...
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, στεγνά, καθαρά και ξεπλυμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Περίοδος πώλησης: διαθέσιμα όλο το χρόνο.
Συσκευασμένα σε σακούλες δικτύου των 4, 5 και 10 κιλών.
Βάρος: 12-15 γρ.
Διαθέσιμα επίσης για χρήση εκτροφής (αναπαραγωγείς).
Αποστολές παλετοποιημένες σε όλη την Ιταλία και στην Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
...Η Mizuna Verde είναι ένα λαχανικό ανατολικής προέλευσης, πλούσιο σε βιταμίνες και πρωτεΐνες, με πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.
Πολύ παρόμοια με τη ρόκα ως προς το σχήμα και το χρώμα, συνοδεύει το κρέας λόγω της ελαφρώς πικρής γεύσης της.
Διαθέσιμη σε ταψάκι, σακούλα ή πολυστυρένιο διαφόρων γραμμαρίων.
...Δημιουργούμε γεύσεις για:
Φαρμακευτική σκόνη
Σιρόπια για τον βήχα
Φροντίδα του στόματος
Διαιτητικά τρόφιμα
Διατροφικά συμπληρώματα
χρήσιμα για να καλύψουν την ανεπιθύμητη γεύση.
Οι γεύσεις είναι διαθέσιμες σε υγρές, ξηρές με ψεκασμό και κοκκώδεις μορφές παράδοσης.
...Τα ανελέττι είναι η μορφή ζυμαρικών που προσδιορίζει καλύτερα την γαστρονομική παράδοση του Παλέρμο. Ιδανικά και ευέλικτα για κάθε είδους πρώτο πιάτο, σας τα προτείνουμε σε μια γνήσια συνταγή που χρησιμοποιεί σάλτσα ντομάτας και μπιζέλια. Αφεθείτε να σας κατακτήσει η γεύση της Σικελίας.
...Ο βιολογικός μας αναδευτήρας καφέ, εκτός από το ότι έχει μια κομψή μορφή που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ελαφρύνει το προϊόν και επομένως να μειώσει τα απόβλητα πρώτης ύλης, είναι μοναδικός στο είδος του, λόγω της συσκευασίας από χαρτόνι που εξασφαλίζει υγιεινή, χάρη στην εξαγωγή από πάνω. Αυτή η συγκεκριμένη συσκευασία είναι μια επιπλέον μορφή σεβασμού προς το περιβάλλον, καθώς η βιομηχανική...
...Είναι δυνατόν να προβλέψουμε εντός της ίδιας
τύπου μερίδων συνθέσεις με προϊόντα
διαφορετικών τροφών, προκειμένου να προσφέρουμε μια ποικιλία
κατάλληλη για χρήση για αρκετές ημέρες.
Κανονικά, η μερίδα τροφής αποτελείται από τρόφιμα
που μπορούν να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου για περισσότερο
ή λιγότερο χρόνο ανάλογα με τη σύνθεσή τους.
Η Parnisari Arms είναι σε θέση να παρέχει μερίδες...
... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
..."Εξερευνήστε τη μοναδική γεύση του F.LLI PETRUCCI Pecorino ficorum! Συσκευασία 2 κιλών από τυρί pecorino ωριμασμένο για 12 μήνες, παραγόμενο από τους αδελφούς Petrucci στις εξοχές του Λάτσιο. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, ιδανικό για συνδυασμό με αλλαντικά και μαρμελάδες για μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία."...
...Η Pasta De Cecco, διάσημη για την απαράμιλλη ποιότητά της. Εγγραφείτε στον ιστότοπό μας και ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα διαθέσιμων μορφών. Η Bell Italia Srl ειδικεύεται στο χονδρικό εμπόριο τροφίμων και στον ρόλο του διαδικτυακού χονδρέμπορου και εξαγωγέα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την ιταλική γαστρονομική αριστεία και σε πάνω από 10.000 άλλα προϊόντα από τις πιο αναγνωρίσιμες ιταλικές μάρκες.
...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΩΝΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
...είναι μια πανάκριση από ψίχουλα ψωμιού, χαρακτηριστική της ιαπωνικής κουζίνας, που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία τηγανητών τροφίμων, είτε μόνη της ως κανονική πανάκριση, είτε προστιθέμενη στην τεμπούρα.
Η Nipponia Panko παράγεται σύμφωνα με την παράδοση, χρησιμοποιώντας λευκό ψωμί που έχει παραχθεί ειδικά για να μειωθεί σε νιφάδες μεγαλύτερες ή μικρότερες και χωρίς την παρουσία κρούστας ψωμιού στο εσωτερικό του, για να παραχθεί μια πανάκριση χωρίς συγκρίσεις.
Χάρη στο μέγεθος των ψίχουλων ψωμιού που έχουν αλεστεί χοντρά, η πανάκριση θα είναι πιο ελαφριά, πιο ξηρή και πιο τραγανή.
...Το φοινικέλαιο είναι πάντα ένα από τα κύρια τρόφιμα στη χώρα μας. Η βιομηχανία καλλιέργειας φοινικιών παρέχει πολλές θέσεις εργασίας για τους Ινδονήσιους, εξασφαλίζοντας την επιβίωσή τους.
Από το 2011, έχουμε αναπτύξει ένα πρόγραμμα για τη βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας φοινικιών, σύμφωνα με το οποίο κάθε παραγωγός πρέπει να έχει μια εθνική πιστοποίηση που να διασφαλίζει το πρότυπο και τη...
... Bauer (10 γρ.) σε λίγο λάδι ή νερό στην κατσαρόλα, αποκτώντας έτσι τη βάση για να μαγειρέψετε τα επιθυμητά πιάτα. Στη συνέχεια, προχωρήστε στην προετοιμασία κρέατος, ψαριού, λαχανικών ή σαλτσών σύμφωνα με την προτιμώμενη συνταγή, ελέγχοντας την ενδεχόμενη ανάγκη για αλάτι προς το τέλος του μαγειρέματος.
...Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.pulimarketsrl.it για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα μας.
https://www.pulimarketdistribuzione.it/prodotti/...
...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ: ΦΛΕΒΕΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΩΝ ΚΑΝΝΟΛΙ, ΧΙΑΚΙΕΡΕΣ ΚΑΡΝΕΒΑΛΙΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ, ΦΡΟΥΤΑ ΜΑΡΤΟΡΑΝΑ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ CAVALLARO ΡΙΚΟΤΤΑ (παγωμένη ριγκότα 100% από πρόβατο) - ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΗΜΙΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ (ταρτάκια και βαρκάκια από ζύμη, κανόλι σφολιάτας, κ.λπ.) - ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ.
... απολαμβάνεις) και "tiella" (τηγάνι). Αυτός ο τύπος ζυμαρικών είναι χαρακτηριστικός της Αμάλφι, όπου γεννήθηκε από τον σεφ Ενρίκο Κοσεντίνο το 1978, όταν, παρουσιάζοντας τα Scialatielli σε έναν γαστρονομικό διαγωνισμό, κέρδισε χάρη σε αυτά το βραβείο entremetier της χρονιάς.
Αντιστοιχία μεταξύ Φρέσκιας Ζυμαρικής και Ξηρής Ζυμαρικής:
Να κάνουμε την ποιότητα επιλογή για μια καλύτερη ζωή.
270 kcal/100g για τη Φρέσκια Ζυμαρική
350 kcal/100g για τη Ξηρή Ζυμαρική
Φρέσκια Μεσογειακή Ζυμαρική Made In Italy "Νάπολη"
Ψυγμένα Μεταφορικά Stef...
...καρπάτσιο κρέατος και ψαριού, ομελέτες και φριτάτες, προετοιμασία σαλτσών και σάλτσες, τοστ, μεζεδάκια για απεριτίφ, γαρνιτούρες, πίτσες και καλτσόνε.
Μέγιστη διάρκεια συντήρησης: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Διαθεσιμότητα: Γενικά πάντα διαθέσιμο.
