... επεξεργασία, διατηρούν ανέπαφες τις αρωματικές και οργανοληπτικές τους ποιότητες. Αυτή η κατηγορία αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επιλογή για γαστρονομικές και βιομηχανικές εφαρμογές που εκτιμούν τη γεύση και το άρωμα της τρούφας χωρίς να απαιτούν την αισθητική ακεραιότητα του προϊόντος.
Ποιότητα Αρώματος: Έντονο άρωμα με νότες από φουντούκι, μανιτάρια και γη, χαρακτηριστικό του Tuber Uncinatum.
Ευελιξία...
...Η Burrata Pugliese είναι ένα φρέσκο και κρεμώδες τυρί, χαρακτηριστικό της ιταλικής τυροκομικής παράδοσης. Παρασκευασμένη από γάλα υψηλής ποιότητας, η burrata ξεχωρίζει για την μαλακή και βουτυρώδη καρδιά της, τυλιγμένη σε μια λεπτή φλούδα μοτσαρέλας. Αυτό το τυρί είναι ιδανικό για να απολαύσετε μόνο του ή συνοδευόμενο από φρέσκες ντομάτες και μια σταγόνα ελαιόλαδου, αναδεικνύοντας έτσι την λεπτή και μοναδική γεύση του. Η burrata είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική και εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία.
...Η συνάντηση των καλλιεργημένων μανιταριών και της ελιάς με την μαύρη τρούφα έχει δώσει ζωή σε μια εξαιρετική κρέμα με έντονη και αποφασιστική γεύση. Η αίσθηση του δάσους μόλις ανοίξει το βάζο πλημμυρίζει το περιβάλλον γύρω.
Συστατικά: καλλιεργημένα μανιτάρια (agaricus bisporus), ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.).
Συμβουλές: προτείνουμε την Κρέμα Τρούφας μας με κρέατα, τόσο λευκά όσο και κόκκινα, με αυγά, νόστιμη σε φέτες τοστ, σε μπρουσκέτες και κράκερ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως γέμιση για τορτελίνια και ραβιόλια.
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.