... ελαστική ζύμη, ιδανική για παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές σχηματισμού.
Με την MAGRI FREE Napoletana, μπορείτε να φτιάξετε πίτσες και ψωμί με ελαφριά και αέρινη κρούστα και αρωματική γεύση, συγκρίσιμη με τα ψημένα προϊόντα που παρασκευάζονται με αλεύρι μαλακού σίτου αλλά 100% χωρίς γλουτένη.
Διαθέσιμο σε σακούλα με τετράγωνη βάση 1 κιλού, κουτί των 12 τεμαχίων.
... μεξικανικές καραμέλες κ.λπ. Το αλεύρι καλαμποκιού περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο και βιταμίνες του συμπλέγματος B. Η τεχνολογία ψυχρής άλεσης (t < 40°C) επιτρέπει τη διατήρηση των περισσότερων βιταμινών και μετάλλων.
Βάρος: 500 γρ.
...25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης είναι 25-27 °C για 10 λεπτά αργή, 7 λεπτά γρήγορη ζύμωση. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο). Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. Αποθήκευση 1 έτος σε δροσερό και ξηρό μέρος.
...Τα πατατάκια Pringles είναι μια δημοφιλής μάρκα σνακ από πατάτα, γνωστή για το μοναδικό της σχήμα και την τραγανή υφή της. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πατατάκια, τα Pringles παρασκευάζονται από ένα ζυμωτό μείγμα από νιφάδες πατάτας, άμυλο καλαμποκιού και διάφορα μπαχαρικά. Στη συνέχεια, η ζύμη πιέζεται σε μια λεπτή, ομοιόμορφη μορφή και κόβεται σε ξεχωριστά πατατάκια.
Ένα από τα κύρια...
...Μικρές και νόστιμες χειροποίητες τάρτες από ζύμη, γεμιστές με μαρμελάδα βερίκοκου. Οι τάρτες Forneria Veneziana παρασκευάζονται με ΑΛΕΥΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ και χωρίς τη χρήση αλεσμένων αλευριών. Σε αυτή την εκδοχή είναι επίσης χωρίς γάλα και παράγωγα. Η ΖΥΜΗ είναι βασισμένη σε αλεύρι ρυζιού και φαγόπυρου, άμυλο καλαμποκιού και ρυζιού, και αυγά.
Μια γλυκιά ιδέα για μεγάλους και μικρούς, για...
... συνδυασμός διττανθρακικού νατρίου (NaHCO3), ξηρού οξέος (H+) και αμύλου καλαμποκιού. Το διττανθρακικό νάτριο είναι κοινώς γνωστό ως ανθρακικό. Στο παρακάτω άρθρο, η λέξη ανθρακικό θα χρησιμοποιηθεί αντί για διττανθρακικό νάτριο. Υπό την επίδραση της θερμοκρασίας (50 °C και άνω), του νερού (H2O) και του οξέος, το ανθρακικό στο μπέικιν σόδα διασπάται σε αρκετά συστατικά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, απελευθερώνεται αέριο διοξείδιο του άνθρακα (CO2), σχηματίζονται φυσαλίδες αερίου και έτσι η ζύμη επεκτείνεται.
...συνδυασμούς υλικών και μεγεθών πίτας και αρτοσκευασμάτων.
Τα προϊόντα μας είναι πλασμένα αποκλειστικά στο χέρι, για την ελαστικότητα και την αφράτη αίσθηση που λαχταράμε σε ένα σουβλάκι πίτας.
_______________________________________________________________________
Πίτες και Αρτοσκευάσματα
Παραδοσιακή ζύμηΖύμη με αλεύρι ζέας
Ζύμη με αλεύρι καλαμποκιούΖύμη με αλεύρι ολικής άλεσης
Ζύμη Volcano * μαύρη ζύμη
Δημιουργούμε πίτες σε όλους τους συνδυασμούς υλικών, μεγεθών και αρτοσκευασμάτων. Απογειώνουμε το μενού σας.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Επικοινωνήστε μαζί μας...
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανάπτυξης, έχει μετατραπεί από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε ένα μεγάλο εργοστάσιο που παράγει μια ευρεία γκάμα μπισκότων. Αυτή τη στιγμή, είμαστε κατασκευαστής μπισκότων με βουτυρένια ζύμη, ρολών βάφλας, μελομακάρονων και καλαμποκιού καλυμμένων με σοκολάτα. Η μοναδική γεύση των προϊόντων μας επιτυγχάνεται χάρη στη χρήση των...
... δίνει η Kerevitaş τόσο στην ποιότητα όσο και στην υγιεινή, η SuperFresh έχει γίνει η γενική μάρκα του τομέα. Με άλλα λόγια, οι Τούρκοι καταναλωτές ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με πολλά προϊόντα, από κατεψυγμένα λαχανικά μέχρι κατεψυγμένη πίτσα και μιλφέιγ και ζύμη για γλυκά μέχρι κονσέρβες καλαμποκιού, μέσω της μάρκας SuperFresh. Η Kerevitaş πραγματοποιεί παραγωγή σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα και έχει αποκτήσει πιστοποίηση HACCP (ασφάλεια τροφίμων) και TSE-ISO-9000 (σύστημα ποιότητας) ως αναγνώριση αυτού.