...Είμαστε χονδρέμπορος ζάχαρης απόπαντζάρι, που εξάγεται στη Γερμανία και την Ευρώπη. Η ζάχαρηαπόπαντζάρι μας παρασκευάζεται από τα καλύτερα παντζάρια και προσφέρει υψηλή καθαρότητα καθώς και εξαιρετική γεύση. Είναι ιδανικά κατάλληλη για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και τη γαστρονομία. Εγγυόμαστε γρήγορη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας στο εμπόριο ζάχαρης και επιλέξτε τη ζάχαρηαπόπαντζάρι μας για τις εφαρμογές σας.
...Η ζαχαρότευτλο (remolacha azucarera) είναι ένα φυτό ρίζας που καλλιεργείται σε εύκρατα κλίματα και χρησιμοποιείται επίσης ως πηγή ζάχαρης. Η ρίζα της ζαχαρότευτλου περιέχει υψηλά επίπεδα σακχαρόζης και είναι η δεύτερη πιο σημαντική πηγή παραγωγής ζάχαρης παγκοσμίως, μετά την καλαμπόκι. Η ζάχαρη που προέρχεται από τη ζαχαρότευτλο είναι χημικά ταυτόσημη με τη ζάχαρηαπό καλαμπόκι και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων.
...Η ζάχαρηαπόπαντζάρι είναι ένα εκλεπτυσμένο φυτό της Beta vulgaris, το οποίο έχει ριζώματα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε σακχαρόζη. Αυτό το φυτό καλλιεργείται γενικά για την παραγωγή ζάχαρης. Το ζαχαρότευτλο είναι μια λευκή, κωνική και σαρκώδης ρίζα με λείο στέμμα. Το φυτό περιέχει μια ροζέτα φύλλων και ριζών. Η ζάχαρη σχηματίζεται από το φυτό μέσω της φωτοσύνθεσης από τα φύλλα και στη...
...Ζάχαρηαπόπαντζάρι, Ζάχαρηαπό ζαχαροκάλαμο, Καφέ Ζάχαρη, Λευκή Κρυσταλλική Ζάχαρη Icumsa 45 - Προσφέρουμε προϊόν διατροφής που παράγεται με την κρυστάλλωση ενός καθαρού και φιλτραρισμένου σιροπιού που έχει απομακρυνθεί από ζαχαρότευτλα ή ζαχαροκάλαμο, το οποίο στη συνέχεια ξηραίνεται και κοσκινίζεται για να παραχθούν οι πιο δημοφιλείς βαθμοί ζάχαρης. Είναι λευκού χρώματος και έχει περιεκτικότητα σε σακχαρόζη 99,85 τοις εκατό. Αυτό το προϊόν μπορεί να αναφέρεται ως Λεπτή Κρυσταλλική Ζάχαρη ή Εξαιρετικά Λεπτή Κρυσταλλική Ζάχαρη, ανάλογα με την τοποθεσία της αγοράς.
...Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες.
Μαζική κλάση υγρασίας - 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA - 38.0
Μαζική κλάση σακχαρόζης, %, - όχι λιγότερο από 99.91%
Παθογόνα μικροοργανισμοί απουσιάζουν - απουσιάζουν.
Δεν υπάρχουν ΓΤΟ.
... από αυτή τη καφέ/χρυσή ζάχαρηαπό ζαχαροκάλαμο, υπάρχουν και άλλοι τύποι: λευκή ζάχαρηαπό ζαχαροκάλαμο και σκούρα καφέ ζάχαρηαπό ζαχαροκάλαμο. Το χρώμα εξαρτάται από την ποσότητα της προστιθέμενης μελάσας.
Στη μεσαία εποχή, η ζάχαρηαπό ζαχαροκάλαμο ανήκε στα ακριβά και σπάνια μπαχαρικά. Η ακατέργαστη ζάχαρη μεταφερόταν σε μορφή ζαχαροκάλαμου στη Δυτική Ευρώπη και εκεί καθαριζόταν σε ζαχαροπλαστεία.
