... βιολογικό τυρί.
Η επεξεργασία ακολουθεί φυσικά όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον φορέα πιστοποίησης, ο οποίος ελέγχει όλα τα στάδια του κύκλου παραγωγής μέχρι την τελική εμπορία του προϊόντος. Το επεξεργασμένογάλα είναι αυστηρά από καθαρό πρόβειο.
...Φρέσκο τυρί πεκορίνο αρωματισμένο με αχλάδι.
Βάρος: 350 γρ. Προϊόν συσκευασμένο σε κενό αέρος.
Χαρακτηριστικά: Η ζύμη είναι πολύ εύθρυπτη με έντονη γεύση αχλαδιού.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Ωρίμανση: περίπου 60 ημέρες. Σχήμα: σε μορφή μπολ.
Συστατικά: Παστεριωμένο γάλα αγελάδας, παστεριωμένο γάλα προβάτου, άρωμα αχλαδιού (ελάχιστο 1%), αλάτι, πυτιά, ζυμωτικά. Επεξεργασμένο με κρούστα από ελαιόλαδο. Η κρούστα δεν είναι βρώσιμη.
Τρόπος συντήρησης: Διατηρείτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Μέση ημερομηνία λήξης: 120 ημέρες.
...Το παλαιωμένο προβολόνε είναι ένα τυρί παλαιωμένο με ελαστική ζύμη, παραγόμενο αποκλειστικά από αγελαδινό γάλα, παραδοσιακά επεξεργασμένο και διαμορφωμένο στο χέρι και που ωριμάζει για περίπου 9 / 12 μήνες.
Παρουσιάζεται σε κίτρινο χρώμα με πολύ παχύρρευστη υφή, σκληρό εξωτερικά και με πολύ έντονη και λίγο πικάντικη γεύση, εξαιρετικό αν καταναλωθεί και σε φέτες ή συνοδευόμενο από ένα εξαιρετικό ποτήρι κρασί.
... διάρκεια των ετών, η γαλακτοκομική επιχείρηση έχει πραγματοποιήσει τις κατάλληλες επενδύσεις για να επιτρέψει μια ισχυρή αύξηση της παραγωγής Παρμεζάνας Ρετζιάνο: το 1960 με 107 μέλη, το επεξεργασμένογάλα ήταν 20.000 εκατοντάδες για μια παραγωγή 3.700 τυριών το χρόνο. Το 2005, τα μέλη γίνονται 24, το επεξεργασμένογάλα φτάνει τα 165.000 εκατοντάδες και οι μορφές 30.000 το χρόνο. Το 2017, τα μέλη είναι 16, το επεξεργασμένογάλα είναι 215.000 εκατοντάδες και οι παραγόμενες μορφές 36.000 το χρόνο.