Τρόπος συντήρησης: Αφού ανοιχθεί, καλύψτε με ελαιόλαδο, διατηρήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαύρη τρούφα Estivo (Tuber Aestivum); Ελαιόλαδο EVO; Αλάτι; Αρώματα; Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ.
κουτί 6 τεμαχίων...
...Κατεψυγμένο κοτόπουλο σε στήθος. Κουτί 10 κιλών, 7/10 κομμάτια ανά χαρτόκουτο, 1000/1400 γρ το καθένα. Πολύ ανθεκτική και συμπαγής συσκευασία. Για πληροφορίες και τιμές παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email.
1 χαρτόκουτο: 10 κιλά καθαρό
1 κοντέινερ 40 Reefer HC 2750 χαρτόκουτα: 27.5 τόνοι καθαρού βάρους...
...Αυτό το νόστιμο ιταλικό κουτί φαγητού περιέχει πράσινες ελιές από την Τσεριγκόλα, σαλάμι Φελίνο και τραγανά Ταράλλι. Ιδανικό για ένα νόστιμο ορεκτικό.
Αυτό το κουτί ορεκτικών περιέχει:
- Πράσινες ελιές Τσεριγκόλα σε λάδι 290g
- Σαλάμι Φελίνο σε κενό αέρος 300g
- Ταράλλι 100g...
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, παραγόμενο από την ψυχρή έκθλιψη ιδιόκτητων ελιών (ποικιλία Bosana). Συσκευασία Ho.Re.Ca. 250ml. Κάψουλα, καπάκι κατά της διαρροής για τη διατήρηση του ελαιόλαδου.
...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΣΗ, Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΨΙΛΙΚΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (2/4, 4/6 Ή 6/8 χιλιοστά). ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΛΥΚΩΝ, ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΜΠΑΡΕΣ Ή ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΚΩΝ. ΤΑ ΣΙΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΕΙΚΩΝ, ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ.
... του γάλακτος σε τυρί και ωρίμανση πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούνται στην περιοχή προέλευσης; επομένως μόνο γάλα και ιταλική παράδοση.
Για να παραχθεί μια μορφή βάρους περίπου 32-34 κιλών απαιτούνται 500 λίτρα γάλακτος που φτάνουν στο τυροκομείο μέσα σε 1-2 ώρες από την αρμεγή, το γάλα αφήνεται να ξεκουραστεί για 12-18 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων αποδεσμεύεται μέρος του λίπους, η μορφή που θα αφαιρεθεί έτσι ώστε το ημι-παχύ γάλα να μπορέσει να δώσει αυτό το εξαιρετικό τυρί μεγάλης ωρίμανσης, διατηρώντας τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.
...Τα confetti Maxtris είναι τα καλύτερα confetti που έχουν παραχθεί ποτέ στην Ιταλία και επιλέγονται για τις καλύτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Ιταλία και την Ευρώπη.
...Επιλογή αλεύρων που παράγονται από το Mulino Denti. Αλεύρια με διαφορετικά χαρακτηριστικά για διάφορες ανάγκες. Ζύμη για τάρτα, ζαχαροπλαστική και πρωινό, μεγάλα προϊόντα ζύμωσης. Αλεύρι για ναπολιτάνικη πίτσα.
...Ο λευκός τρούφος έχει την ικανότητα να αναπτύσσεται εντελώς αυθόρμητα στα βάθη ασβεστολιθικών εδαφών που βρίσκονται σε αεριζόμενες περιοχές και έχουν υγρανθεί και μαλακώσει από τις βροχές. Ο λευκός ιτιά, η λεύκα, η βελανιδιά, η οξιά και η βελανιδιά είναι μερικά από τα είδη δέντρων με τα οποία ζει σε συμβίωση για να αντλήσει θρεπτικά συστατικά.
...Η ζυμαρική επίσης αποξηραίνεται αργά σε χαμηλή θερμοκρασία, για να διατηρηθούν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και οι θρεπτικές ιδιότητες.
Τα Κοχύλια είναι μια ζυμαρική που έχει υποστεί χύτευση σε ορείχαλκο, με χειροποίητη επεξεργασία.
Χρόνος μαγειρέματος 9 /11 λεπτά...