Χρήση
Η ακατέργαστη ζάχαρηαπό ζαχαροκάλαμο χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης απόπαντζάρι. Είναι νόστιμη σε διάφορα πιάτα και ποτά.
... MT προϊόντος και φορτία σε bulk πλοία","9. DELIVERY CONDITIONS":"ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: FOR ή CIF","8. DELIVERY DELAY":"ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Εντός 15 - 20 ημερών μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης παραγγελίας και την ρύθμιση των συμφωνηθέντων όρων πληρωμής","3. ORIGIN":"ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ευρώπη (παραγωγή απόπαντζάρι), Βραζιλία (παραγωγή από ζαχαροκάλαμο: ICUMSA 45 - 1200) και Ινδία (παραγωγή από ζαχαροκάλαμο: ICUMSA 150 - 1200)"}...
...Είμαστε παραγωγοί ζάχαρης απόπαντζάρι, δηλαδή κρυστάλλων και κύβων. Έχουμε εκλεπτυσμένη λευκή ζάχαρηαπόπαντζάρι που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.
Παρέχουμε σε μορφή σκόνης ή κύβων και παραδίδουμε μέσω οδικής (φορτηγά) ή θαλάσσιας (πλοίο) μεταφοράς. Εξαρτάται από το πώς το επιθυμείτε.
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αγγλία
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
ΠΟΛΑΡΙΖΑΝΣ: 99,80% ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΥΓΡΑΣΙΑ: ΜΕΓΙΣΤΟ 00,04%
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ...
... καθημερινή διατροφή ενός ατόμου. Οι υδατάνθρακες είναι οι κύριοι προμηθευτές ενέργειας για το ανθρώπινο σώμα. Η ζάχαρη παράγεται κυρίως από ζαχαρότευτλο ή ζαχαροκάλαμο.
Η ζάχαρη είναι το κύριο συστατικό για την παρασκευή γλυκών πιάτων και ποτών. Προστίθεται σε τσάι, καφέ και κακάο για να τους δώσει μια γλυκιά γεύση που μειώνει την τυπική πικρία. Η ζάχαρη λειτουργεί ως καλός συντηρητής για την...
...Ο προτεινόμενος από εμάς, σε συνεχή πώληση, ζάχαρη παράγεται από ζαχαρότευτλα και περνάει από όλες τις διαδικασίες διύλισης για να καταλήξει τελικά στα τραπέζια μας.
Η υψηλής καθαρότητας ζάχαρη είναι κατάλληλη για κατανάλωση από ανθρώπους και για ευρεία χρήση στην παραγωγή τροφίμων και ποτών.
Στην προσφορά μας υπάρχει μόνο ζάχαρη κλάσης 1 - ICUMSA 45.
Συσκευασίες:
big bag 1000kg
σακούλα 50 kg πολυπροπυλένιο,
σακούλα 25kg και 50kg χαρτί.
...Γειά σας, αγαπητοί συνάδελφοι!
Είμαστε μια πολωνική εταιρεία που ασχολείται με την πώληση διαφόρων προϊόντων!
Θα ήθελα να σας προσφέρω να αγοράσετε ζάχαρηαπόπαντζάρι Premium ποιότητας ICUMS 45, 2 τύποι συσκευασίας είναι διαθέσιμοι: 50 κιλά PP και Big Bag (1000 κιλά) σε παλέτες ή χωρίς αυτές!
Μπορούμε να παρέχουμε 1000 έως 1500 τόνους ζάχαρης ανά μήνα!
Μπορούμε να προσφέρουμε FOB λιμάνια...
...Προσφέρουμε ζάχαρηαπόπαντζάρι κατηγορία 1, κατηγορία 2.
Επικυρωμένη. Παραγωγή - Ουκρανία.
Συσκευασία 25 κιλά, 50 κιλά σε σακούλες.
Διαθέσιμες 300 - 500 τόνοι μηνιαίως.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, θα σας στείλουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τους τρόπους συνεργασίας.
