...Η ζαχαρότευτλο (remolacha azucarera) είναι ένα φυτό ρίζας που καλλιεργείται σε εύκρατα κλίματα και χρησιμοποιείται επίσης ως πηγή ζάχαρης. Η ρίζα της ζαχαρότευτλου περιέχει υψηλά επίπεδα σακχαρόζης και είναι η δεύτερη πιο σημαντική πηγή παραγωγής ζάχαρης παγκοσμίως, μετά την καλαμπόκι. Η ζάχαρη που προέρχεται από τη ζαχαρότευτλο είναι χημικά ταυτόσημη με τη ζάχαρηαπό καλαμπόκι και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων.
... MT προϊόντος και φορτία σε bulk πλοία","9. DELIVERY CONDITIONS":"ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: FOR ή CIF","8. DELIVERY DELAY":"ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Εντός 15 - 20 ημερών μετά την παραλαβή της επιβεβαίωσης παραγγελίας και την ρύθμιση των συμφωνηθέντων όρων πληρωμής","3. ORIGIN":"ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ευρώπη (παραγωγή απόπαντζάρι), Βραζιλία (παραγωγή από ζαχαροκάλαμο: ICUMSA 45 - 1200) και Ινδία (παραγωγή από ζαχαροκάλαμο: ICUMSA 150 - 1200)"}...
...Εισαγωγή ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο ή παντζάρι
Icumsa 45 - M30
Χρώμα: Λαμπερό Λευκό
Μέγεθος Κρυστάλλου ή Μέγεθος Κόκκου: 1,4 έως 1,7 mm (περίπου)
Μορφή: Κοκκώδης
Συγκομιδή: Τρέχουσα
Διαθέσιμο επίσης ICUMSA 100-150...
...
Αιθέριο έλαιο γερανιού
Έλαιο από σπόρους ροδιού
Αιθέριο έλαιο από εκχύλισμα ινδικού μελιού
Έλαιο από σπόρους ροδάκινου
Έλαιο moringa
Αιθέριο έλαιο λεμονιού
Έλαιο μουστάρδας
Έλαιο από καρύδια
Έλαιο από σπόρους βερίκοκου
[3]. Λάδι BIODIESEL
[4] Παράγουμε επίσης ζάχαρηαπόπαντζάρι, η οποία είναι κρυσταλλική και κυβική. Εκλεπτυσμένη ζάχαρηαπόπαντζάρι λευκή για κατανάλωση.