...Αυτό το κρασί είναι το πιο αντιπροσωπευτικό της κτήματός μας και αντικατοπτρίζει τον δεσμό που υπάρχει μεταξύ της ποικιλίας σταφυλιού Sangiovese και της περιοχής του Μονταλτσίνο. Το μαρμαρυγμένο έδαφος πλούσιο σε μεταλλικά άλατα προσδίδει σε αυτό το κρασί το χαρακτηριστικό του άρωμα και τη δομή του.
... της Τοσκάνης: "Η Βερνατσία του Σαν Τζιμινιάνο". Φτάνοντας στο Σαν Τζιμινιάνο, θα εξερευνήσετε τους γοητευτικούς μεσαιωνικούς δρόμους του, θα επισκεφθείτε το παλιό κέντρο αυτής της υπέροχης πόλης όπου παράγεται το διάσημο κρασί Κιάντι. Κάντε μια στάση για γευσιγνωσία κρασιού και τοπικών προϊόντων σε μια όμορφη κάβα: 10 διαφορετικοί τύποι κρασιού και ελαιόλαδου, στη συνέχεια επισκεφθείτε την κτήμα...
... κρασί που παράγεται από την επιχείρηση.
Η επιχείρηση αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο, περίπου έξι εκταρίων. Δύο εκτάρια αμπελώνα χρονολογούνται από το 1960 και, σύμφωνα με τις συνήθειες της εποχής, φυτεύτηκε το Cesanese di Affile κατά περίπου 90% και το υπόλοιπο 10% με Passerina del Frusinate. Ένα άλλο ενάμισι εκτάριο αμπελώνα αναφυτεύτηκε το 2012, αποκλειστικά με Cesanese di Affile, με κλήματα προερχόμενα από τους αρχαίους αμπελώνες. Στα υπόλοιπα δύο και μισό εκτάρια υπάρχουν περίπου 300 ελαιόδεντρα Multicultivar.
... πουρές, σάλτσες, πατέ και σάλτσες. Τα ζυμαρικά μας είναι επίσης εμπλουτισμένα με λεμόνι, πορτοκάλι, μελάνι σουπιάς, ντομάτα, κουρκουμά, σπανάκι, τηρώντας την παράδοση στις πιο ζητούμενες μορφές. Οι μορφές περιλαμβάνουν τριέ, σάγκε, ορεκίττε, μακαρόνια, φύλλα ελιάς, τα σαλέντινα και ανελίνι. Για το κρασί έχουμε αναγνώριση DOC και IGP, εκτός από το ότι ανήκουμε στις κατηγορίες των ευγενών κρασιών για ορισμένες κατηγορίες.