...Εισαγωγή ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο ή παντζάρι
Icumsa 45 - M30
Χρώμα: Λαμπερό Λευκό
Μέγεθος Κρυστάλλου ή Μέγεθος Κόκκου: 1,4 έως 1,7 mm (περίπου)
Μορφή: Κοκκώδης
Συγκομιδή: Τρέχουσα
Διαθέσιμο επίσης ICUMSA 100-150...
Η Mir Han Bau GmbH είναι εξειδικευμένη στο χονδρικό εμπόριο παγκοσμίως αναγνωρισμένων και εκτιμημένων τροφίμων, γενικών εμπορικών προϊόντων και προϊόντων lifestyle για πολλές χώρες. Η αυξανόμενη ζήτηση για δυτικά τρόφιμα σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες έχει οδηγήσει την εταιρεία μας να γίνει ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους παίκτες στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού για την εξαγωγή πρώτων...
...Ανταλλακτικό τμήμα από καρβίδιο του βολφραμίου τύπου HOLMER για Σοκ και ειδικά προσαρμοσμένο για τη Μεγάλη Καλλιέργεια.
Κατηγορία: Σοκ αποσπαστήρων παντζαριών
Τύπος: HOLMER
Είδος: Σοκ
Τομέας: Μεγάλη Καλλιέργεια
Αναφορά προέλευσης: 016718/719
Αναφορά ADI: HOSOCBET718/719...
...Η λευκή ζάχαρη, γνωστή και ως βιομηχανική ζάχαρη, παράγεται συμβατικά απόπαντζάρι ζάχαρης και ζαχαροκάλαμο. Η λευκή ζάχαρη στο χονδρικό εμπόριο μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες με βάση την καθαρότητα των κρυστάλλων: Κατηγορία Ι της ΕΕ και Κατηγορία ΙΙ. Η Κατηγορία ΙΙ αναφέρεται στη συμβατική βιομηχανική ζάχαρη. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτή η ζάχαρη παράγεται βιομηχανικά. Οι κύριοι πελάτες, οι κατασκευαστές ζαχαρωτών και οι εταιρείες της βιομηχανίας τροφίμων χρησιμοποιούν αυτόν τον τύπο ζάχαρης για μια σειρά εφαρμογών.
...Κύβοι ζάχαρης με φυσική βανίλια, ιδανικοί για γλυκαντική καφέ, τσάι ή άλλα ποτά. 100% φυσικό προϊόν. Χρησιμοποιούνται φυσική αλεσμένη βανίλια και ζάχαρηαπόπαντζάρι. Βάρος συσκευασίας 280 γρ.
...Τα προϊόντα μας περιέχουν ποικιλία φρούτων, λαχανικών, βοτάνων και σπόρων. Αυτά τα συστατικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό προέρχονται από τη φύση και τα συσκευάζουμε απαλά και με ασφάλεια υπό θερμική επεξεργασία, χωρίς χρωστικές, πρόσθετη ζάχαρη ή συντηρητικά στην κουζίνα μας, για να δημιουργήσουμε μαγικές συνταγές για την υγεία σας.
Εμπλουτίζουμε τα προϊόντα με βότανα και σπόρους για να υποστηρίξουμε το ανοσοποιητικό σύστημα ενάντια σε ιούς και βακτήρια.
"Η ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑ!"...
...Αποξηραμένη μέντα, αποξηραμένο φύλλο βάλσαμου, κανέλα, μπαχαρικό, τζίντζερ, μαύρο πιπέρι, γεύση λεμονιού, γαλαγκαλ, αποξηραμένο φύλλο ευκαλύπτου, μενθόλη, ζάχαρηαπόπαντζάρι, νερό
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ;
Ανακατέψτε δύο ή τρία από τα κύβους τσαγιού μας σε 100 ml βραστού νερού. Το τσάι σας είναι έτοιμο προς κατανάλωση.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ;
Διατηρείτε κλειστό σε δροσερό και ξηρό μέρος. Δεν περιέχει χημικά συντηρητικά, πυκνωτικά κ.λπ.