...Το pecorino σε μορφή Rosso χωρίς λακτόζη είναι ένα φρέσκο τυρί που έχει υποστεί επεξεργασία με κρούστα από συμπυκνωμένη ντομάτα, σε σχήμα μπολ με βάρος περίπου 1,5 κιλά.
Διαθέσιμο σε ολόκληρη μορφή χύμα; συσκευασία κενό αέρος ολόκληρη 1,5 κιλά; κενό αέρος στη μέση 0,750 κιλά;
κενό αέρος σε τέταρτα μορφής 0,350 κιλά.
... μηχανικής διαδικασίας που ωστόσο δεν την απομακρύνει εντελώς (υπόλειμμα περίπου 5%).
Τα ψημένα φουντούκια Baldaiassa καβουρδίζονται καθημερινά με μέτριο βαθμό ψησίματος, που προσδίδει στον καρπό την αναγνωρίσιμη ισορροπημένη και έντονη αρωματική γεύση. Για να διατηρηθεί και να παραμείνει αναλλοίωτο με την πάροδο του χρόνου, συσκευάζονται κενό αέρος εντός 24 ωρών από την επεξεργασία.
Διάρκεια ζωής 12 μήνες.
... αέρος, σε πλαστικό τροφίμων.
ΛΗΞΗ: 6 μήνες.
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 0/4°C
Μέσες Διατροφικές Αξίες ανά 100γρ:
Ενέργεια 151KCal/633KJ
Λίπη: 2.6γρ εκ των οποίων κορεσμένα 0.75γρ
Υδατάνθρακες 0γρ εκ των οποίων σάκχαρα 0γρ
Πρωτεΐνες 32γρ
Αλάτι 3.9γρ...
Παραγωγή δικών μας μαξιλαριών σε κενό αέρος, από μαλλί, από ίνες, από πολυεστέρα με και χωρίς ελατήρια, από σιλικόνη, ανατομικά και ορθοκεφαλικά από λάτεξ; καλύμματα και καλύμματα στρώματος. Επεξεργασία φύλλων. Η Sofitex βρίσκει τις ρίζες της στο παλιό υφαντήριο του Emilio Poppi, ο οποίος ξεκίνησε μια χειροποίητη παραγωγή μαξιλαριών το 1960. Από το 1982, η εταιρεία καθοδηγείται από τους αδελφούς...
Η εταιρεία μας παράγει και καλλιεργεί εδώ και χρόνια τις ποικιλίες ρυζιού Carnaroli και Vialone nano, λειτουργώντας σε όλη την αλυσίδα τους (από τη σπορά, τη συγκομιδή, την ξήρανση, την αποθήκευση, την επεξεργασία και τη συσκευασία μέχρι την τελική πώληση) με σκοπό την παραγωγή ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Συσκευάζουμε σε μορφές ATM και κενό αέρος μέχρι 1 κιλό.
Συσκευάζουμε επίσης σε υλικά όπως πλαστικό, βιοδιασπώμενο και doy pack (τσάντα διατήρησης φρεσκάδας με ή χωρίς φερμουάρ ...
Η αποτύπωση είναι γνώση: η γνώση 3D είναι το κλειδί για την επεξεργασία οποιουδήποτε έργου με ακρίβεια, οικονομία και συνέπεια. Μόνο μια καλή αποτύπωση που προηγείται του έργου και διεξάγεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, μειώνει τις παραλλαγές κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης και τις επακόλουθες απρόβλεπτες καταστάσεις.
Με τις 3 Μορφές του 3D, αποτύπωση αέρος από drone, αποτύπωση με λέιζερ...
... έχουν ακόμη απογοητευτεί από τη δυνατή ζέστη, οι φραγκόσυκοι μεταφέρονται απευθείας στο εργαστήριο για να υποβληθούν σε επεξεργασία, να αποσπαστούν και να καθαριστούν. Αφού διαχωριστούν οι σπόροι, η σάρκα μειώνεται σε πουρέ για να καταψυχθεί αμέσως σε μορφή νιφάδων και στη συνέχεια αποθηκεύεται κενή αέρος σε πλαστικά δοχεία διαφόρων βαρών. Όλοι οι καρποί που προέρχονται από τα χωράφια μας...