Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Η Sorrento Giardini είναι μια εταιρεία με βαθιές ρίζες στην ιταλική αγροτική παράδοση και μια προσοχή στις σύγχρονες βιώσιμες πρακτικές. Ιδρύθηκε από τον Vincenzo το 1998, η εταιρεία αντιπροσωπεύει τον καρπό γενεών αφοσίωσης στην τέχνη της καλλιέργειας εσπεριδοειδών, στενά συνδεδεμένη με την ομορφιά και τη γονιμότητα της Κωστέρας Σορέντο. Οι καλλιέργειές μας εκτείνονται σε περίπου 150 εκτάρια κατά...
...RUM FAROL είναι ένα παραδοσιακό απόσταγμα με βάση τη μελάσα, που ωριμάζει σε βαρέλια πρώην Porto Tawny.
Στο μάτι φαίνεται κεχριμπαρένιο, ελαφρώς χαλκό.
Η μύτη εκπλήσσεται από μια γλυκιά μυρωδιά κερασιού, οι φρουτώδεις και επίμονες νότες θυμίζουν κρασί Port.
Η γεύση αποκαλύπτει ένα καπνιστό και ξυλώδες άρωμα, αρχικά ξηρό που γίνεται τρυφερό.
RUM FAROL είναι ένα εξαιρετικό τεχνίτη Rum με...
...Ανακαλύψτε το νόστιμο VALMARONE Lambrusco Emilia IGT ξηρό, σε φιάλη 75 cl. Με έναν από τους καλύτερους δείκτες ξηρότητας στην αγορά, αυτό το κρασί είναι ιδανικό για να συνοδεύει γεύματα με κρέας, τυριά και επιδόρπια. Απολαύστε τη μοναδική του γεύση, πλούσια σε φρουτώδεις και ταννικές νότες.
...Έντονο χρώμα άχυρου κίτρινο με πράσινες αντανακλάσεις, έχει φρουτώδη και λουλουδάτη γεύση με νότες μήλου. Η σωστή ισορροπία μεταξύ οξύτητας και σακχάρων καθιστά αυτό το αφρώδες κρασί πολύ λεπτό και έντονο.
Περιοχή: Βενετία
Τύπος: Αφρώδες κρασί...
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την οινοποιία μας, Belagaio. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και το κρασί που παράγουμε προέρχεται αποκλειστικά από σταφύλια που συλλέγονται στους αμπελώνες μας. Αυτό μας επιτρέπει να έχουμε έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων μας σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στην καρδιά αυτής της υπέροχης περιοχής,...
...Χρώμα: Στραγγιστό κίτρινο με αχνές πράσινες ανταύγειες
Άρωμα: Ευρύτατα εξωτικά αρώματα εμπλουτισμένα με λεπτές ανθικές νότες.
Γεύση: Ισορροπημένο μεταξύ γλυκύτητας και οξύτητας, προσφέρει ένα άμεσο και πολύ ευχάριστο κρασί.
Αποθήκευση και σερβίρισμα: Οι φιάλες θα πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον, μακριά από φως και πηγές θερμότητας. Σερβίρετε σε θερμοκρασία μεταξύ 6-8°C. Συνιστάται ένα σχετικά μεγάλο ποτήρι σε σχήμα τουλίπας.
Συνοδεία: Ένα εξαιρετικά ευέλικτο κρασί που ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις, από το κλασικό απεριτίφ μέχρι ολόκληρο το γεύμα.
PODERI MORETTI, μια ιστορική επιχείρηση της Ιταλίας, φυσική εξέλιξη μιας οικογενειακής επιχείρησης, είναι αποτέλεσμα της ένωσης των οικογενειών Moretti και Occhetti, που είναι παρούσες στο Roero από τον XVII αιώνα.
Η καλλιέργεια της γης, και ειδικότερα η εκλεκτή παραγωγή κρασιού, ήταν πάντα οικογενειακή παράδοση, που μεταδόθηκε με περηφάνια από πατέρα σε γιο, μέσα στους αιώνες μέχρι τις μέρες μα...
...Τυπικό λευκό κρασί από τη βορειοανατολική Ιταλία; γνωστό σε όλο τον κόσμο ως απεριτίφ και ως εξαιρετικό κρασί για συνοδεία ζυμαρικών, ψαριών και πίτσας. Είναι πολύ γνωστό και αγαπητό από τους Αμερικανούς και τους Άγγλους.
...Βιτίνιο: 60% Μερλό, 40% Καμπερνέ Σαβινιόν | Χρώμα: κόκκινο ρουμπινί, με βιολετί ανταύγειες και τείνει προς το γρανάτη με την παλαίωση | Οσμή: κρασί μεγάλης κομψότητας. Ανιχνεύονται φρουτώδεις αρώματα όπως το μύρτιλο και η βατόμουρο, με καβουρδισμένες και βανιλιές νότες υψηλής ποιότητας | Γεύση: στο στόμα παρουσιάζεται ξηρό, ζεστό και γεμάτο. Οι τανίνες είναι αισθητές, αλλά με απαλό τρόπο χάρη στη διάρκεια παραμονής σε βαρέλι.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ: Εξαιρετικό κρασί με ψητά κρέατα, ιδιαίτερα χοιρινό, αρνί και κατσίκι. Συμπληρώνει καλά την κυνηγετική τροφή. Κρασί και για διαλογισμό.
...Ποικιλία: 100% Negroamaro. Περιοχή παραγωγής: Σαλέντο, μεταξύ των επαρχιών Μπρίντιζι και Λέτσε. Παράγεται από τη ζύμωση σε ανοξείδωτο χάλυβα σταφυλιών Negroamaro, είναι ένα ξηρόκρασί με επίμονο γευστικό προφίλ.
Στη μύτη αναδύονται αρώματα από κόκκινα φρούτα όπως φραγκοστάφυλο, μαύρη μουριά, βατόμουρο και κεράσι, καθώς και βαλσαμικά στοιχεία από τη μεσογειακή βλάστηση.
Χάρη στη δομή των τανινών...
... cannonau με έντονο κόκκινο ρουμπινί χρώμα και γρανάτες ανταύγειες, έχει μακρύ μπουκέτο, ιδιαίτερης φινέτσας, με νότες από μαρασκίνο και μούρα, στην γεύση παρουσιάζεται ευρύ, ξηρό, φρέσκο, μακρύ.
- Ο Lakana, που πήρε το όνομά του από την περιοχή όπου βρίσκονται οι αμπελώνες, διαφέρει από τον Mamuthone ως προς τον τύπο επεξεργασίας, καθώς μετά την πρώτη ζύμωση σε ατσάλινα σιλό ακολουθεί μια άλλη σε δρύινες βαρέλες.
- Ο Ilisi, είναι ένα βαρελάτο κρασί, ωριμασμένο σε δρύινες βαρέλες για 12 μήνες.