...Από ένα εκλεκτό μείγμα σκληρού και μαλακού σίτου που έχει μερικώς προβλαστήσει και προζύμι, η Molino Magri έχει δημιουργήσει ένα συμπυκνωμένο ημιτελές προϊόν που ενισχύει την αρωματικότητα και βελτιώνει τη συντήρηση της πίτσας μετά το ψήσιμο.
Η πίτσα για το σπίτι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε χρόνους, υλικά και ζύμες.
Η Pizza delivery, ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ, επιτρέπει την απλοποίηση...
...Ξηρή μαγιά AALIMAYEH γιαζύμες με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. 20 x 500g σε κουτί, συνολικά 10 kg. Ελάχιστη παραγγελία μία παλέτα. Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ευρώπη. Θα χαρούμε να στείλουμε ένα δείγμα.
... οποίες πιέζονται και αποξηραίνονται.
Χρήση αλευριού μανιόκας
Το αλεύρι μανιόκας είναι πολύ χρήσιμο για την παρασκευή συνταγών χωρίς γλουτένη. Επιπλέον, το αλεύρι μανιόκας είναι χρήσιμο για το ψήσιμογια ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό του ψωμιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρά πιάτα όπως μπισκότα, ζύμες πίτσας ή τηγανίτες.
Η ARCTIS αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποιότητα προϊόντων. Για εσάς, το πετυχαίνουμε με έναν συνεργάτη που είναι εδώ και δεκαετίες κορυφαία διεύθυνση στο αρτοποιείο - το αρτοποιείο SEHNE. Εξοπλισμένο με υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στυλ διοίκησης, η επιχείρηση που διευθύνεται από τον ιδιοκτήτη παράγει αρτοσκευάσματα που εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, ...
...Αρωματική βιολογική αλεύρι ρεβιθιού από μη καβουρδισμένα ρεβίθια. Κατά το μαγείρεμα και το ψήσιμο, το βιολογικό αλεύρι ρεβιθιού εμπλουτίζει ποικιλία πιάτων με νόστιμο τρόπο. Έχει μια σταθερή θέση στην ανατολική κουζίνα και δένει επίσης ιδανικά σούπες ή σάλτσες. Για την παρασκευή τηγανίτων, ζύμης πίτσας, μπιφτεκιών και ως προσθήκη σε ζύμες ψωμιού και κέικ, το αλεύρι ρεβιθιού είναι ένα πολύτιμο...
...Οι σταθερές σοκολατένιες σταγόνες είναι ιδανικές για να ενσωματωθούν και να ψηθούν σε ζύμες. Δεν λιώνουν κατά το ψήσιμο και προσφέρουν σε κάθε γλυκό μια νόστιμη, σοκολατένια γεύση. Οι σοκολατένιες σταγόνες είναι πολυδιάστατες, π.χ. για διακόσμηση, γαρνίρισμα δημητριακών και επιδορπίων ή απλά για σνακ ενδιάμεσα.
Συστατικά: Σκόνη κακάο*, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, Εμποτιστικό ΣΟΓΙΑΛΕΣΙΘΙΝ*
*= από ελεγχόμενη βιολογική παραγωγή
Αλλεργιογόνα: Σόγια
Χορτοφαγικό: Ναι
Βίγκαν: Ναι...
... είναι απαραίτητο στη ζαχαροπλαστική, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλες τις περιστάσεις.
Ο πιέστης διευκολύνει την απομάκρυνση της παρασκευής σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το κουπ πατ με πιέστη για παρουσιάσεις σε πιάτο.
Αφού ανοίξετε τις ζύμες σας στο επιθυμητό πάχος, κόψτε τα μπισκότα σας με το κουπ πατ, πιέστε με το δεύτερο μέρος από ανοξείδωτο χάλυβα για να απομακρύνετε. Για το ψήσιμο, μπορείτε να τοποθετήσετε τα μπισκότα σας σε ένα αντικολλητικό σιλικόνης.
Αναφορά: CH9079
Σε απόθεμα: 12 προϊόντα
Διαστάσεις: Ø 80x40mm...
...Κρέμα Γέμισης: Η PMF διαθέτει μια μοναδική ποικιλία κρέμας γέμισης που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας σε γλυκά, κέικ, κρουασάν και επιδόρπια ως γέμιση ή να χρησιμοποιηθεί για διακοσμητικούς σκοπούς. Η κρέμα γέμισης PMF είναι ανθεκτική στο ψήσιμο και την κατάψυξη, και μπορεί να προστεθεί σε κρέμες κρέμας, ζύμες κέικ, ζύμες μπισκότων κ.λπ. για τη δημιουργία νέων ποικιλιών.
Φρουτώδη Γέμιση...
...Διακρίνουμε μεταξύ μαρινάδων ψωμιού και επικάλυψης ψωμιού.
Μαρινάδες ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το νερό για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων. Ιδανικές και για ενσωμάτωσή τους σε ζύμες, καθώς το αλάτι μειώνεται.
Επικαλύψεις ψωμιού: Μαρινάδες καρυκευμάτων με βάση το λάδι για επικάλυψη ψωμιού και μπισκότων.
Στον τομέα των υψηλής ποιότητας ξηρών καρυκευμάτων, προσφέρουμε αρκετές εκατοντάδες διαφορετικά μείγματα για παραγωγούς τροφίμων από όλους τους τομείς.
E-mail: info@hela.eu
Τηλέφωνο: +49 4102 496-0
Ιστοσελίδα: www.hela.eu...
... αποκλειστικά στο χέρι σύμφωνα με την παραδοσιακή διατροφή της περιοχής του Molise. Αυτές οι κερασιές μοτσαρέλας είναι καλυμμένες με μια χρυσή και τραγανή πανέ, των συστατικών της οποίας είναι εντελώς φυσικά, όπως επιλεγμένο αλεύρι, πάπρικα και φυσικές ζύμες χωρίς κανένα συντηρητικό. Για να απολαύσετε αυτή τη συνταγή, το ψήσιμο γίνεται σε φριτέζα, 2 έως 3 λεπτά ψήσιμο αρκούν. Είναι ένα πολυλειτουργικό πιάτο που απολαμβάνεται τόσο ως finger-food ως ορεκτικό ή απεριτίφ χάρη στην ταχύτητα προετοιμασίας του.
... υγιεινή. Η επαγγελματική θάλασσα ανύψωσης διαθέτει δοχείο νερού για υγρασία, ώστε οι φουσκωμένες ζύμες να μην είναι ξηρές. Η θερμοκρασία της ντουλάπας ανύψωσης ρυθμίζεται από 30°C έως 60°C.
Εισαγωγές: GN 8 x 2/3 ή 442 x 320 mm
Ανοξείδωτος χάλυβας: 18/10
Εύρος θερμοκρασίας: 30 °C έως 60 °C
Ικανότητα: 2,0 kW / 230 V 50-60 Hz
Διαστάσεις: Μ 700 x Π 600 x Υ 960 mm
Βάρος: 44 kg...
... δημιουργικότητα και να δημιουργείτε τις δικές σας συνταγές. Τραγανές κατά το ψήσιμο, αρκεί να γεμίσετε τα φύλλα και τη ζύμη κανταΐφ για να αποκτήσετε ποικιλία και δημιουργικά πιάτα. Χάρη στην τεχνογνωσία μας, η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών μας: - Συσκευασία σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα για βέλτιστη συντήρηση, - Μια ανθεκτική ζύμη, εύκολη στο μαγείρεμα και τραγανή, - Πώληση υπό μάρκα διανομέα χάρη στο αποδοτικό εργαλείο συσκευασίας, - Υψηλή ικανότητα παραγωγής, - Ιχνηλασιμότητα και ποιοτικός έλεγχος σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.