Τουρκία, Izmir
... φυσικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, άρωμα, πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά αποκτάται με την αποθήκευση υπό ατμόσφαιρα αζώτου και την εμφιάλωση μακριά από το φως και το οξυγόνο. Οι δραστηριότητες ποιοτικού ελέγχου σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 σε όλες τις διαδικασίες από τη συγκομιδή μέχρι την κατανάλωση. Το ελαιόλαδο που παράγουμε υπό την επωνυμία OliveOilsLand®, η οποία είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής ελαιολάδου στην Τουρκία.
Ισπανία, La Garriga
...Το ελαιόλαδο (aceite de oliva) είναι ένα λάδι που προέρχεται από την πίεση ελιών, του καρπού της ελιάς. Γνωστό για τη χαρακτηριστική του γεύση και τα οφέλη του για την υγεία, το ελαιόλαδο είναι ένα θεμελιώδες μέρος της μεσογειακής διατροφής. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και αντιοξειδωτικά, και χρησιμοποιείται τόσο για μαγείρεμα όσο και για να ντύσει κρύα πιάτα.
Χαρτοφυλάκιο (141)
Ισπανία, Zaragoza
... στα πιάτα σας. • 100% Φυσικό και Καθαρό: Εξάγεται αποκλειστικά με μηχανικά μέσα, χωρίς πρόσθετα ή διυλισμένα, διατηρώντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς. • Πλούσιο σε Θρεπτικά Συστατικά: Υψηλή περιεκτικότητα σε ελαικό οξύ και φυσικά αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε, που συμβάλλουν σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. • Υψηλή Ευελιξία: Ιδανικό τόσο για χρήση ωμού, σε σαλάτες, σάλτσες και μαρινάδες, όσο και για μαγείρεμα, τηγάνισμα ή ψήσιμο, διατηρώντας πάντα τη χαρακτηριστική του γεύση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ζητήσετε μια προσφορά.
Χαρτοφυλάκιο (15)
Ισπανία, Alfaro
... καθιστούν τέλειο για να αναδείξει σαλάτες, ψάρια και μεσογειακά πιάτα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και υγιή λιπαρά οξέα, αυτό το λάδι όχι μόνο βελτιώνει τις συνταγές σας, αλλά είναι επίσης ευεργετικό για την υγεία.
Χαρτοφυλάκιο (19)
Ιταλία, Roma
Από τις αιωνόβιες ελιές των καλλιεργειών που καλλιεργούνται χωρίς καμία χημική επεξεργασία, εξάγεται κρύα το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδό μας με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, σεβόμενοι την παράδοση και τα πιο καινοτόμα πρότυπα ποιότητας. Η συγκομιδή των ελιών σέβεται τους σωστούς χρόνους ωρίμανσης. Μετά, εντός δύο ωρών ξεκινά η άλεση. Με αυτόν τον τρόπο, το λάδι διατηρεί όλες τις θρεπτικές του ουσίες, όπως οι πολυφαινόλες και άλλα φυσικά αντιοξειδωτικά, που τελικά προσδίδουν στο λάδι τη χαρακτηριστική γεύση της φρέσκιας πράσινης ελιάς.
Ισπανία, Montoro
... από αιωνόβιες ελιές που καλλιεργούνται με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, στη Σιέρα Μορένα Κόρδοβας. Οι ποικιλίες αυτών των ελιών είναι οι Picual, Arbequina και Nevadillo Negro (η τελευταία είναι αυτόχθονη και μοναδική σε αυτές τις περιοχές). Το προκύπτον μείγμα έχει μελετηθεί από τους πιο αναγνωρίσιμους επιστήμονες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό το λάδι προσφέρει τις περισσότερες ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες (φυσικά αντιοξειδωτικά) που μπορεί να τριπλασιάσει την περιεκτικότητα άλλων λαδιών της ίδιας κατηγορίας.
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης