...Από τις Crepole που είναι φτιαγμένες με ζύμη από πολέντα, έχουμε κατοχυρώσει τους Crepolini που παρασκευάζονται κόβοντας τις Crepole σε λωρίδες περίπου 2 εκ. και τις βάζουμε να αποξηρανθούν στον φούρνο στους 280 βαθμούς, καλυμμένες με χοντρό αλάτι. Βγαίνουν μια μορφή μπισκότου που μπορείς να τσιμπολογάς οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εξαιρετικά για απεριτίφ, για συνοδευτικά σε σαλάτες, κ.λπ.
... πιάτα και ριζότι θαλασσινών, αλλά και απλωμένο σε γαρίδες, καραβίδες, ξιφία, σπινιά και ζεστά φρυγανισμένα ψωμιά, πολέντα και κατά το ψήσιμο πατατών τηγανητών και φούρνου.
Κρέμα Λάρδου – Συστατικά: ΛΑΡΔΟ ΚΟΛΩΝΑΤΑ IGP, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα. Επεξεργασμένο κρύο. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.
...σελήνιο, κάλιο, φώσφορο, χαλκό και ψευδάργυρο. Το βιολογικό ωμό φαγόπυρο είναι ιδανικό για την παρασκευή σούπας και ζωμών με λαχανικά, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή ειδικών ζυμαρικών όπως τα πιτσοκέρια ή η πολέντα ταράγνα. Με το ωμό φαγόπυρο είναι επίσης δυνατό να παρασκευαστεί εξαιρετικό ψωμί. Οι σπόροι του απολεπισμένου φαγόπυρου δεν χρειάζονται μούλιασμα, αρκεί να τους ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό και να τους βράσετε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (αναλογία: 1 μέρος φαγόπυρο και 2 μέρη νερού) για 20-30 λεπτά μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το νερό.
...Ciliegiolo... μια διαφορετική γεύση από την Τοσκάνη. Οπτικά, έχει έντονο κόκκινο χρώμα σχεδόν αδιαπέραστο, φρουτώδες, με ευχάριστες νότες μαρμελάδας κερασιού, ώριμου βατόμουρου, ελαφρώς μπαχαρικών, λευκού καπνού, και κυρίως μαύρου πιπεριού. Στη γεύση, είναι πλούσιο, ισορροπημένο, αρμονικό, κομψό και λεπτό, με αξιόλογο το βελούδινο τανίνι.
Ένα εξαιρετικό κρασί, μπορεί να συνοδευτεί με θηράματα, όπως ένα πλούσιο αγριογούρουνο σε σάλτσα με πολέντα και ωριμασμένα τυριά, όπως ένα ωριμασμένο τοσκάνικο πεκορίνο.
Πώληση πελλετ και ξυλείας για θέρμανση σε παλέτες με παράδοση στο σπίτι και χειροποίητο αλεύρι από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Διαθέτουμε πιστοποιημένα πελλετ A1 και A2 υψηλής ποιότητας και ξηρή ξυλεία για καύση σε παλέτες όλο το χρόνο. Η παράδοση στο σπίτι των παλετών πελλετ ή ξυλείας γίνεται γρήγορα στις περιοχές της Βιτσέντζα και της Βερόνας. Επιπλέον, ο Μύλος Fratelli Campagnaro παράγει μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα αλεύρια για την αρτοποιία και την παρασκευή της παραδοσιακής πολέντα Βιτσέντζα, επεξεργαζόμενα με τρόπο που αναδεικνύει στο μέγιστο τις γεύσεις.
παραγωγή και πώληση κρασιών DOCG και κρασιών για το τραπέζι, αφρώδη κρασιά με κλασική μέθοδο και brut, passito, πολέντα και γαλέτες από αρχαία καλαμπόκια του Πιεμόντε, μέλι, μαρμελάδες και σάλτσες παραγωγής μας, σοκολατάκια με passito, δημιουργία δώρων και μπομπονιέρων, διοργάνωση εκδηλώσεων για ομάδες και σχολεία, εκπαιδευτική φάρμα...
...Εστιατόριο αλλά και μπαρ και ροστιτερία με πιάτα για να πάρετε μαζί σας. Εκτός από τα κλασικά πιάτα, φρασκαρέλι, πολέντα με μπακαλιάρο, τρίππα μοσχαριού και φασόλια με δέρμα. Ιδρύθηκε το 2007 από την Agnese και τον Mario, οι οποίοι προσφέρουν παραδοσιακή κουζίνα από τη Ματσεράτα όπου οι γεύσεις του παρελθόντος αναδεικνύονται και γίνονται μοναδικές. Σε αυτά τα χρόνια, η Agnese και ο Mario έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητα και την τιμή, αποκτώντας μεγάλες ικανοποιήσεις στον τομέα του catering, στις γιορτές γενεθλίων, στους γάμους και στις βαπτίσεις. Γνήσιο, όπως να είσαι στο σπίτι!
Η Zini από το 1956 παράγει φρέσκια ζυμαρικά και κατεψυγμένες σάλτσες με προηγμένη τεχνολογία IQF. Η γκάμα φρέσκων ζυμαρικών περιλαμβάνει συνταγές γεμιστών ζυμαρικών, ζυμαρικών με αυγά, ζυμαρικών φούρνου, πολέντα και γκνιόκι, που είναι το καμάρι της εταιρείας, με ετήσια παραγωγή άνω των 6 εκατομμυρίων κιλών. Η Zini διαθέτει επίσης μια σειρά από κατεψυγμένες σάλτσες σε νιφάδες, διαθέσιμες στις κύριες συνταγές της ιταλικής παράδοσης.
...ΣΑΛΤΣΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ
Η Ιδέα
Δημιουργία σαλτσών "έτοιμων προς χρήση" για να ετοιμάσετε σε λίγα δευτερόλεπτα τα πιο δημοφιλή πιάτα των παράκτιων περιοχών της Μεσογείου όπως: Ζυμαρικά, Ριζότο, Πίτσα, Μπρουσκέτες, Κους Κους, Σούπες, Βελουτέ και Πολέντα.
Η Παράδοση
Χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο παλιές πρώτες ύλες της μεσογειακής κουζίνας όπως: Ψάρι από τη Μεσόγειο FAO 37, Ελαιόλαδο...