Ισπανία, La Garriga
...Το ελαιόλαδο (aceite de oliva) είναι ένα λάδι που προέρχεται από την πίεση ελιών, του καρπού της ελιάς. Γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση και τα οφέλη του για την υγεία, το ελαιόλαδο είναι ένα θεμελιώδες μέρος της μεσογειακής διατροφής. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και αντιοξειδωτικά, και χρησιμοποιείται τόσο για μαγείρεμα όσο και για να ντύσει κρύα πιάτα.
Χαρτοφυλάκιο (141)
Ισπανία, Zaragoza
... στα πιάτα σας. • 100% Φυσικό και Καθαρό: Εξάγεται αποκλειστικά με μηχανικά μέσα, χωρίς πρόσθετα ή διυλισμένα, διατηρώντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς. • Πλούσιο σε Θρεπτικά Συστατικά: Υψηλή περιεκτικότητα σε ελαικό οξύ και φυσικά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε, που συμβάλλουν σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. • Υψηλή Ευελιξία: Ιδανικό τόσο για χρήση ωμού, σε σαλάτες, σάλτσες και μαρινάδες, όσο και για μαγείρεμα, τηγάνισμα ή ψήσιμο, διατηρώντας πάντα τη χαρακτηριστική του γεύση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ζητήσετε μια προσφορά.
Χαρτοφυλάκιο (15)
Ισπανία, Alfaro
... καθιστούν τέλειο για να αναδείξει σαλάτες, ψάρια και μεσογειακά πιάτα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιή λιπαρά οξέα, αυτό το λάδι όχι μόνο βελτιώνει τις συνταγές σας, αλλά είναι επίσης ευεργετικό για την υγεία.
Χαρτοφυλάκιο (19)
Ισπανία, Montoro
... από αιωνόβιες ελιές που καλλιεργούνται με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, στη Σιέρα Μορένα Κόρδοβας. Οι ποικιλίες αυτών των ελιών είναι οι Picual, Arbequina και Nevadillo Negro (η τελευταία είναι αυτόχθονη και μοναδική σε αυτές τις περιοχές). Το προκύπτον μείγμα έχει μελετηθεί από τους πιο αναγνωρίσιμους επιστήμονες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό το λάδι προσφέρει τις περισσότερες ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες (φυσικά αντιοξειδωτικά) που μπορεί να τριπλασιάσει την περιεκτικότητα άλλων λαδιών της ίδιας κατηγορίας.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης