρους και/ή τη μέγιστη θερμοκρασία που πρέπει να διατηρηθεί στο περιβάλλον.
Προτείνουμε επίσης λύσεις για κλιματισμό βαρελιών και αποθηκών. Το λογισμικό Sordato Barrique έχει τη λειτουργία να διατηρεί σταθερές και ιδανικές συνθήκες για την ωρίμανση του κρασιού σε ξύλο.
Η εταιρεία Sordato srl είναι πιστοποιημένη κατά UNI EN ISO 9001:2008 από το 2012.
... σχεδιασμένες για να επιτρέπουν εξαιρετική ευελιξία στην επεξεργασία οποιουδήποτε τύπου προϊόντος, φιάλης και καπακιού. Η MBF προσφέρει επίσης προηγμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση και τη διαχείριση υπολογιστή των γραμμών εμφιάλωσης. Η αγορά της εκπροσωπείται από ιταλικές εταιρείες και κυρίως ξένες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κρασιού, των αποσταγμάτων και των τροφίμων γενικότερα. Η MBF καυχιέται για πολλές από τις πιο αναγνωρίσιμες αναφορές της, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους πιο καταξιωμένους εθνικούς πελάτες και γνωστές παγκόσμιες ομάδες.
...αφαιρώντας, για παράδειγμα, εκτεταμένες κρυσταλλικές εναποθέσεις που προκύπτουν από τη ζύμωση του κρασιού, χάρη σε μια σειρά αυτόματων προγραμμάτων καθαρισμού.
Τα προϊόντα πωλούνται στην Ιταλία, στην Ευρώπη και σε χώρες εκτός της ΕΕ, κυρίως στην Αφρική.
... κινητά εργαλεία που λειτουργούν χωρίς τη βοήθεια εξοπλισμού υποστήριξης και είναι κατάλληλες για μεσαία παραγωγικά παρτίδες, ιδιαίτερα κατάλληλες για επεξεργασία περιθωρίων, κοπή; οι Μηχανές κοπής δίσκων-περιθωρίων με κινητά εργαλεία, κατάλληλες για την παραγωγή δίσκων και δακτυλίων και χρησιμοποιούνται στον τομέα του κρασιού, των ελαίων και του καλαμποκιού για την κατασκευή δεξαμενών.
Η PB...
Η Algor ειδικεύεται στην παραγωγή δεξαμενών και αξεσουάρ από χάλυβα που προορίζονται για τον κόσμο του κρασιού και του ελαιολάδου. Η παραγωγή δοχείων για κρασί είναι η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας:
τα δοχεία κυμαίνονται από χωρητικότητα 65 έως 10.000 λίτρα. Κατόπιν αιτήματος, κατασκευάζονται επίσης δοχεία σύμφωνα με σχέδιο. Μαζί με την παραγωγή δοχείων για κρασί, η Algor είναι επίσης...
Ιδεοποίηση, παραγωγή και εισαγωγή ειδών και φυσικής συσκευασίας, κυρίως από λινάρι και βαμβάκι. Αφιερωμένο σε αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, του κρασιού και του ελαιολάδου, καθώς και της κοσμετολογίας, αλλά οι προωθήσεις μέσω ειδών από φυσικές ίνες μπορούν να αγγίξουν οποιονδήποτε τομέα. Πωλούμε είδη από απόθεμα και παράγουμε είδη κατόπιν παραγγελίας. Το απόθεμα περιλαμβάνει είδη για τη συσκευασία...
... κοπής. Η προηγμένη κατασκευαστική τεχνική αυτών των αντλιών τις καθιστά κατάλληλες για χρήση σε μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών: στη βιομηχανία κρασιού (κρασί, σταφύλια χωρίς κοτσάνι, μούστος, επαναφόρτιση σε οινοποιεία, τροφοδοσία φίλτρων, εμφιάλωση), στη βιομηχανία τροφίμων (κυρίως ελαιουργία και γαλακτοκομία), στη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία.
Η GIMAR είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στην παραγωγή συστημάτων για οινοποίηση και αποθήκευση. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με δεξαμενές από fiberglass και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην παραγωγή πατενταρισμένων δεξαμενών και συστημάτων οινοποίησης από ανοξείδωτο χάλυβα, καθώς και στον σχεδιασμό λύσεων ειδικά μελετημένων για μικρούς και μεγάλους παραγωγούς κρασιού.
... κόσμο της αμπελοκαλλιέργειας: την οικογενειακή επιχείρηση του Αλεσάντρο Μόττα, παραγωγό του Barbera d’Asti, Brachetto d’Aqui και Moscato d’Asti. Η οικογένεια του Αλεσάντρο Μόττα, από τη δεκαετία του '90, αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα αυτό: η παραγωγήκρασιού τους, που βρίσκεται στον δήμο του Καστέλ Ρόκερο, έχει επεκταθεί φτάνοντας να προωθεί την πώληση online μέσω της ιστοσελίδας τους. Έτσι...
Η AgriStore di Cosenza V. είναι ειδικευμένη στην πώληση του απαραίτητου εξοπλισμού για την παραγωγήκρασιού, μπύρας, τσίπουρου και σπιτικού ψωμιού. Διαθέτουμε, επίσης, εξοπλισμό για κηπουρική, επεξεργασία φρούτων, είδη οικιακής χρήσης και διάφορες άλλες κατηγορίες προϊόντων. Η AgriStore διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε δίκαιες τιμές, το μότο μας είναι η Ποιότητα στην Καλύτερη Τιμή. Είσαι...
... εταιρείας είναι ο τομέας του κρασιού και του ελαιολάδου, όπου η Auroflex διαθέτει προϊόντα υψηλής εξειδίκευσης.
Η Auroflex βρίσκεται στην Αλκάμο, στην επαρχία Τράπανι, και εκτείνεται σε επιφάνεια 2500 τ.μ. πλήρως καλυμμένη. Οι τεχνολογίες εκτύπωσης που χρησιμοποιεί η εταιρεία περιλαμβάνουν: φλεξογραφία, καινοτόμες ψηφιακές τεχνικές offset, εκτύπωση με μεταξοτυπία, θερμή εκτύπωση, κρύα εκτύπωση, χρυσό...
... αποκλειστικά με οργανικά και ανόργανα λιπάσματα και προστατεύεται με τη συνεχή εκρίζωση των ζιζανίων και τη βιολογική καταπολέμηση παρασίτων όπως η τσιμπούρι, ενώ τα υπολείμματα της κλάδευσης απομακρύνονται για να αποφευχθούν εστίες μολύνσεων. Η πρακτική αρχαίων τεχνικών και η υιοθέτηση σύγχρονων τεχνολογιών επιτρέπουν έτσι την παραγωγή ενός κρασιού που σε πολλούς τομείς είναι βιολογικό, το οποίο...
...Η Cantine Brusa Spa, τώρα Brusa 1888, είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται σε παράγωγα σταφυλιών και άλλα φρούτα συστατικά.
Το 2018, η εταιρεία σταμάτησε την παραγωγήκρασιού προκειμένου να αφιερωθεί αποκλειστικά στην επεξεργασία παραγώγων σταφυλιών.
Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει:
- συμπυκνωμένο χυμό λευκού/κόκκινου σταφυλιού,
- χυμό σταφυλιού NFC,
- ζάχαρη σταφυλιού...
... που αποτελείται από ικανούς άνδρες και γυναίκες με μακρά εμπειρία στον τομέα του κρασιού. Εδώ, ανάμεσα σε αγροικίες, τρούλους, εντυπωσιακούς ξηρούς τοίχους και μονοπάτια για τη μετακίνηση των ζώων, οι βέλτιστες κλιματικές συνθήκες ευνοούν την παραγωγή ευγενών ποικιλιών. Όπως ο Nero di Troia από τον οποίο προέρχεται ένα φωτεινό κρασί με ελαφριές φρουτώδεις αρώματα ή ο λεπτός Bombino Bianco. Και...
Ενοτεκά με περισσότερες από 1500 ετικέτες εθνικών κρασιών, διανέμουμε στη εστίαση και την ξενοδοχειακή βιομηχανία της Ρώμης, που βρίσκεται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Ρώμης, εμπορεύεται κρασί εδώ και περίπου 15 χρόνια. Παραγωγήκρασιού από τον Λάτσιο με τη δική της επιχείρηση που βρίσκεται στα Καστέλι Ρομάνι, ιστορική επιχείρηση που παράγει κρασί με δικά της σταφύλια εδώ και...
... CAPASONI και βαρελιών που προορίζονται για τη ζύμωση και τη συντήρηση του κρασιού. Το 1989 σημειώθηκε μια σημαντική στροφή, καθώς όλα τα εκτάρια που εκτείνονται πέρα από 150 εκτάρια μετατράπηκαν στη μέθοδο της Βιολογικής Γεωργίας.
Για την παραγωγή του: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO με τη βιολογική μέθοδο.
Η Τενουτά Λα Νοβέλλα είναι μια όμορφη φάρμα που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου της Κιάντι, με θέα στην αρχαία πόλη του Σαν Πόλο στην Κιάντι, στην καρδιά της τοσκάνικης υπαίθρου. Από την αρχή της δραστηριότητάς της, η παραγωγή έχει επικεντρωθεί σε γνήσια και βιολογικά προϊόντα. Σήμερα, η Τενουτά Λα Νοβέλλα παράγει ένα από τα πιο διάσημα βιολογικά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα της Τοσκάνης και τρεις ετικέτες κόκκινου κρασιού που προέρχονται από τις τυπικές ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται σε αυτές τις γαίες εδώ και αιώνες.
