... σε κελάρι, κοπήμεμαχαίρι και συσκευασία.
Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι.
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε θερμοκρασία δωματίου δεν υπάρχουν περιορισμοί. Εάν είναι συσκευασμένο κενό αέρος σε θερμοκρασία κάτω από 5ºC. Για κατανάλωση, η συνιστώμενη θερμοκρασία είναι 15º-18ºC.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση, ξεκούραση σε κελάρι.
Συστατικά: Ζαμπόν Gourmet Χρυσό και αλάτι.
Καθαρό Βάρος: 100 γρ.
...Ανοξείδωτο Ατσάλι – Λαβή POM – Στιγμιότυπο – Αλβεολωτό
Μαχαίρι για ζαμπόν με αλβεολωτή λεπίδα, πιο στενή και ευέλικτη, που επιτρέπει την κοπή λεπτών φέτων για καλύτερη γεύση του ζαμπόν, καθώς και την αύξηση της απόδοσης.
Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το ζαμπόν είναι να κόβετε λεπτές φέτες που λιώνουν στο στόμα, και αυτό επιτυγχάνεται με ένα μαχαίρι όπως αυτό, στενό και ευέλικτο. Η αλβεολωτή λεπίδα διευκολύνει την κοπή αποφεύγοντας να κολλήσει το ζαμπόν στη λεπίδα.
...Κατασκευάζουμε αυτόν τον τύπο σφραγίδων με τεχνολογίες όπως: CNC, κοπήμε υδροπίεση ή οσμωτικό μαχαίρι, μεταξύ άλλων, με βάση ένα σχέδιο ή ένα προηγούμενο δείγμα.
...Η Arcos σας προτείνει αυτό το αποκλειστικό πακέτο που περιέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνετε πραγματικοί δάσκαλοι στην τέχνη της κοπής του προσούτο. Η συσκευασία περιλαμβάνει μια πολύ ανθεκτική βάση προσούτο από μπαμπού, ένα πραγματικά ευέλικτο μαχαίρι προσούτο και ένα μαχαίρι σεφ, εργαλεία απολύτως απαραίτητα για την κατάλληλη κοπή του προσούτο.
Οι λεπίδες των μαχαιριών της σειράς...