...Στο τέλος της επεξεργασίας του τυριού, με τον υπόλοιπο βιολογικό ορό, παράγεται η βιολογική ρικότα.
Όπως και με τις άλλες ρικότες, ο ορός εμπλουτίζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα, το οποίο είναι θεμελιώδες για την παραγωγή μιας πιο μαλακής και κρεμώδους ρικότας. Εξαιρετική φυσική, ή πολύ νόστιμη με προσθήκη σοκολάτας, ζάχαρης ή ρούμι. Στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή εξαιρετικών γλυκών ή τάρτες, αλλά και νόστιμων αλμυρών πιάτων όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι. Θερμοσφραγισμένο δοχείο βάρους περίπου 2,00 κιλών.
...Η αριστεία της ρικότα, των τυριών από πρόβατο και κατσίκι, χειροποίητα απόγάλα που προέρχεται μόνο από το σικελικό ζωικό κεφάλαιο και σύμφωνα με τις αρχαίες περιφερειακές παραδόσεις.
...Η Ρικότα Σάρντα μας, ένα προϊόν εξαιρετικής βιοδιατροφικής αξίας και γεύσης. Παράγεται από την ανακύκλωση του υπολείμματος ορού από την επεξεργασία τυριών απόπρόβειογάλα και αλατισμένο ξηρά, αυτή η ρίκοτα έχει ημι-σκληρή υφή, ομοιόμορφη και λευκού χρώματος, με ελαφρώς αλμυρή γεύση.
Είναι ένα τυρί που εκπλήσσει με την ευελιξία του: ιδανικό για όσους ακολουθούν μια ελεγχόμενη διατροφή χάρη στη...
Παράγουμε Fior di Latte, μοτσαρέλα απόγάλα βουβάλου, τυριά απόπρόβειο, κατσικίσιο και αγελαδινό γάλα, ρικότααπόπρόβειο και κατσικίσιο γάλα, ρικότα βουβάλου και γιαούρτι από αγελαδινό, βουβάλου και κατσικίσιο γάλα.
... γάλαπρόβειο, τη ζαχαρωμένη πρόβεια ρικότα ιδανική για γαρνίρισμα κανόλι, τυριά μαλακής ζύμης μεικτά πρόβειο/βοοειδές, εκτός από τα παραδοσιακά τυριά πεκορίνο. Για επαφές: email: casafadda1886@tiscali.it Τηλ: 079885031 φαξ: 079885205...