Πολλοί Ιταλοί ωριμάζουν τις ζωές τους στην αυλή τους σε μια πιο ιδανική ατμόσφαιρα ήλιου της Μεσογείου, που μετριάζεται από απαλές ροές δροσερού και γλυκού αέρα, απαραίτητες για την παραγωγή ποιοτικού κρασιού. Η σκηνή με τους λόφους και τους αμπελώνες είναι μαγευτικά όμορφη για να τη δει κανείς. Η Ιταλία κατατάσσεται τρίτη, μόνο πίσω από τη Γαλλία και την Ισπανία, όσον αφορά τις ποικιλίες...
...ηλεκτρονικών, κρασιού και ποτών, πλαστικών και σχολικών προϊόντων. Δημιουργούμε διάφορους τύπους κουτιών και λιθογραφημένων συσκευασιών, blister, εκθετών και γενικών κοπών από σκληρό και μικροκυμάτων χαρτόνι, εκτυπωμένα σε τετραχρωμία ή περισσότερα χρώματα, με εκτύπωση offset, υδατοδιαλυτή, UV και UV σερικογραφίας, πλαστικοποιημένα. Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε σχήματα παραθύρων, κυτταρίνη, θερμοτυπίες και ανάγλυφα.
Είμαστε περήφανοι που παράγουμε μόνο υψηλής ποιότητας Prosecco, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την προέλευση του κρασιού (DOC). Η Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης, γνωστή με το ακρωνύμιο DOC, είναι μια ιταλικής προέλευσης επωνυμία που χρησιμοποιείται στην οινολογία και πιστοποιεί την περιοχή προέλευσης και καθορίζει τη συλλογή σταφυλιών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή στην οποία είναι...
... Φρίουλι, την Καμπανία και τη Σικελία. Όλα τα κρασιά που διαχειρίζεται η Cantina M 13 παράγονται με τη χρήση φυσικών προϊόντων. Η εταιρεία ασχολείται επίσης με την εμφιάλωση κρασιού για λογαριασμό Ιταλών και ξένων παραγωγών, με δικό της και τρίτων σήμα.
... χρησιμοποιούνταν κυρίως ως πληρωμή σε είδος για τις 50 οικογένειες που εργάζονταν για αυτόν στην αγροτική επιχείρηση. Στα επόμενα χρόνια, η αμπελοκαλλιέργεια απέκτησε ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση και ξεκίνησε η παραγωγήκρασιού για πώληση στο κοινό. Μετά τη διαδικασία οινοποίησης και τις διαδικασίες στίλβωσης, ο παππούς Callisto συνήθιζε να ρίχνει τα στέμφυλα στο πηγάδι για...
Είμαστε αγρότες και λίγο τεχνίτες. Η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγήκρασιού δεν τα θεωρούμε απλώς μια δουλειά, είναι πάνω από όλα Πάθος, που μας εμπνέει πάντα με νέες ιδέες, προσφέροντάς μας πάντα σημαντικά συναισθήματα. Το να μπορέσουμε να συλλέξουμε κάθε αίσθηση και να την τοποθετήσουμε σε ένα απλό μπουκάλι είναι δυνατό μόνο χάρη στην μοναδικότητα αυτού του νέκταρ. Δεν θέλουμε απλώς να παράγουμε κρασί, αλλά να μοιραστούμε αυτά τα συναισθήματα.
Αμπελώνας VINCENZO TORTORA
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ…
Η οικογένεια Tortora ασχολείται με την παραγωγήκρασιού εδώ και πάνω από εκατό χρόνια… Η ιστορική επιχείρηση έχει τις ρίζες της σε μια μικρή κάβα όπου έγιναν τα πρώτα βήματα στην παραγωγή χύμα κρασιού και κρασιού σε μπουκάλι. Από τότε, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά μετά από σχεδόν εκατό χρόνια ιστορίας στον κόσμο του κρασιού, η Κάβα Tortora...
Φροντίζοντας την γύρω περιοχή, παράγουμε τρόφιμα που σέβονται την παράδοσή μας με τυπικά υλικά από την Πούλια. Καλύπτουμε μια γκάμα προϊόντων, από αρτοποιία μέχρι παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού, καθώς και χειροποίητη ζυμαρικά στα εργαστήριά μας. Εργαζόμαστε με διάφορους τύπους αλευριού: σιτάρι, καμένο σιτάρι, σιμιγδάλι, ολικής άλεσης σιμιγδάλι και κριθάρι, για να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής...