...Μίγματα που έχουν μελετηθεί για το πασπάλισμα. Ιδανικά για την επίλυση προβλημάτων πρόσφυσης της ζύμης στις επιφάνειες, επιτάχυνση της επίπεδης ζύμης, αύξηση της τραγανότητας του τελικού προϊόντος, μείωση των προσκολλήσεων της ζύμης στον φούρνο.
Έχουν αναπτυχθεί οι εξής εκδόσεις:
- LASPOLVERA: με αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου εμπλουτισμένο με σιμιγδάλι ρυζιού και αλεύρι καλαμποκιού.
- LASPOLVERA P1: με αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου και αλεύρι μαλακού σίτου τύπου ‘0’.
10KG...
...Οι αλεύριες μας από βρώμη προέρχονται από την άλεση νιφάδων βρώμης, μια διαδικασία που προσφέρει υψηλή πεπτικότητα του προϊόντος και το καθιστά κατάλληλο για παρασκευές στην κουζίνα ως υποκατάστατο της κανονικής λευκής αλεύρι, για συνταγές τόσο γλυκές όσο και αλμυρές.
Όλες οι αλεύριες μπορούν να γίνουν παρασκευές για pancakes.
...Η φρέσκια γεμιστή ζυμαρικά μας περιέχει κρέας, αποξηραμένο ζαμπόν, ρικότα και σπανάκι, μανιτάρια πορτσίνι, όλα τυλιγμένα σε ένα λεπτό και ελαφρύ φύλλο φτιαγμένο από αλεύρι και αυγά από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής.
...Παρασκευάζεται από την άλεση σκληρού σίτου ποικιλίας "Cappelli" που παράγεται από αγροτικές επιχειρήσεις της περιοχής της Πούλια. Το αλεύρι προέρχεται από την αφαίρεση (εξαγωγή της πίτας και του πίτουρου από το αλεύρι μέσω του κοσκινίσματος) της λεπτής και χοντρής πίτας.
Ο "Senatore Cappelli" είναι ένα αρχαίο και βιολογικό σιτάρι, ανώτερο σε θρεπτικές ιδιότητες από άλλους τύπους σιταριού...
Η εταιρεία είναι παρούσα στην αγορά εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, ιδρύθηκε από τον παππού μου γύρω στα χρόνια του 1920, διαχειρίστηκε πρώτα από τον πατέρα μου και από το 1998 από εμένα, έτος κατά το οποίο άλλαξα την επωνυμία της, επιστρέφοντας στην αρχική της ονομασία. Έτσι, είμαστε στην τρίτη γενιά στη διαχείριση του χονδρεμπορίου μας και έχουμε πελατεία που αποτελείται από μπαρ, πιτσαρίες, ...
...Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιά μπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια.
Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη.
Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη για τρόφιμα.
... plin» και «valgranotti» με «Castelmagno». Ετοιμάζονται αποκλειστικά με φυσικά συστατικά όπως νιφάδες πατάτας, αλεύρι σίτου "00", σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αυγά και επιλεγμένα κρέατα. Καταψύχονται άμεσα και φτάνουν σε θερμοκρασία -18°C, χωρίς κανένα είδος συντηρητικού, εξασφαλίζοντας ένα γνήσιο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μεταξύ των νέων προϊόντων θα βρείτε: Κατεψυγμένες σάλτσες έτοιμες προς χρήση και κατεψυγμένη κρέμα λαχανικών έτοιμη προς χρήση.
Στις γαίες της Ρομάνια, πλούσιες σε παραδόσεις, πάθη και γεύσεις, γεννήθηκε το Pastificio La Fenice, όπου η χρήση πρώτων υλών για την παραγωγή είναι θεμελιώδους σημασίας για τη διατήρηση της ποιότητας. Μεταξύ των πιο σημαντικών και πιο χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών είναι το πιστοποιημένο αλεύρι Ρομάνια και η σιμιγδάλι από την Άλτα Μούρα, το Parmigiano Reggiano και το Grana Padano, και οι δύο ΠΟΠ...
... Μπισκοτοποιίες με σιλό ή δεξαμενές που περιέχουν υλικά όπως: αλεύρι, ζάχαρη, σιμιγδάλι, σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, καφέ, μαγιά, κρασί κ.λπ. που προκειμένου να εφαρμόσουν τον Κανονισμό ΕΚ 852/04 απαιτούν μια εξειδικευμένη και αναγνωρισμένη παρέμβαση για την πιστοποίηση της ολοκληρωμένης απολύμανσης των σιλό τους.