...Το Panettone είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα γλυκά.
Το Panettone Milano είναι μια κλασική επιλογή της ιταλικής παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής. Το πιο απλό από τα Panettoni, αλλά αυτό με το “Π” κεφαλαίο. Σταφίδες, γλυκά φρούτα και τα άλλα συστατικά κυριαρχούν: μαζί για μια τέλεια συνδυαστική γεύση και αρώματα.
Κωδικός: BOPA01
Βάρος: 750 γρ.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
... χαρακτηριστική γεύση. Ο πανετόνε συχνά συνδέεται με την περίοδο των Χριστουγέννων και εκτιμάται τόσο στην Ιταλία όσο και διεθνώς ως σύμβολο της παράδοσης και της ιταλικής τέχνης της ζαχαροπλαστικής.
συσκευασίες των 12, 1 παλέτα = 10 συσκευασίες, λήξη 30/04/25
Ελάχιστη παραγγελία: 30 παλέτες...
...Μεταξύ των μεσογειακών λιχουδιών, σίγουρα δεν μπορούν να λείπουν τα παστελάτα. Δοκιμάστε το ψάρι σπαθάρι σε ζύμη: μια λιχουδιά που μυρίζει θάλασσα και διεγείρει τον ουρανίσκο με τη γεύση του 100% σικελικού. Θα σας μεταφέρει κατευθείαν στους γιορτινούς δρόμους του σικελικού street food.
... πράσινου-μπλε χρώματος, αποξηραμένη με κρύο και με άλλα επίπεδα φικοκυανίνης.
Διαλυτή και με χαρακτηριστική γεύση ουμάμι, δηλαδή αλμυρή και ελαφρώς "θαλασσινή", είναι κατάλληλη για χρήση σε ζύμες και παρασκευές τόσο γλυκές όσο και αλμυρές, από τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής μέχρι τα αρτοποιήματα, από το παγωτό μέχρι τα ζυμαρικά και τις ποτά.
... ζαχαροπλαστικής και τα εργαστήρια χειροτεχνίας, που τονίζει τη γεύση κάθε παρασκευής.
Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο που είναι χαρακτηριστική των αμυγδάλων καθιστά αυτή την αμυγδαλόψιχα επίσης μια εξαιρετική διατροφική επιλογή (φυσικά, λόγω της επικάλυψής τους με ζάχαρη, χωρίς να το παρακάνετε).
...Όλη η γεύση των αμυγδάλων της Σικελίας σε τραγανά κομμάτια νουγκατίνων.
Φυσικά συστατικά και μια παραδοσιακή διαδικασία που χρονολογείται από τον περασμένο αιώνα.
Διαθέσιμο επίσης σε άλλες παραλλαγές: Αμύγδαλα, φιστίκια, φουντούκια.
Διαθέσιμο επίσης για τη σειρά ζαχαροπλαστικής, χύμα.
Η Gelfruit Italia, που βρίσκεται στις παρυφές του Έτνα, προσφέρει στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά φυσικά προϊόντα που είναι ριζωμένα σε ένα αμόλυντο περιβάλλον. Η εξαιρετική γεύση των Σικελικών Αμυγδάλων, η λιχουδιά των Φουντουκιών μας, καθώς και η αναγνωρίσιμη γεύση των Σικελικών Φιστικιών καθιστούν κάθε προϊόν της βιομηχανίας ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας ιδιαίτερο και αυθεντικό. Η ευρεία...
Η MAISON DEL CELIACO είναι ένα εμπορικό σήμα μιας εταιρείας που έχει εξουσιοδοτηθεί από το Υπουργείο Υγείας για την παραγωγή τροφίμων ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ στον τομέα της Ζαχαροπλαστικής, Γαστρονομίας και Ζυμαρικών. Οι παραγωγικές μας αλυσίδες εκτείνονται από το ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ έως το ΦΡΕΣΚΟ και το ΞΗΡΟ. Τα προϊόντα είναι χειροποίητα χωρίς συντηρητικά, επομένως δεν έχουν όμοια σε γεύση και διατροφική αξία...
... ζαχαροπλαστικής.
Η IRCA προτείνει μια ποικιλία παρασκευασμάτων για ειδικά ψωμιά και εγγυάται την παραγωγή τελικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο άρωμα και τη γεύση των διαφορετικών τύπων ψωμιού που παράγονται.
Στην παρασκευή καθενός από αυτά τα παρασκευάσματα, έχουμε επιλέξει και συνδυάσει με εξαιρετική προσοχή και σοφία τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα για να αποκτήσουμε γεύσεις και αρώματα απλά μοναδικά και απαράμιλλα.
Η εταιρεία έχει αποκτήσει την πιστοποίηση ISO EN9001 και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες.
... λεπτομέρεια και κάθε φάση της επεξεργασίας χωρίς να παραλείπουμε τίποτα.
Οι γλυκές μας παραγωγές, στην πραγματικότητα, είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ αργής προετοιμασίας, μιας συνεχούς δέσμευσης και μιας μεγάλης αφοσίωσης, αλλά κυρίως της ισχυρής και σημαντικής μας πάθους, θεμελιώδη συστατικά για ένα μοναδικό προϊόν με αληθινή και αυθεντική γεύση, όπως επιτάσσει η παράδοση.
... προϊόντων σε σκόνη με βάση γαλακτωματοποιητές και ζελατίνες για την παρασκευή ζεστών ή κρύων παγωτών με γάλα ή φρούτα. Η σύνθεσή τους προσφέρει στο παγωτό απαλότητα, κρεμώδη υφή και εξαιρετική αύξηση όγκου.
Το Tuttacrema είναι μια σειρά κλασικών παστών κατάλληλων για να νοστιμίζουν παγωτά με γάλα και κρέμα, μους, κρέμες ζαχαροπλαστικής και ημι-παγωτά: ένα σύνολο από καθαρά συστατικά, προσεκτικά μετρημένα σύμφωνα με τις συνταγές της κλασικής παραδοσιακής βενετσιάνικης κουζίνας.
Η Albert srl έχει αποκτήσει πιστοποίηση του συστήματος ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN ISO 9001 το 1996.