...Μείγμα αλεύρου σίτου τύπου '1' με χαμηλή επεξεργασία, σιμιγδάλι ρυζιού, καβουρδισμένο αλεύρι σόγιας με υψηλή απορροφητικότητα (το μείγμα απορροφά πάνω από το 80% νερού).
Φυσική ζύμωση με προζύμι στο μείγμα.
Είναι ιδανικό για την παραγωγή πίτσας ρωμαϊκού τύπου, με αερώδη, τραγανή και ελαφριά υφή, με λεπτή γεύση που αναδεικνύει την επικάλυψη και τη γεύση.
10 KG...
...Μικρές και νόστιμες χειροποίητες τάρτες απόζύμη, γεμιστές με μαρμελάδα βερίκοκου. Οι τάρτες Forneria Veneziana παρασκευάζονται με ΑΛΕΥΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ και χωρίς τη χρήση αλεσμένων αλευριών. Σε αυτή την εκδοχή είναι επίσης χωρίς γάλα και παράγωγα. Η ΖΥΜΗ είναι βασισμένη σε αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο καλαμποκιού και ρυζιού, και αυγά.
Μια γλυκιά ιδέα για μεγάλους και μικρούς, για...
...Από τις βάσεις μας από Crefola, ετοιμάζουμε τις Crepole sfogliate με ζύμηαπό πολέντα. Αρχαία συνταγή των παππούδων μας, σύμφωνα με την οποία, αφού ετοιμαστεί η πολέντα, την αφήνουμε πρώτα να κρυώσει και στη συνέχεια την ψιλοκόβουμε και προχωράμε να την ζυμώσουμε με αλεύρι, αυγά, γάλα και διάφορα άλλα υλικά. Ψημένες στο χέρι σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση.
...Πενέττε Τραφιλάτε
Το πάθος και η παράδοση είναι τα συστατικά της μεγάλης μας επιτυχίας που δίνουν ζωή στις γνήσιες σπεσιαλιτέ της Καμπανίας, μιας περιοχής γνωστής για την γαστρονομική της κουλτούρα και την απόλαυση της φρέσκιας χειροποίητης ζυμαρικής, φτιαγμένης με όλη την παράδοση του παρελθόντος.
Η διαδικασία της τραφιλάτουρας συνίσταται στο να περάσει η ζύμη που αποτελείται απόαλεύρι...
...ταβέρνες, γαστρονομικά καταστήματα, αγροτουριστικά καταλύματα και ιδιωτικές κατοικίες. Παράγει 8 Kg/h και ζυμώνει 3 kg κάθε φορά. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται: 4 εξωθητήρες. (ΟΧΙ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ) Η μηχανή ζυμαρικών εγγυάται τη μέγιστη υγιεινή καθώς τα μέρη που έρχονται σε επαφή με τη ζύμη, που είναι εύκολα αφαιρούμενα για καθαρισμό, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Μεταλλική...
...Η Φοκάτσια Μπαρέζε παρασκευάζεται από μια ζύμη που αποτελείται από τις εξής πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας: αλεσμένο σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αλεύρι μαλακού σίτου, λεκιθίνη σόγιας, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, λάδι ηλιόσπορου, αλάτι, μαγιά μπύρας, νερό, βελτιωτικό. Περιέχει γλουτένη και σόγια.
Γαρνιτούρα: ντοματίνια από λόφο, μαύρες ελιές, ρίγανη.
Επεξεργάζεται χειροποίητα, συσκευάζεται σε ATM και τοποθετείται σε πλαστική μεμβράνη για τρόφιμα.
...Επιλογή αλεύρων που παράγονται από το Mulino Denti. Αλεύρια με διαφορετικά χαρακτηριστικά για διάφορες ανάγκες. Ζύμη για τάρτα, ζαχαροπλαστική και πρωινό, μεγάλα προϊόντα ζύμωσης. Αλεύρι για ναπολιτάνικη πίτσα.
... διάρκεια από 10, 23 και έως 90 ημέρες, ώστε να είμαστε πιο κοντά στις ανάγκες του πελάτη. Οι τρεις γραμμές προϊόντων μας καλύπτουν, στη GDO και DO, τόσο τις πωλήσεις στην ελεύθερη εξυπηρέτηση όσο και τη χρήση στη γαστρονομία-αρτοποιία ως πρώτη ύλη για την παρασκευή πίτσας στο σημείο πώλησης. Στον τομέα του Catering έχουμε αναφορές που μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο διαφορετικές ανάγκες της αγοράς...