... εδάφη στην περιοχή του Κρασνοντάρ, Ρωσία. Χρησιμοποιούμε ήπια τεχνολογία που σημαίνει 2 φορές λιγότερα λιπάσματα και μυκητοκτόνα. Το ρύζι ARATAY περιέχει x50 αντιοξειδωτικά σε σύγκριση με το λευκό ρύζι. Το αλεύρι ρυζιού διατηρεί όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του μαύρου ρυζιού. Μετατρέπει οποιοδήποτε ψημένο προϊόν σε σούπερ τροφή.
Παρασκευάζεται από: Μαύρο Ρύζι
Πιστοποίηση: HACCP
Μέγιστη Υγρασία (%): 1%
Λεπτότητα (%): 100%
Τύπος Επεξεργασίας: ωμό
Βαθμός: Τροφή
Διάρκεια ζωής: 18 Μήνες
Συσκευασία: ΣΑΚΟΣ
Βάρος (kg): 25 kg
Τύπος: Γενικής Χρήσης Αλεύρι...
...Η σπέλτη είναι μία από τις παλαιότερες και πιο σκληρές ποικιλίες σίτου. Ονομάστηκε "μαύρος χαβιάρι των δημητριακών" λόγω της δημοτικότητάς της και των μοναδικών της ιδιοτήτων. Η αλεύρι σπέλτης περιέχει διπλάσια ποσότητα πρωτεΐνης σε σύγκριση με τον συνηθισμένο σίτο. Για αυτόν τον λόγο, το ψωμί σπέλτης είναι ιδιαίτερα θρεπτικό. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ...
...Η αλεύρι καρύδας είναι μια πλήρης πηγή διαφόρων θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλει στην υγιή πέψη και στην εξαιρετική απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων.
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 432 θερμίδες
Διάρκεια ζωής: 18 μήνες...
...Είναι ένα από τα πρώτα εξημερωμένα δημητριακά, καλλιεργούνταν στην αρχή της Νεολιθικής επανάστασης, περίπου 10.000 χρόνια πριν. Το σιτάρι χρησιμοποιείται ευρέως ως τροφή, βιομηχανικό και ζωοτροφές. Από τους κόκκους σιταριού παράγονται αλεύρι, δημητριακά, αλκοόλ και λάδι. Το αλεύρι τους χρησιμοποιείται στην παρασκευή ψωμιού, ζυμαρικών και γλυκισμάτων. Δημητριακά παράγονται από σιτάρι σιμιγδάλι...